YENİ BİR BAŞLANGIÇ

[
1. Seans yağ oranım 42.1
2. Seans yağ oranım 40.5
Yolum cok artemis ahh ahh
benim geçen sene Subat ayi %31 di canim, hic gözün korkmasin gidiyor bi şekilde. %17-16lara düşmüşken tekrar 28 29a cikip şimdi 19lardayim. bu sefer bi en azindan 16 15 gorsem harika olcak

Ben 1 kere ucretsiz diyetisyene gittim nerdeyse listemi ben yazacaktim . Ucretli ve takdir gören bir diyetisten bence her zaman daha iyi. Ben diyetisyene gittigimde bana terapi gibi geliyo. Detayli bilgileniyorum deger goruyorum

[
benim geçen sene Subat ayi %31 di canim, hic gözün korkmasin gidiyor bi şekilde. %17-16lara düşmüşken tekrar 28 29a cikip şimdi 19lardayim. bu sefer bi en azindan 16 15 gorsem harika olcak
Inaniyorum canim. Sen 16 15 deyince bana heyecan geliyo saka gibi geliyo ama icim kipir kipir oluyo. Hafiflik gibisi var mi.
15 kg verip 18 kg aldim bende

Protein artacak sanirim. Karbonhidrat da olacak ama sınırlı . Sporcu beslenmesi gibi

[
Yag oranı 15 falan derken? Kadınlarda 15 olmuyor galiba. Normal sınır %21 %29 arası değil miydi yau

Yag oranı 15 falan derken? Kadınlarda 15 olmuyor galiba. Normal sınır %21 %29 arası değil miydi yau
%18-22 fit kisilerde oluyor , %25 ustu hafif kilolu grubu diye biliyorum, %13-14 altina dusmemesi lazim. kadınlarda 15 oluyor Victoria secret mankenlerinin 15inde altinda yag oranları

Ben 1 kere ucretsiz diyetisyene gittim nerdeyse listemi ben yazacaktim . Ucretli ve takdir gören bir diyetisten bence her zaman daha iyi. Ben diyetisyene gittigimde bana terapi gibi geliyo. Detayli bilgileniyorum deger goruyorum
Aynn bazı diyetisyenler gercekten cok ilgisiz paraya bakıyorlar bazılarıda bir içecek vardır bir ara onu satmak icin kandırıyorlar insanı

20 ile 28 arası normal kabul ediliyormuş şimdi baktım

Eklentiler

• image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…