- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Afiyet olsun :))Akşam 18.30
Fırında mücver
1 kase yoğurt
1 tane fırında domates
Hoşbuldumdroopy94 hoşgeldin :)
Saol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun :))
Teşekkürler canım :)Saol canım sanada afiyet olsun
Üzülme canım yine yaparsınYarin diyetisyen gunum.
Ben rahatsizdim diye diyeti biraktim .. yarindan sonra devam edicem. Biraktigim icin almisimdir heralde 400 gram civarinda yag. Ne güzel 1800 vermiştim en son. Simdi ise karnim yine kocaman gorunuyo. Sanki diger bölge yaglarim kayip karnima gelmis. Ne guzel rahatlamistim. Fit hissim vardi .
Efkarlandimda kizlar gece gece
Üstelik 10 günün boşa gitmesi bugun carsida yine pontolonumun arasi yirtildi. Ve bacak aram birbirine sürtmekten yara olduÜzülme canım yine yaparsın400 gr yağ ne ki bir hafta bile sürmez
Merhaba iyi gecelerMerhabaalar yazamiyorum bu ara kusura bakmayin lutfencumleten iyi geceeler
Ben 72 kgydum en son canım maalesef bende de oluyor oÜstelik 10 günün boşa gitmesi bugun carsida yine pontolonumun arasi yirtildi. Ve bacak aram birbirine sürtmekten yara oldu
1 pantolon alsam 1 ayda yirtiliyor
Az kaldi sbeden sık disini 89 dasin 90 lardan kurtuldun
Günaydın canım aynen yollar bomboş bende işe gidiyorumGünaydın kızlar
yollar bomboşve ben işe gidiyorum
Bende İzmirliyim canım demek memleketim soğuk bugün İzmir’e yakışmıyor soğukluk ☺Ankara’da yaşıyorum şu anda hava -8 kış iyi geldi maşallahsabah kahvaltım için her zamanki rulo şeklindeki omletten yaptım bugün öğle yemeği yeme fırsatım olmayacağı için bir yumurta daha fazla koydum işten sonra bazı işlerim var pek halleder sonra eve gelip akşam yemeğine kadar uyurum tek hayalim bu şu an
Açıkçası izmir çok soğuk donduruyor insanı
Yarin diyetisyen gunum.
Ben rahatsizdim diye diyeti biraktim .. yarindan sonra devam edicem. Biraktigim icin almisimdir heralde 400 gram civarinda yag. Ne güzel 1800 vermiştim en son. Simdi ise karnim yine kocaman gorunuyo. Sanki diger bölge yaglarim kayip karnima gelmis. Ne guzel rahatlamistim. Fit hissim vardi .
Kendini üzmeye değmez bi de 400 gr içinYarin diyetisyen gunum.
Merak etme. Hastalıkta vs. Böyle şeyler olur. Sadece süreç belki uzar ama yine vermeye devam edersin. Ben de 2 gündür saldım. Hiç sınır koymadım ama tamamen psikoljik.Yarin diyetisyen gunum.
Yarin diyetisyen gunum.
Günaydın canım çok iyi biliyorum o duyguyuGünaydın kızlar
yollar bomboşve ben işe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?