Bırakmayın tabiiiiiCanım bir liste yazdı görmen lazım. Ben onları yesem asla veremem ki denedim gram gitmedi. Bir dahaki ay kontrole gitmedim. Tahlillerime baktı insülin direnci falan hiç bişey demedi. Kan değerlerim düşüktü ilaç vitamin önerdi sadece. Ya artık diyetisyen hevesim de kaçtı. Sonra buraya üye oldum. 9. grupta bir süre devam ettim. İyi de kilo verdim. Ama hergün menü yazmak ayrıca sabah öğlen akşam menüm yoktu yazacak ne yazacağımı bilemez oldum. Eleştiri de çok fazlaydı yordu beni. Gruptan çıktım tabi tekrar almaya başladım. Sonra bu gruba geldim bir kaç gün önce. Çok motiveyim inanılmaz mutlu huzurlu bir grup. Menü yazma derdi yok tam bana göreo yüzden burayı bırakmayı asla düşünmüyorum ❤
Darısı hepimize aminnnSpor salonundaki tartıda tartıldım. 53.350 kiloTelefonu elime alip cekince onun agirligiyla 53.600... ama sabahtan beri yediklerim biraz ufak tefek kuruyemis kuru incir yogurt falan.ve çok az su ictim. Ondan az da olabilir. Ama suna inanıyorum valla yılbaşı haftası baya bozduydum. Sonraki hafta toparladım. Eskiden olsa nasılsa bozdum diyip sonrası hep gelirdi. Böyle böyle 60 a çıktığımi bilirim.. .demekki zararın neresinden dönsek kâr....eğer abur cubur ile cozutursaniz takılmayın.. .1 hafta içinde toparlarsiniz
Iyi yapmışsın canım diyestiyenlerin cogu en az 4 5 ögün veriyorlar sürekli yemek yemek benimde cok acıktırıyor bide ne yapacam derdi sürekli evdede olamıyorum ki hangi ara ögünleri dogru düzgün uygulayacam kilo vermeyi dahada zorlaştırıyor bende zaten hic kolay veremiyorum 2 öğün daha iyi benim içinCanım bir liste yazdı görmen lazım. Ben onları yesem asla veremem ki denedim gram gitmedi. Bir dahaki ay kontrole gitmedim. Tahlillerime baktı insülin direnci falan hiç bişey demedi. Kan değerlerim düşüktü ilaç vitamin önerdi sadece. Ya artık diyetisyen hevesim de kaçtı. Sonra buraya üye oldum. 9. grupta bir süre devam ettim. İyi de kilo verdim. Ama hergün menü yazmak ayrıca sabah öğlen akşam menüm yoktu yazacak ne yazacağımı bilemez oldum. Eleştiri de çok fazlaydı yordu beni. Gruptan çıktım tabi tekrar almaya başladım. Sonra bu gruba geldim bir kaç gün önce. Çok motiveyim inanılmaz mutlu huzurlu bir grup. Menü yazma derdi yok tam bana göreo yüzden burayı bırakmayı asla düşünmüyorum ❤
Allah sınavlarına kolaylıklar versin canım. Koşayca geçersin inşHerkese merhaba bu sıralar sınavlarım dolayısıyla fazla giremiycem.Ama if diyetime devam ediyorum.Sali sabahı inşallah kilo bildirimi yaparım.Herkese iyi zayiflamalar.
Bırakırsam 80 i görürümBırakmayın tabiiiii☺
En güzeli canım iki öğün ben çalışmadığım için sabahları geçiştiriyorum çalışsam bende kahvaltı yapardımIyi yapmışsın canım diyestiyenlerin cogu en az 4 5 ögün veriyorlar sürekli yemek yemek benimde cok acıktırıyor bide ne yapacam derdi sürekli evdede olamıyorum ki hangi ara ögünleri dogru düzgün uygulayacam kilo vermeyi dahada zorlaştırıyor bende zaten hic kolay veremiyorum 2 öğün daha iyi benim için
Ben gördüm o 80i ve hiç hoş değil,emin olBırakırsam 80 i görürümnet
Eminim çünkü bende gördümBen gördüm o 80i ve hiç hoş değil,emin ol
Spor da çok etkiliyorSelamlar
Benim bebiş bu gece nöbet tutturdu
Yeni yeni kendime geliyorum. Bugün spora başlıyım diyodum. Hatta dün egzersiz bandlarından aldım. Yine de fırsat bulursam yapıcam inş. Kahvaltiyi eşim bey hazırlamıştı sabah erkenden. Kalktım,yedim ama hemen arkasından geri uyudum ne yazık ki.
Bi başlasam şöyle tam olarak. Haftaya perşembe misafir trafiğim biraz hafifliyo inş. O zamana kadar elimden geldiğince ama cuma itibariyle tastamam buralardayım ibş
Sevindim canimBugün daha iyiyim canım saol tesekkür ederim
Boyun kaç canim. Ben 93 ken 80 gosteren biriym nasil oluyrsa. Ama simdi 89.8 oldum 79 gosteryrmEminim çünkü bende gördümlohusalığımda 80.2 gördüm hatırlamak bile istemiyorum kilo bana hiç yakışmıyor onu anlamış oldum. Bazı fiziklerde belli olmaz ama bende aşırı belli oluyor bacaklarım kalın
Hevesim kursagimda kaldi diyebilirimDarısı hepimize aminnn
Benim yağ oranım 26 canımHevesim kursagimda kaldi diyebilirimTartıda ölçüldükten sonra yağ kas oranı tartısına ciktim ve maalesef yağ oranimin arttığını gördüm. %21 den %24 e cıkmış bu kas kaybetmişim ve vücudum yağlamaya başlamış demek.en sevmedigim şey. Hemen bir ağırlık programı yazdırdım spor hocalarından birine. Bugün değil de ç.tesi baslayacagim. Herkese bol yag kaybetmeler.
Boyum 1.64 canım uzun değilimBoyun kaç canim. Ben 93 ken 80 gosteren biriym nasil oluyrsa. Ama simdi 89.8 oldum 79 gosteryrm
evde kendi kendime ne zaman zayifladiysam hep cok kas kaybetmistirim. 15 kilo verdigim dahi oldu. Ama bu 2. Kez diyetisyene gidisim. Liste bilgi birkimiyle benim tahlilime vs gore olusturuldugu icin yağ gidiyor. Ögün atlamasam saatlerime tam uysam kas bile artar. Diyet yaparken ufacik hatalara yer yok. Bunu en son 500 gram kas kaybederek gördüm.Hevesim kursagimda kaldi diyebilirimTartıda ölçüldükten sonra yağ kas oranı tartısına ciktim ve maalesef yağ oranimin arttığını gördüm. %21 den %24 e cıkmış bu kas kaybetmişim ve vücudum yağlamaya başlamış demek.en sevmedigim şey. Hemen bir ağırlık programı yazdırdım spor hocalarından birine. Bugün değil de ç.tesi baslayacagim. Herkese bol yag kaybetmeler.
1. Seans yağ oranım 42.1benim yag oranı 19a dusmushedef 15
Sende iyisin canim benimkide 42.1 di simdi 40.5Benim yağ oranım 26 canımyine de iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?