YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Bırakmayın tabiiiii

Darısı hepimize aminnn

Iyi yapmışsın canım diyestiyenlerin cogu en az 4 5 ögün veriyorlar sürekli yemek yemek benimde cok acıktırıyor bide ne yapacam derdi sürekli evdede olamıyorum ki hangi ara ögünleri dogru düzgün uygulayacam kilo vermeyi dahada zorlaştırıyor bende zaten hic kolay veremiyorum 2 öğün daha iyi benim için

En güzeli canım iki öğün ben çalışmadığım için sabahları geçiştiriyorum çalışsam bende kahvaltı yapardım

Selamlar
Benim bebiş bu gece nöbet tutturdu
Yeni yeni kendime geliyorum. Bugün spora başlıyım diyodum. Hatta dün egzersiz bandlarından aldım. Yine de fırsat bulursam yapıcam inş. Kahvaltiyi eşim bey hazırlamıştı sabah erkenden. Kalktım,yedim ama hemen arkasından geri uyudum ne yazık ki.
Bi başlasam şöyle tam olarak. Haftaya perşembe misafir trafiğim biraz hafifliyo inş. O zamana kadar elimden geldiğince ama cuma itibariyle tastamam buralardayım ibş

Spor da çok etkiliyor

Boyun kaç canim. Ben 93 ken 80 gosteren biriym nasil oluyrsa. Ama simdi 89.8 oldum 79 gosteryrm

Darısı hepimize aminnn
Hevesim kursagimda kaldi diyebilirimTartıda ölçüldükten sonra yağ kas oranı tartısına ciktim ve maalesef yağ oranimin arttığını gördüm. %21 den %24 e cıkmış bu kas kaybetmişim ve vücudum yağlamaya başlamış demek.en sevmedigim şey. Hemen bir ağırlık programı yazdırdım spor hocalarından birine. Bugün değil de ç.tesi baslayacagim. Herkese bol yag kaybetmeler.

Benim yağ oranım 26 canım yine de iyisin

evde kendi kendime ne zaman zayifladiysam hep cok kas kaybetmistirim. 15 kilo verdigim dahi oldu. Ama bu 2. Kez diyetisyene gidisim. Liste bilgi birkimiyle benim tahlilime vs gore olusturuldugu icin yağ gidiyor. Ögün atlamasam saatlerime tam uysam kas bile artar. Diyet yaparken ufacik hatalara yer yok. Bunu en son 500 gram kas kaybederek gördüm.
Ayrica listem genis yelpazeli. Ne kadar bana gore hazirlaniyor olsada bence cogu kisiyi zayiflatir.
Agirlik programi yazdirmissinya saglikli karbonhidrat ve protein alimina da dikkat et. Kas arttircam diye kas kaybetmeye devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…