- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
benim geçen sene Subat ayi %31 di canim, hic gözün korkmasin gidiyor bi şekilde. %17-16lara düşmüşken tekrar 28 29a cikip şimdi 19lardayim. bu sefer bi en azindan 16 15 gorsem harika olcak1. Seans yağ oranım 42.1
2. Seans yağ oranım 40.5
Yolum cok artemis ahh ahh
Ben 1 kere ucretsiz diyetisyene gittim nerdeyse listemi ben yazacaktim . Ucretli ve takdir gören bir diyetisten bence her zaman daha iyi. Ben diyetisyene gittigimde bana terapi gibi geliyo. Detayli bilgileniyorum deger goruyorumIyi yapmışsın canım diyestiyenlerin cogu en az 4 5 ögün veriyorlar sürekli yemek yemek benimde cok acıktırıyor bide ne yapacam derdi sürekli evdede olamıyorum ki hangi ara ögünleri dogru düzgün uygulayacam kilo vermeyi dahada zorlaştırıyor bende zaten hic kolay veremiyorum 2 öğün daha iyi benim için
Inaniyorum canim. Sen 16 15 deyince bana heyecan geliyo saka gibi geliyo ama icim kipir kipir oluyo. Hafiflik gibisi var mi.[
benim geçen sene Subat ayi %31 di canim, hic gözün korkmasin gidiyor bi şekilde. %17-16lara düşmüşken tekrar 28 29a cikip şimdi 19lardayim. bu sefer bi en azindan 16 15 gorsem harika olcak
Protein artacak sanirim. Karbonhidrat da olacak ama sınırlı . Sporcu beslenmesi gibievde kendi kendime ne zaman zayifladiysam hep cok kas kaybetmistirim. 15 kilo verdigim dahi oldu. Ama bu 2. Kez diyetisyene gidisim. Liste bilgi birkimiyle benim tahlilime vs gore olusturuldugu icin yağ gidiyor. Ögün atlamasam saatlerime tam uysam kas bile artar. Diyet yaparken ufacik hatalara yer yok. Bunu en son 500 gram kas kaybederek gördüm.
Ayrica listem genis yelpazeli. Ne kadar bana gore hazirlaniyor olsada bence cogu kisiyi zayiflatir.
Agirlik programi yazdirmissinya saglikli karbonhidrat ve protein alimina da dikkat et. Kas arttircam diye kas kaybetmeye devam edebilirsin.
Ilk başladığında benim 26 ydi.. haftanın 3 günü spor, ağırlık ve bol protein ile 21 e düştü....şimdi 24..... sen de düşersinBenim yağ oranım 26 canımyine de iyisin
zaten önemli olan korumak 30a yakin kilo verdim 30a yakin aldim ah o vucudun hali.. birde koruyabilsekInaniyorum canim. Sen 16 15 deyince bana heyecan geliyo saka gibi geliyo ama icim kipir kipir oluyo. Hafiflik gibisi var mi.
15 kg verip 18 kg aldim bende
Yag oranı 15 falan derken? Kadınlarda 15 olmuyor galiba. Normal sınır %21 %29 arası değil miydi yau[
benim geçen sene Subat ayi %31 di canim, hic gözün korkmasin gidiyor bi şekilde. %17-16lara düşmüşken tekrar 28 29a cikip şimdi 19lardayim. bu sefer bi en azindan 16 15 gorsem harika olcak
%18-22 fit kisilerde oluyor , %25 ustu hafif kilolu grubu diye biliyorum, %13-14 altina dusmemesi lazim. kadınlarda 15 oluyor Victoria secret mankenlerinin 15inde altinda yag oranlarıYag oranı 15 falan derken? Kadınlarda 15 olmuyor galiba. Normal sınır %21 %29 arası değil miydi yau
Aynn bazı diyetisyenler gercekten cok ilgisiz paraya bakıyorlar bazılarıda bir içecek vardır bir ara onu satmak icin kandırıyorlar insanıBen 1 kere ucretsiz diyetisyene gittim nerdeyse listemi ben yazacaktim . Ucretli ve takdir gören bir diyetisten bence her zaman daha iyi. Ben diyetisyene gittigimde bana terapi gibi geliyo. Detayli bilgileniyorum deger goruyorum
Canım çok zor yeğenim sporcu. Yarışmaya hazırlandığı dönem çok zorlanmıştı.Protein artacak sanirim. Karbonhidrat da olacak ama sınırlı . Sporcu beslenmesi gibi
Süper yabenim yag oranı 19a dusmushedef 15
Benim de 33 müş yağ oranım. Yanlış hatırlamışım şimdi baktım testlerin içinde buldum. O zaman 69 kiloymuşum şimdi daha da artmıştır şuan 73 kiloyumYag oranı 15 falan derken? Kadınlarda 15 olmuyor galiba. Normal sınır %21 %29 arası değil miydi yau
20 ile 28 arası normal kabul ediliyormuş şimdi baktımYag oranı 15 falan derken? Kadınlarda 15 olmuyor galiba. Normal sınır %21 %29 arası değil miydi yau
Afiyet olsun bende melisa çayı içiyorumAkşam yemeğim
kırmızı biber turşusunu kış başı yapmıştım bir tanesini yedim sadece
Eki Görüntüle 2574600
şimdi de sade soda içiyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun bende melisa çayı içiyorum
Benim diyetisyen neyseki oyle degil. Yesilcay veya bitki caylari ic demedi. Eski tipler hep dayatirAynn bazı diyetisyenler gercekten cok ilgisiz paraya bakıyorlar bazılarıda bir içecek vardır bir ara onu satmak icin kandırıyorlar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?