YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Amin canim. Ya doktor ilk 3 ay almana gerek yok dedi. Son 3 ay icin almak dogru falan dedi. Bakalim almayı düşünmüyorum baslarda. O yuzde n bu sayfaya devam :)) sagol canim tekrar iyi dileklerin icin
Bende 4 ay almadım sağlıklı beslenerek sonra hep kontrollü gittim toplam 7 ile bitecekti aslında ama son ay doğumu beklerken çok sıkıldım yedim hep bide bebek hızlı gelişiyo son ay 10 kilo ile bitirdim

Günaydın kızlar
Güncel kilom 84.15
Süpersin sağlam sağlam geriliyorsun maşaAllah. Ben evde şaşkınlaştım degisik . Sanki hic cikmicaz gibi geliyo adamda hep evde. Ne is eksik oluyo ne mutfak bitiyo :) kendime gelecem artik. Once bir iki tisort filan elden cikarym makasla kesip atayim bu motive veriyrda bana

hamile oldugunu bilmiyordum tebrik ederim hayirli olsun ne kadarlik.

Edit : 6 haftalik öğrendim

hamile oldugunu bilmiyordum tebrik ederim hayirli olsun ne kadarlik.

Edit : 6 haftalik öğrendim
Öğreneli 2 hafta falan oldu canım. Tesekkur ederim tebrigin icin 6 haftalik gibiydi :) ama tabi sayfaya devam edicem çünkü bu surede beslenme önemli. 2 gün biraz çikolata yedim ama bugün toparladım:))

Kahvaltı
Taze soğanlı maydanozlu omlet
Beyaz peynir salatalık ve 1 dilim kızarmış ekşi mayalı ekmek

Yemek:
1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan
Yeşil salata ve büyük kase cacık

Ara
2 hurma bir avuç içi fıstık

Bugünde sporum yok ama yarın yapicam inşAllah

Eline sağlık canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…