- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Çok güzel bravoKızlar gece yatmadan tartılim bi dedim 69 çıktım -500 dayanamadım yazayım dedim
Saol Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun acil şifalar
Sende sağol canımSaol Teşekkür ederim canım
Cok guzel. Istersen hergun yaz. Nasil motive olacaksan :)
GünaydınMaşallahgrubumuz gitgide artıyor çok tatlış olduk ☺☺İnanılmaz motiveyiz harikaaa güne böyle olumlamalarla başlamak çok güzellll hepimize günaydın mükemmel bir gün olsun inşallah
Bugün nasilsin canimSaol Teşekkür ederim canım
Merhaba canim. Ne sinavi. Bu arada bekar misin nedense evli oldugunu dusunmustumHerkese merhaba bu sıralar sınavlarım dolayısıyla fazla giremiycem.Ama if diyetime devam ediyorum.Sali sabahı inşallah kilo bildirimi yaparım.Herkese iyi zayiflamalar.
Vawwww süper mesaj enerji doluMaşallahgrubumuz gitgide artıyor çok tatlış olduk ☺☺İnanılmaz motiveyiz harikaaa güne böyle olumlamalarla başlamak çok güzellll hepimize günaydın mükemmel bir gün olsun inşallah
Bugün daha iyiyim canım saol tesekkür ederimBugün nasilsin canim
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2574456
iyi günler kızlar yaninada 2 bardak ılık limonlu su ıhlamur içtim
Saol canim sanada afiyetler olsunAfiyet olsun canım
Ben akşamdan akşama yiyorum canım ya yoksa asla gitmiyor kilolar. Az da yesem sabit kalıyorumSaol canim sanada afiyetler olsun
Akşama kadar acıkmıyor musun canım kahvaltıda önemli yavaş yavaş kırılır verirsin kiloları en önemlisi sağlıklı vermek canımBen akşamdan akşama yiyorum canım ya yoksa asla gitmiyor kilolar. Az da yesem sabit kalıyorum
Evet öyle tabi sağlıklı vermek ama diyetisyene de gittim hiç veremiyorum kahvaltı yapınca. Hemen alan bir bünyem var maalesef. Hele ara öğün bana vermeyi bırak kilo aldırıyorAkşama kadar acıkmıyor musun canım kahvaltıda önemli yavaş yavaş kırılır verirsin kiloları en önemlisi sağlıklı vermek canım
Diyestiyen ne dedi canım insulin direnci falanmı var acaba bende kolay kolay veremiyorum kahvaltı yapmadan versem bile sonradan daha cok alırım diye düşünüyorum ara öğünü bende yapmıyorum 2 ögün yetiyor ara ögün yaptıgımda daha cok acıktırırdı beniEvet öyle tabi sağlıklı vermek ama diyetisyene de gittim hiç veremiyorum kahvaltı yapınca. Hemen alan bir bünyem var maalesef. Hele ara öğün bana vermeyi bırak kilo aldırıyor
Canım bir liste yazdı görmen lazım. Ben onları yesem asla veremem ki denedim gram gitmedi. Bir dahaki ay kontrole gitmedim. Tahlillerime baktı insülin direnci falan hiç bişey demedi. Kan değerlerim düşüktü ilaç vitamin önerdi sadece. Ya artık diyetisyen hevesim de kaçtı. Sonra buraya üye oldum. 9. grupta bir süre devam ettim. İyi de kilo verdim. Ama hergün menü yazmak ayrıca sabah öğlen akşam menüm yoktu yazacak ne yazacağımı bilemez oldum. Eleştiri de çok fazlaydı yordu beni. Gruptan çıktım tabi tekrar almaya başladım. Sonra bu gruba geldim bir kaç gün önce. Çok motiveyim inanılmaz mutlu huzurlu bir grup. Menü yazma derdi yok tam bana göreDiyestiyen ne dedi canım insulin direnci falanmı var acaba bende kolay kolay veremiyorum kahvaltı yapmadan versem bile sonradan daha cok alırım diye düşünüyorum ara öğünü bende yapmıyorum 2 ögün yetiyor ara ögün yaptıgımda daha cok acıktırırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?