Günaydın herkese. Güncel kilo 55.3 zaten kilo vermis olmayi beklwmiyordum bu hafta dengesiz beslendjm ama özel donemde oldugum için de birazcık şişkinlik ve ödem var. bugün bol su içerek onu azaltmaya calisicam...sizden guzel haberler gelir umarim.
Herkese bol eksili günaydınlar.Sabah her zaman olduğu gibi sade türk kahvemi içtim.Sonra güzelce lavobaya çıktım ,kıyafetlerimi çıkardım ve tartildim.66.40 Kemiksiz bir 66.40 çıktı kilom
Herkese bol eksili günaydınlar.Sabah her zaman olduğu gibi sade türk kahvemi içtim.Sonra güzelce lavobaya çıktım ,kıyafetlerimi çıkardım ve tartildim.66.40 Kemiksiz bir 66.40 çıktı kilom
günaydın kızlar çok mutluyum bugün diyetimin 2. günü ve 1.300 gram gitmiş simdi tartildim ama dün çok zorlandim tabi ilk etapta odem veriliyor yanlis bilmiyosam ama olsun sonucta eksi gordum dahada motive oluyorum
Bugün menumde zeytinyağlı pırasa ve salata var.Aksama kadar bir şey yemiycem.Acikirsam iki yemek kaşığı yoğurt yerim.Bu sefer daha bir karalı başladım.İnsallah 59 u görmeden birakmiycam.Ciddi anlamda hamur ve şekerden uzak durmadikca kilolar hızlı gitmiyor.Bu hafta hiç hamur türevleri tuketmiycem bakalım haftaya kaç kiloya dusucem .
Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 10.00
1 tane haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı tereyağ döktüm
Zeytin
Peynir
Marul
Maydanoz
Az yoğurt
1 tane mandalina