bencede uygun hem kendimede cezalsun gitmeyen kilolar için...Cezalılar 1 saat 8 dakika leslie ile 5 miles yürüsün diyorum..
Sizce??
Bu arada dilviin, emiily ve yazmayan daha çok arkadaşımız var..
azmiram da uğruyordu ama bildirimini yapmamış..
insallah canim :)
hafta ici kosusturmalarimi saymazsakbu haftaki ilk sporumdu
Tamam canim dua ederim tabiiki sen hic merak etme..
Benim doktorum da tek olmasi hakkinda kotu yorum yapti bi de hipoekoik olmasi durumuna da ama 6 ay sonra tekrar ultrason buyumus mu bakalim dedi, ben de netten arastirdim tek olmasi cidden sikintili imis ama ilac falan vermedi bu doktor. cok ilgilenmedi de ilk kez gidiyorum bu doktora da..
ben de bildigim dahiliye doktorundan randevu aldim carsamba gunu ona gostericem sonuclarimi tekrar..
Kızlar ben bazı nedenlerden dolayı internete fazla giremicem o yüzden ben atılmadan önce topikten ayrılayım dedimDaha kaynaşamadan ayrılmış olacağım ama napalım artık size iyi incelmeler
Sen gezmekten sıkılaşmışsındır kesin
Aynen güzelim ben de kilo verdiğimi ve sıkılaştığımı sanmıyorum
Korkuyorum yarın tartıda çıkıcak rakamdan :18:
Bu hafta daha çok çalışmam lazım
İnşaAllah tatlım
Hepimizin umarım..
Uzarız inşaAllah çok fazla değil yaa yani kendi adıma söyleyeyim bi kaç santim de olsa yeter..
Eskiden takmazdım bunu kafama sözlüm yaklaşık 1.80 olunca şimdi biraz uzarsam iyi olur diye düşünüyorum :)
Dilvini de geçicemmm
Evet yaa ama benim yanlışım sanırım kilom fazla olmadığı için spor yaparken yediklerime de dikkat etmemem
Bundan sonra yemek olayınıda ciddiye almam gerekicek
Kilo 59.0 Gögüs 86 Bel 73 Göbek 84 Kalca 93 Üst bacak 51 Üst kol 23
Reglim henüz bitmediği için bu hafta kilom biraz fazla çıktı ama cezanıza yine de razıyım
Bu hafta toplam 3 saat spor yaptım. Bugün yine çantamı yanıma aldım inşallah salona gidicem.. Yaa bugün nedense hiç bişeye enerjim yok gibi yaa niye böyle oldum ki ben bana gaz verin kızlarrrrrrr
beni de aranıza alır mısınızzzz??? :) benim kilo:56,5bel :72 kalça :96 üst bacak :55 göbek :85 ben günde 45 dk leslie yapıyorum ve bu hafta 1 kilo vermek istiyorum haftaya pzt kısmetse yine yazarım ölçülerimiiii
arkadaşlar kusura bakmayın yaklaşık 1 hftadır paylaşımda bulunamadım..laptopumuzu yiğenime vermek zorunda kaldım onunkini tamire vermiş benden isteyince geri çeviremedim...ama şimdi geldim işte...
ölçülerimi yazayım hemen umarım kabul edersiniz..
kilo:74.4
göğüs:105
bel:88
göbek:101
kalça:105
bacak:60
kol:31
toplam spor:2 saat 30 dk
toplam giden kilo:100 gr
bacağımı sakatladığımı yazmıştım o yüzden hafif tempolu çalıştım ama şimdi iyi...
ben leslie sevmiyorum ya mesela ben 1 saat karın bel çalışayım yarım saat bi yarım saat ikinci yarı ama zor bi video olsun olur mu hakime hanummCezalılar 1 saat 8 dakika leslie ile 5 miles yürüsün diyorum..
Sizce??
Bu arada dilviin, emiily ve yazmayan daha çok arkadaşımız var..
azmiram da uğruyordu ama bildirimini yapmamış..
ben leslie sevmiyorum ya mesela ben 1 saat karın bel çalışayım yarım saat bi yarım saat ikinci yarı ama zor bi video olsun olur mu hakime hanumm
benim ölçülerde bi değişiklik yokmuş sabah ölçtüm
bu kız hık demiş benden düşmüş sanki yaaa
bu kız hık demiş benden düşmüş sanki yaaanerdeyse iç çamaşırlarımız bile aynıı keşke bende hık diyip son hali gibi olsam
sende olursun canım ha gayret artık basalım gaza
Ben de şunun gibi sımsıkı bacak yapsam ya..
İnanılmaz hoş görünüyor bu kadının orantısı bana..
sende olursun canım ha gayret artık basalım gaza
neyse çıtır hatunlar ben çıkıyorum ders kaydıımı yaptırıp para yatırmam lazım ve otobüs yok yaşaşın yürümekk
yaa ben motivasyonumuzu göremiyorumm herkesler yorum yapmış ben niye göremiyorum yaaaa
bu aralar havadan mıdır nedir cok yorgun hissediyorum.. dün aksam ben salona gittim yarım saat sona jillianımı yapamadım.. Bugün insallha ikisini de yaparım.
Yaa ben ceza olarak mesela 5 gün 20dk lı kkarın falan calıssan olmaz mı ? bana bi video verin zorlasın karın icin ama gunluk 20-30dk lık yapayım uzun olunca vaktim olmuyor benim
işten cıkıyorum salona gidiyoru meve gelip yeemk yapıyorum zaten 9 oluyo
(bu hatunun vücuda bayılıyorum!)
yaa ben motivasyonumuzu göremiyorumm herkesler yorum yapmış ben niye göremiyorum yaaaa
bu aralar havadan mıdır nedir cok yorgun hissediyorum.. dün aksam ben salona gittim yarım saat sona jillianımı yapamadım.. Bugün insallha ikisini de yaparım.
Yaa ben ceza olarak mesela 5 gün 20dk lı kkarın falan calıssan olmaz mı ? bana bi video verin zorlasın karın icin ama gunluk 20-30dk lık yapayım uzun olunca vaktim olmuyor benim
işten cıkıyorum salona gidiyoru meve gelip yeemk yapıyorum zaten 9 oluyo
Al canım, sana özel motivasyon.. (;
Ben de aynıyım havalardan inanki, inanılmaz başım ağrıyor bugün..
Olur tabii ki canım, güzel bir karın videosu yap ceza olarak.. (;
Ooo hatta ben sana etkili bir video vereyim, dakika olarak çook az ama yaparken mahvolacağına eminim.. (;
Ne dersin? (;
Videonun olayı alfabeyi tamamlamak, bunu 1 hafta yap, ilk günden yanmaya başlayacaksın zaten.. (;
[video=youtube;bOOITqP8MZU]http://www.youtube.com/watch?v=bOOITqP8MZU&feature=player_embedded[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?