YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Herkese merhaba bu sıralar sınavlarım dolayısıyla fazla giremiycem.Ama if diyetime devam ediyorum.Sali sabahı inşallah kilo bildirimi yaparım.Herkese iyi zayiflamalar.

Akşama kadar acıkmıyor musun canım kahvaltıda önemli yavaş yavaş kırılır verirsin kiloları en önemlisi sağlıklı vermek canım
Evet öyle tabi sağlıklı vermek ama diyetisyene de gittim hiç veremiyorum kahvaltı yapınca. Hemen alan bir bünyem var maalesef. Hele ara öğün bana vermeyi bırak kilo aldırıyor

Evet öyle tabi sağlıklı vermek ama diyetisyene de gittim hiç veremiyorum kahvaltı yapınca. Hemen alan bir bünyem var maalesef. Hele ara öğün bana vermeyi bırak kilo aldırıyor
Diyestiyen ne dedi canım insulin direnci falanmı var acaba bende kolay kolay veremiyorum kahvaltı yapmadan versem bile sonradan daha cok alırım diye düşünüyorum ara öğünü bende yapmıyorum 2 ögün yetiyor ara ögün yaptıgımda daha cok acıktırırdı beni

Canım bir liste yazdı görmen lazım. Ben onları yesem asla veremem ki denedim gram gitmedi. Bir dahaki ay kontrole gitmedim. Tahlillerime baktı insülin direnci falan hiç bişey demedi. Kan değerlerim düşüktü ilaç vitamin önerdi sadece. Ya artık diyetisyen hevesim de kaçtı. Sonra buraya üye oldum. 9. grupta bir süre devam ettim. İyi de kilo verdim. Ama hergün menü yazmak ayrıca sabah öğlen akşam menüm yoktu yazacak ne yazacağımı bilemez oldum. Eleştiri de çok fazlaydı yordu beni. Gruptan çıktım tabi tekrar almaya başladım. Sonra bu gruba geldim bir kaç gün önce. Çok motiveyim inanılmaz mutlu huzurlu bir grup. Menü yazma derdi yok tam bana göreo yüzden burayı bırakmayı asla düşünmüyorum

Spor salonundaki tartıda tartıldım. 53.350 kilo Telefonu elime alip cekince onun agirligiyla 53.600... ama sabahtan beri yediklerim biraz ufak tefek kuruyemis kuru incir yogurt falan.ve çok az su ictim. Ondan az da olabilir. Ama suna inanıyorum valla yılbaşı haftası baya bozduydum. Sonraki hafta toparladım. Eskiden olsa nasılsa bozdum diyip sonrası hep gelirdi. Böyle böyle 60 a çıktığımi bilirim...demekki zararın neresinden dönsek kâr....eğer abur cubur ile cozutursaniz takılmayın...1 hafta içinde toparlarsiniz

Eklentiler

• 20200109_142557.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…