Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Hanımlaar, ben geldim!
Listemizi güncelledim fakat yazmayan arkadaşlarımız var..
Birincilerimizi belirleyelim mi?? (;

Bu arada bu haftanın en büyük cezası bana!

Yazılanlara az sonra cevap vereceğim.. (;

Birincilerimiz

En çok spor yapan: sessiz86 (8,5 saat)
En çok kilo veren: ohcanimadeysin (1kg)
En çok cm olarak incelen: BLUEmoon2009 (-5)
En çok cm olarak artan: guraypelin (+3)

Son düzenleme:
Cezalılarımız

gewezebidik + 0,3 gr.
sessiz86 + 0,3 gr.
dilviin + 0,2 gr.
Sottile 3 saat bile spor yapamadı!

Son düzenleme:
Cezalılar 1 saat 8 dakika leslie ile 5 miles yürüsün diyorum..
Sizce??

Bu arada dilviin, emiily ve yazmayan daha çok arkadaşımız var..
azmiram da uğruyordu ama bildirimini yapmamış..

Öyle birşey duymuştum canım ama herkeste aynı şey olmak zorunda değil, sen yine de başka bir doktora da görün, çok olunca da beter, her türlüsü beter..
Yemek yerken çok rahatsızlık hissettim bu ara..
Sen kalbini bozma, hiçbir şey olmaz Allah`ın izniyle.. (;

Kızlar ben bazı nedenlerden dolayı internete fazla giremicem o yüzden ben atılmadan önce topikten ayrılayım dedim Daha kaynaşamadan ayrılmış olacağım ama napalım artık size iyi incelmeler

Çok üzüldüm veda etmene canım müsait olduğunda yine gel mutlaka.. (;
Her daim bekleriz.. (;

Yok kuzum ya nerdee, aynıyım..
O kadar çok dolandım ki bir o kadar da düzensiz yemek yedim, aynı kalmışım maalesef.. ):
Bu arada ipimi aldım, ben de ip atlayanlar kervanındayım artık..

Evet yaa ama benim yanlışım sanırım kilom fazla olmadığı için spor yaparken yediklerime de dikkat etmemem
Bundan sonra yemek olayınıda ciddiye almam gerekicek

O problem bende de var canım, daha çok yemek ve spor aralıklarına dikkat et, yemekten hemen sonra spor yapma, kaldı ki bu çok da sağlıksız birşey zaten, en az 1 saat geçmesini bekle, ben 2 saat bekliyorum.. (;
Ve spordan hemen sonra yemek yeme, 1 saat geçirmeni tavsiye ederim.. (;
Aç karna yapılan spor direkt yağ yakımını hızlandırır.
Bu arada 8,5 saat sporundan dolayı seni tebrik ediyorum, süpersin, aynı tempo bu hafta devam ederse çok iyi sıkılaşacağını düşünüyorum.. (;

Az sonra gaz bombası atacağım buraya tatlım, sıkı dur!

Elbette ki alırız canım ama ölçülerinin tamamını, ilk sayfada yazanların hepsini verirsen çok daha makbule geçer.. (;
Gerçi bir tek kol ölçün eksik sanırım, onu da tamamlarsan sevinirim.. (;
Tam alalım ki her hafta nereden verdiğini gözlemleyelim.. :13:

Canım maşAllah 1oo gram vermişsin ama 5 cm incelmişsin, harikasın, verimli bir çalışman var demek ki.. (;
Bu arada bacağına dikkat et, sağlığımız herşeyden önemli, daha fena yapacak egzersizlerden mutlaka kaçın..

Cezalılar 1 saat 8 dakika leslie ile 5 miles yürüsün diyorum..
Sizce??

Bu arada dilviin, emiily ve yazmayan daha çok arkadaşımız var..
azmiram da uğruyordu ama bildirimini yapmamış..
ben leslie sevmiyorum ya mesela ben 1 saat karın bel çalışayım yarım saat bi yarım saat ikinci yarı ama zor bi video olsun olur mu hakime hanumm
benim ölçülerde bi değişiklik yokmuş sabah ölçtüm

ben leslie sevmiyorum ya mesela ben 1 saat karın bel çalışayım yarım saat bi yarım saat ikinci yarı ama zor bi video olsun olur mu hakime hanumm
benim ölçülerde bi değişiklik yokmuş sabah ölçtüm

Tiffany yap o zaman üst taraf için çalışıyorsan canım, ben kendime en ağır cezayı verip 1 saat 8 dakika yürüyeyim.. (;
Ama bugünki programına ek olarak yapacaksın, artı sporumuz olacaklar yanii.. (;

Ben de şunun gibi sımsıkı bacak yapsam ya..
İnanılmaz hoş görünüyor bu kadının orantısı bana..

Son düzenleme:

Ben de şunun gibi sımsıkı bacak yapsam ya..
İnanılmaz hoş görünüyor bu kadının orantısı bana..
sende olursun canım ha gayret artık basalım gaza
neyse çıtır hatunlar ben çıkıyorum ders kaydıımı yaptırıp para yatırmam lazım ve otobüs yok yaşaşın yürümekk

sende olursun canım ha gayret artık basalım gaza
neyse çıtır hatunlar ben çıkıyorum ders kaydıımı yaptırıp para yatırmam lazım ve otobüs yok yaşaşın yürümekk

Oluciğim tabii..

Hadi bakalım, bas gaza dilviin, tempolu yürü kuzucum.. (;
Görüşmek üzere.. (;

yaa ben motivasyonumuzu göremiyorumm herkesler yorum yapmış ben niye göremiyorum yaaaa

bu aralar havadan mıdır nedir cok yorgun hissediyorum.. dün aksam ben salona gittim yarım saat sona jillianımı yapamadım.. Bugün insallha ikisini de yaparım.

Yaa ben ceza olarak mesela 5 gün 20dk lı kkarın falan calıssan olmaz mı ? bana bi video verin zorlasın karın icin ama gunluk 20-30dk lık yapayım uzun olunca vaktim olmuyor benim
işten cıkıyorum salona gidiyoru meve gelip yeemk yapıyorum zaten 9 oluyo

(bu hatunun vücuda bayılıyorum!)

Al canım, sana özel motivasyon.. (;
Ben de aynıyım havalardan inanki, inanılmaz başım ağrıyor bugün..
Olur tabii ki canım, güzel bir karın videosu yap ceza olarak.. (;
Ooo hatta ben sana etkili bir video vereyim, dakika olarak çook az ama yaparken mahvolacağına eminim.. (;
Ne dersin? (;

Videonun olayı alfabeyi tamamlamak, bunu 1 hafta yap, ilk günden yanmaya başlayacaksın zaten.. (;

[video=youtube;bOOITqP8MZU]http://www.youtube.com/watch?v=bOOITqP8MZU&feature=player_embedded[/video]

ama bunlar fotoşop

inşallah hedeflediğimiz vücut ölçülerine kavuşuruz..

Videonun olayı alfabeyi tamamlamak, bunu 1 hafta yap, ilk günden yanmaya başlayacaksın zaten.. (;

[video=youtube;bOOITqP8MZU]http://www.youtube.com/watch?v=bOOITqP8MZU&feature=player_embedded[/video]

ayyyy yasasınn suan goremiyorum ama ksııtlı internet kullanımı sebebiyle (işteyim :) aksam eve gidince bakıp hemen yapıcammm..

Yanayım biraz yansın bütün yağlarr 2014 bizim yılımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…