- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Saol canım sanada afiyetler olsuntabak ve tabaktakiler çok güzel afiyt olsun bendr öğlen 2 dilim salam ve 1 kase yoğurt yiyeceğim
OlaamaaazzzzDaha çok abur cubur
İnşaAllah inşaAllahGünaydınnn kızlar,
91,60 ile başladığım serüvenimde 8 Li rakamlara hoşgeldin diyorum bugüninşallah devamı böyle gider ☺☺ 91,60 > 90,20 > 89,83 yıldızımı alayım kaptanım
Eki Görüntüle 2576315
Günaydın canim haftaya saliya artikGünaydın herkese. Güncel kilo 55.3zaten kilo vermis olmayi beklwmiyordum bu hafta dengesiz beslendjm ama özel donemde oldugum için de birazcık şişkinlik ve ödem var. bugün bol su içerek onu azaltmaya calisicam...sizden guzel haberler gelir umarim.
tebriklerGünaydın kızlar 73.100 ile başlamıştım şuan 71.8 im
Nasil kemiksizHerkese bol eksili günaydınlar.Sabah her zaman olduğu gibi sade türk kahvemi içtim.Sonra güzelce lavobaya çıktım ,kıyafetlerimi çıkardım ve tartildim.66.40 Kemiksiz bir 66.40 çıktı kilom
Günaaydıın kızlar çok vermemişim ama yinede eksi.69.5 tan 69.2 e -300 grm
Hoşgeldin canım aramızaselam kızlarr. bende dikkatli beslenmeye başladım ve bu grupla devam etmek istiyorum. bütün sayfaları okuyamadım ama kilo bildirmi yapayım hemen :) 70,9 um bugün itibariyle. ilk hedefim 65 i görmek. sonrasına bakarız inşallah :)
Tebrikler canim. Ilk hizli gider suyunuda duzenli ic. Bi kac gune hafifligi hissetmeye baslayinca daha da heveslenceksingünaydın kızlar çok mutluyum bugün diyetimin 2. günü ve 1.300 gram gitmiş simdi tartildim ama dün çok zorlandim tabi ilk etapta odem veriliyor yanlis bilmiyosam ama olsun sonucta eksi gordum dahada motive oluyorum
baslangic:107.6
guncel:106.3
fark; 1.300
simdiki hedef : 99.0
Olsun canım verdin mi verdin önemli olan o bitti
geçmiş olsun canımGunaydın arkadaşlar gunler dır kızımın 40 derce ateşiyle ugrastım tam duzeliuor dedım bu kezde bebeğime gectı sabaha kadar ateş hastanede actık gözumü dün tartılmiştım onu kabul edelim olur mu
Sabit 74. 4
sanırım. Artıydım ancak onu attım
teşekkür ederim inslalah dahada gidecekTebrikler canim. Ilk hizli gider suyunuda duzenli ic. Bi kac gune hafifligi hissetmeye baslayinca daha da heveslenceksin
Canım benim kilomu güncellememişsin daha yıldızımı bekliyorumTebrikler canim. Ilk hizli gider suyunuda duzenli ic. Bi kac gune hafifligi hissetmeye baslayinca daha da heveslenceksin
Ben bu isvec diyetini begenmedim valla. Bol bol kas kaybettirir gibi gorunuyor.dünkü menumu yazayım;
sabah :1 fincan şekersiz kahve
öğlen :2 katı yumurta ve haslanmis ispanak
aksam: haslanmis tavuk ve dolana kadar salata
uyumadan önce kotu oldum 1 sekersiz kahve ictim
3 litre su 5000 adim 15 dk lesliesbeden
Süper harika tebriklerTebrikler kızlar çok güzel eksileriniz bravo. Benim geçen hafta perşembe sanırım tartılmıştım 73.300.
bu sabah 72
-1.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?