Yeni bir baslangic icin bugün basla!

gunaydin herkese :)

kahvaltimi ettim, ustune 2 kasik pekmez ictim, vitaminimi ictim.

1 saat sonra sporumu yaptim:

40 kol calistim 2 ser kilo agirlik ile
30 squat
20 push up
20 crunch

simdi de cicibebe sut karisimimi yiyiyorum :)

Son düzenleme:
Kızlaaar nerdesinizz!
Çoook yoğunum, nişandan geldim, düğüne gideceğim şimdi..
Dün akşam kına vardı, gündüz misafir ağırladım, çoook yoruldumm..
Yarın kilo ve ölçüm günümüz, bu hafta sıkılaşmış olabileceğimi hiçç sanmıyorum.. :18:

Spor dolu bir hafta bizi bekliyor!

Son düzenleme:
yaz bizede 1000 ip atlama 150 squat hakime hanum
haçan bugün sanki maçkanun yollarinu tırmanmişum gibi bacaklarum

Siz ikinizin süper bacakları olacak hanımlar, maşAllah`ınız var, o kadar zıplamaya boylarınızı da takip edin derim, uzama ihtimaliniz var.. (;

Peki siz ne kadar inceldiniz sizinle bacak olculerimiz ayniydi sanırım? Burazdan bir bucuk saatlik pilates dvd sini yapacagim :)

Ben henüz 1 cm sıkılaşabildim canım, onu da kaydırma yapmadan ölçtüysem tabii..
Bacakalarımın sıkılaşmaya çok ihtiyacı var..
Maalesef bu haftam da çok yoğundu, geçen haftaki kadar güzel yapamadım sporumu.. :/

sottile ya sende hiç fazlalık yok ama spor eğitmeni olmalısın

Ölçüm ve kiloda öyle görünüyor canım ama bacaklarım çok gevşek, hiç fit değil, iyi bir sıkılaşmaya ihtiyacım var anlayacağın.. (;
Spor eğitmeni olmayı isterdim ama değilim maalesef..
Neyse ki epey araştırmışlığım var, bu şekilde de yardımcı olmaya çalışıyorum, umarım bir faydam da dokunabilir..

gunaydin herkese :)

kahvaltimi ettim, ustune 2 kasik pekmez ictim, vitaminimi ictim.

1 saat sonra sporumu yaptim:

40 kol calistim 2 ser kilo agirlik ile
30 squat
20 push up
20 crunch

simdi de cicibebe sut karisimimi yiyiyorum :)

Harikasın pelincim, eminim istediğin kiloya geleceksin, güzel öğünler tüketiyorsun, vitamin işin de akıllıca olmuş.. (;
Bu arada ben de hastanedeydim bu hafta..
Nodüllerim boğma hissi yapıyor, ultrasona gün aldık, ultrason kontrolü yapılacak..
Allah şifa versin hepimize, dua et bana kuzum..

insallah canim :)

hafta ici kosusturmalarimi saymazsak bu haftaki ilk sporumdu
Tamam canim dua ederim tabiiki sen hic merak etme..
Benim doktorum da tek olmasi hakkinda kotu yorum yapti bi de hipoekoik olmasi durumuna da ama 6 ay sonra tekrar ultrason buyumus mu bakalim dedi, ben de netten arastirdim tek olmasi cidden sikintili imis ama ilac falan vermedi bu doktor. cok ilgilenmedi de ilk kez gidiyorum bu doktora da..

ben de bildigim dahiliye doktorundan randevu aldim carsamba gunu ona gostericem sonuclarimi tekrar..

Ben henüz 1 cm sıkılaşabildim canım, onu da kaydırma yapmadan ölçtüysem tabii..
Bacakalarımın sıkılaşmaya çok ihtiyacı var..
Maalesef bu haftam da çok yoğundu, geçen haftaki kadar güzel yapamadım sporumu.. :/

Anladim :)

Kızlar ben bazı nedenlerden dolayı internete fazla giremicem o yüzden ben atılmadan önce topikten ayrılayım dedim Daha kaynaşamadan ayrılmış olacağım ama napalım artık size iyi incelmeler

Iyi akşamlar kızlar
bugün de spor olarak sadece 1 saat yürüyüş yaptım ama sanki bu hafta sıkılaşamadım gibi hissediyorum bakalım yarın olsun da ölçelim

Sen gezmekten sıkılaşmışsındır kesin
Aynen güzelim ben de kilo verdiğimi ve sıkılaştığımı sanmıyorum
Korkuyorum yarın tartıda çıkıcak rakamdan :18:
Bu hafta daha çok çalışmam lazım

