YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Selamlar arkadaşlar bugün menüm şöyleydi

uyanınca 1 bardak su

6:30 maydonoz limon maden suyu karışımı

07:35 kahvaltı 1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmek 5 zeytin 1 kupa Yeşilçay

09:40 1 fincan Türk kahvesi

12:15 tavuk şiş ızgara 1 bardak ayran

15:30 5 adet çiğ fındık 1 fincan çay

19:45 5 yemek kaşığı bamya yemeği 1 kase yoğurt

23:45 2 yemek kaşığı yoğurt limon zencefil karışımı

2.50 litre su

Yarin diyetisyen gunum.
Ben rahatsizdim diye diyeti biraktim .. yarindan sonra devam edicem. Biraktigim icin almisimdir heralde 400 gram civarinda yag. Ne güzel 1800 vermiştim en son. Simdi ise karnim yine kocaman gorunuyo. Sanki diger bölge yaglarim kayip karnima gelmis. Ne guzel rahatlamistim. Fit hissim vardi .
Efkarlandimda kizlar gece gece

Üzülme canım yine yaparsın400 gr yağ ne ki bir hafta bile sürmez

Üzülme canım yine yaparsın400 gr yağ ne ki bir hafta bile sürmez
Üstelik 10 günün boşa gitmesi bugun carsida yine pontolonumun arasi yirtildi. Ve bacak aram birbirine sürtmekten yara oldu
1 pantolon alsam 1 ayda yirtiliyor
Az kaldi sbeden sık disini 89 dasin 90 lardan kurtuldun

sabah kahvaltım için her zamanki rulo şeklindeki omletten yaptım bugün öğle yemeği yeme fırsatım olmayacağı için bir yumurta daha fazla koydum işten sonra bazı işlerim var pek halleder sonra eve gelip akşam yemeğine kadar uyurum tek hayalim bu şu an
Açıkçası izmir çok soğuk donduruyor insanı

Bende İzmirliyim canım demek memleketim soğuk bugün İzmir’e yakışmıyor soğukluk ☺Ankara’da yaşıyorum şu anda hava -8 kış iyi geldi maşallah

verirsin canım ilaç kullandıysan onun şişliği ödemidir yağ değildir merak etme Yağ olsa ne olur korksun yağlar bizden 100 gr gelir 500 gr veririz

Kendini üzmeye değmez bi de 400 gr için lütfen diyeti bırakma yeme içmenin sonu yok

Merak etme. Hastalıkta vs. Böyle şeyler olur. Sadece süreç belki uzar ama yine vermeye devam edersin. Ben de 2 gündür saldım. Hiç sınır koymadım ama tamamen psikoljik. bugün ç.tesi ve bol su içerek, proteinli sebzeli yemekler planlayarak güne başladım...yepyeni bir gün sağlıklı yiyecekler ile güne baslayin

Günaydın cnm hiç bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…