- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
canım benim şimdi aç bı güzel motivasyon için incecik kızlara bak sonra bende bunlar gibi olucam diyip güzelce kendini incecik hayal et zaten o hayal insanı motive ediyo
valla güzelim benim düzenimi hep bozan bişey oluyo bi zayıflayamadım gittiBen o kizlara bak baka takıntılı oldumaslında iyi bisey her zaman daha iyisi icin ugrasiyosun
valla güzelim benim düzenimi hep bozan bişey oluyo bi zayıflayamadım gitti
mesela dün çok güzel gidiyodu takii ailece keyf yapana dek
valla güzelim bende çok takıntılıyım bide ben evlenince tabiri caizse ne halt yerim bilememHaftada 1 kez olsun o kadar ödülümüzo degilde ilerleyen yaşlarda bunalıma girerim ben heralde doğum vs top gibi olurum ben cok musaitim kiloya o zaman nolcak yine burda bulusuruz 5-10 sene sonra
canım yazısını okudummerhaba arkadaşlar bende bugün tartıldım. kilom 1 kilo fazla çıktı . sebebini biliyorum malum özel günlerim yaklaştı. hemde bahar geldi. vücut şişmiş olabilir. moral bozmamak lazım. ayrıca değişik bir yazı okudum. uygulayabilirmiyim bilmiyorum amadenemek istiyorum inşallah
http://www.sdonmez.com/farketmedenDiyetDetail.php?fID=525
metabolizma gerçeği adlı yazsını okuyun.
canım yazısını okudum
sağol paylaştıgın için güzelim fakat şunu demek istiyorum herkesin metabolizması yavaştır ve yavaş metabolşzmayı öyle 3 haftada 4 haftada hızlandırmak mümkün değildir hatta bazı uzman doktorlar yavaslayan metabolizmayı bir daha hızlandıramazsınız diyor
senin yapman gereken diyetisyene gitmek ve onun gözetiminde kilo vermek fakat şu bakış açınız olmasın ben diyetteyim kilo vermek istiyorum demeyin aslaaa!
dikkat ediyorum deyin ve yediğiniz şeyin size yararı mı yoksa zararı mı olucak bunu bi düşünün tamam illaki abur cubur yenecek ama yerkende bunu ödül olarak düşünün vee enn önemlisi kendinize güvenin
yapamayacın için hiç bir sebep yok tatlım evet zor biliyorum hele birde masabaşıysan daha bir zor bilakis biliyorum bu durumuevet canım diğer yazılarında okudum. bu sadece düzenli yemek yemek için bende bir kere diyetisyene gittim. yazdıkları benzerdi zaten . aslında pirinci patetesi mısırı yasakladı.hamur işi de yasak. demişti.
iş temposundan uygulamak zor oldu. anneme çok zor oldu. abimle spora gittik o kilo almaya ben vermeye çalışınca kadın zor durumda kaldı. bende pek uygulayamadım.
hamurişi ve bisküvi kesmem lazım. ama iş yerinde çok zor oluyor. acıkınca en kolayı büsküvi oluyor oda metabolizmayı yavaşlatırmış. diyetisten selahattin beyin bütün yazılarını okudum. yaşlandıkça işim çok daha zor olmaya başladı.
deneyeceğim inşallah dikkaet etmeye çalışacağım. inşallah yapabilirim.
Hanımlar eve yeni geldim, sabah 7 değildi uyandığımda, ösym ve adliye koşturmasını halletmem gerekiyordu..
Hakimlik başvurumu tamamladım şükür..
Fakat bu hengamede ölçülerimi alamadım maalesef..
Mahvoldum günlerdir koşturmaktan..
Bildirimleri yarın tamamlayalım, listemizi güncelleyeceğim..
Bu arada yazılanları henüz okuyamadım, okuyup yorum yazacağım, direkt msj bildirimimi yapayım dedim.. (;
Hanımlar eve yeni geldim, sabah 7 değildi uyandığımda, ösym ve adliye koşturmasını halletmem gerekiyordu..
Bu arada yazılanları henüz okuyamadım, okuyup yorum yazacağım, direkt msj bildirimimi yapayım dedim.. (;
Allah'ım nazarlardan korusun tatlım hayırlı olur inşallahHanımlar eve yeni geldim, sabah 7 değildi uyandığımda, ösym ve adliye koşturmasını halletmem gerekiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?