YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Kızlar valla bi kahve içip kendimi attım spora daha az oldu ama zaten yüksek performans temizlik yaptığım için bayağa hareket ettim

100 jumping jack
40 dakika pilates

İp atlayamadım limonlu tarçınlı sularımı içtim :)

Daha ne olsun sporunu s
Daha ne olsun canım günlük sporu yapmışsın bravo

Kızlar selam bugün kayınvalidem yatıya geldi bakamadım tabi yemekte kaçtı biraz

Sabah
1 bardak süt-3 kaşık granola
Ara
4 altınbaşak 1 hurma
Yemek
2 kepçe mercimek çorba
2 kaşık barbunya
1 kaşık domates soslu biber kavurma
Bol çoban salata ve 2 parça az yağda ızgara ciğer(bonfile gibi kestirdik)

Asıl fena olan tatlılardan 1 er çatal tadlarına baktım
Kadayıf 1 ısırık
Baklava 1 ısırık
Çok az kek

Saat 5 ten sonra yemedim spor yok

Günaydinnnnn herkese....geçen hafta salıdan beri dikkat etmeme rağmen aynı ciktim tartıda. Sanirim sebebi ödem. 53.8 im bu sabah.yarin sabah tekrar tartılacam bugün bol su icip.belki ödem varsa atarım. Ama 53.8 i kabul edelim biz şöyle bi 53.0 lari görsem çok kısamıyorum yediklerimden hamile olduğum için. En iyisi egzersiz yapmak sanirim. 1 hafta tam yapamadim. Bu hafta direnc bandi ile bacak ve kol calisacagim. Sizin sonucları merakla bekliyorum :)))

Ay tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç aylık canım yediklerinden kısma tabii ki dengeli sağlıklı beslediğinde hem bebeğine hem sana çok faydalı olur

Ay tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç aylık canım yediklerinden kısma tabii ki dengeli sağlıklı beslediğinde hem bebeğine hem sana çok faydalı olur
Coook sagolBenim 6 haftalık. Yeni öğrendim zaten Geçen hafta. Dikkatli besleniyorum. Ama bi 10 kilo alacagim dusunulurse 52 falan olaydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…