Siz ikinizin süper bacakları olacak hanımlar, maşAllah`ınız var, o kadar zıplamaya boylarınızı da takip edin derim, uzama ihtimaliniz var.. (;

İnşaAllah tatlım
Hepimizin umarım..
Uzarız inşaAllah çok fazla değil yaa yani kendi adıma söyleyeyim bi kaç santim de olsa yeter..
Eskiden takmazdım bunu kafama sözlüm yaklaşık 1.80 olunca şimdi biraz uzarsam iyi olur diye düşünüyorum :)
Dilvini de geçicemmm

Sen gezmekten sıkılaşmışsındır kesin
Aynen güzelim ben de kilo verdiğimi ve sıkılaştığımı sanmıyorum
Korkuyorum yarın tartıda çıkıcak rakamdan :18:
Bu hafta daha çok çalışmam lazım

İnşaAllah tatlım
Hepimizin umarım..
Uzarız inşaAllah çok fazla değil yaa yani kendi adıma söyleyeyim bi kaç santim de olsa yeter..
Eskiden takmazdım bunu kafama sözlüm yaklaşık 1.80 olunca şimdi biraz uzarsam iyi olur diye düşünüyorum :)
Dilvini de geçicemmm

Iyi akşamlar kızlar
bugün de spor olarak sadece 1 saat yürüyüş yaptım ama sanki bu hafta sıkılaşamadım gibi hissediyorum bakalım yarın olsun da ölçelim

Bu hafta da kimse sıkılaştığını düşünmüyor sanırım
Umarım ölçülerimiz şaşırtır bizi

Son düzenleme:
Kızlar ben bazı nedenlerden dolayı internete fazla giremicem o yüzden ben atılmadan önce topikten ayrılayım dedim Daha kaynaşamadan ayrılmış olacağım ama napalım artık size iyi incelmeler

Hoşcakal tatlım :)
Kendine iyi bak :) Sorunun hall olursa bekleriz yine :)
Sen yine de bırakma sporunu, sana da iyi incelmeler :80:

selam herkese yine çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.sadece dun spor yapamadım.
bildirimi yapıp çıkacagım kızı okula götüreceğim.

bu hafta toplam spor 4 saat
kilo 65
kol 27
göğüs 90
bel 72
göbek 84
kalça 94 bacak 51

kızlr ben ölçülerimi almayı unutmuşum ya yemekten önce dudağımın ağrısı herşeyi unutturdu uçuklarım tekrar başladı dudağım şuan 3 katı ve kıpkırmızıı
kilomu söyleyeyim 53.5 yani + 200 gramm
toplam 2 saat spor yaptım 4 saatte ev işi yaptım yogun olarak ama 2 saat sayıyorum sporumuu

Kizlar dun rest gunumdu hic bisey yapmadim kaslarimı dinlendirdim 3. Haftama giriyorum umarim artik yavas yavas incelmeler devam eder

ölçülerimm :111:

Toplam spor 4 saat
Kalça: 87.5
Bel: 62
Göbek:69.5
Kol:24
Bacak:49.5
Göğüs: 80
Kilo: 45.5

Son düzenleme:

canim sen daha nereni inceltmeye calisiyorsun yaaa soklardayim suan..yeterince ince degilmisin zaten.olculerin harika.

Kilo 59.0 Gögüs 86 Bel 73 Göbek 84 Kalca 93 Üst bacak 51 Üst kol 23

Reglim henüz bitmediği için bu hafta kilom biraz fazla çıktı ama cezanıza yine de razıyım

Bu hafta toplam 3 saat spor yaptım. Bugün yine çantamı yanıma aldım inşallah salona gidicem.. Yaa bugün nedense hiç bişeye enerjim yok gibi yaa niye böyle oldum ki ben bana gaz verin kızlarrrrrrr

canim sen daha nereni inceltmeye calisiyorsun yaaa soklardayim suan..yeterince ince degilmisin zaten.olculerin harika.
Benim derdim basen, ic bacak ve sıkılaşmak..biraz daha toparlansa istedigim yerler ondan sonra sadece pilates yapicam.aynada kendimi iyi gormuyorum ve iyi hissetmiyorum

canım benim şimdi aç bı güzel motivasyon için incecik kızlara bak sonra bende bunlar gibi olucam diyip güzelce kendini incecik hayal et zaten o hayal insanı motive ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…