YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Günaydın herkese. Güncel kilo 55.3 zaten kilo vermis olmayi beklwmiyordum bu hafta dengesiz beslendjm ama özel donemde oldugum için de birazcık şişkinlik ve ödem var. bugün bol su içerek onu azaltmaya calisicam...sizden guzel haberler gelir umarim.

günaydın kızlar çok mutluyum bugün diyetimin 2. günü ve 1.300 gram gitmiş simdi tartildim ama dün çok zorlandim tabi ilk etapta odem veriliyor yanlis bilmiyosam ama olsun sonucta eksi gordum dahada motive oluyorum

baslangic:107.6

guncel:106.3

fark; 1.300

simdiki hedef : 99.0

Bugün menumde zeytinyağlı pırasa ve salata var.Aksama kadar bir şey yemiycem.Acikirsam iki yemek kaşığı yoğurt yerim.Bu sefer daha bir karalı başladım.İnsallah 59 u görmeden birakmiycam.Ciddi anlamda hamur ve şekerden uzak durmadikca kilolar hızlı gitmiyor.Bu hafta hiç hamur türevleri tuketmiycem bakalım haftaya kaç kiloya dusucem .

sbeden merhaba
bende katılabilir miyim aranıza. hazır bugün salı, kilo bildirimi yapıyorsunuz beni de listeye eklersen sevinirim.

kilom bu sabah 54,5
hedefim 50
boyum 1.60
yaş 32

şimdi ilk sayfadan okumaya başlayacağım örnek menüler oluşturup defterime yazıyorum yarın haftalık alışverişimi ona göre yapacağım.

tabak ve tabaktakiler çok güzel afiyt olsun bendr öğlen 2 dilim salam ve 1 kase yoğurt yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…