Bence çok yememissin. Gayet iyiMerhabaa. Isten simdi ciktim yazamadim aslinda yogun degil ama 3 gun oldu daha dikkat cekmek istemiyorum :)
Sabah:yarim bardak zencefilli su
Bir bardak cay
Dun gece canim cok istedi yememistim onun icin havuc kavurmasi :)
Ekmek yok
Oglen: sade soda
Biraz yesillik limonlu yagsiz tuzsuz
Soslu tavuk 4 yk kadar
3 yk kadar makarna
3 4 tane firin patates
Yalniz iyi yemisim haaa :) henuz aksam yemedim bakalim :)
Insallah asksamda oyle olur :) simdi bir turk kahvesi icecegim sade tabi dinleniyorum :) nasil gecti gununuz iyi misiniz :)Bence çok yememissin. Gayet iyi☺
Evet güzel geçti. Yeni bir işe başladınız herhalde hayırlı olsunInsallah asksamda oyle olur :) simdi bir turk kahvesi icecegim sade tabi dinleniyorum :) nasil gecti gununuz iyi misiniz :)
Tesekkurler. Dinlenin tabii. Ya ben hayranim calisipta ev isi yapabilenlere.Evet güzel geçti. Yeni bir işe başladınız herhalde hayırlı olsunben de isten sonra yemek hazırlama vs. Derken bu saat oldu. Ancakkk dinleniyorum
Masallahh ne guzel vermissiniz boyle devam eder insallaahh tebrikleeerGünaydın kızlar
93.0 kilodaydim
Bugün 91.600
-1400
Aslında dün -1800 düm ama akşam soğukta yürüyüş yaptım bu sabah böyle şiştim. Neyse sizler bakalım ne kadar verdiniz
Teşekkür ederimMasallahh ne guzel vermissiniz boyle devam eder insallaahh tebrikleeer
Afiyet olsunMeraba kızlar
Sabah
Zeytin peynir haşlanmış yumurta marul maydanoz mansalina iki dilim limon cay
Akşam
Sebzeli bulgur pilavı barbunya yoğurt salata
Afiyet olsun, ben de az önce mandalina yedimAksam:yagsiz tuzsuz limonlu salata
Bir koca kase yogurt
Havuc kavurmasi( bu ara canim asiri cekiyor)
Ara ogun olarak ta kahve ve cay tukettim sekersiz yatmadan 1 mandalina yerim belkisi.
Afiyet olsunGunaydin tartildim bugun tekrar 54.2 bakalim haftaya ne olcak.
Kahvalti:2 fincan sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 ceviz
1 findik
1 kasik bal
Çok iyi başlamışsın. Tebrik ederim. Bol su ile artarsın o şişkinliği:)Günaydın kızlar
93.0 kilodaydim
Bugün 91.600
-1400
Aslında dün -1800 düm ama akşam soğukta yürüyüş yaptım bu sabah böyle şiştim. Neyse sizler bakalım ne kadar verdiniz
Eline emeğine sağlıkKilo bildirimleri salı günüdür
kişi bilglri
ilk kg
24 arlk
31 arlk
7 ock
14 ock
21 ock
28 ock
4 şbt
milkk 71.0 M mochachocolate 70.0 @deniz diyette 70.6 @Sudem_mmm 66.5 6 sbeden 93.0 91.6 armin83 56.0 5 @Diloslara 60.8 B Burcak41 54.2 54.2
TebriklerGünaydın kızlar
93.0 kilodaydim
Bugün 91.600
-1400
Afiyet olsun. Çok az bunlar bana göre :)) ben 10 tane fındık 10 tane badem. 2 yumurta ,peynir 5 zeytin ve 1 yemek kasigi sekersiz fistik ezmesi yedim. Ara öğünde de ayva.Gunaydin tartildim bugun tekrar 54.2 bakalim haftaya ne olcak.
Kahvalti:2 fincan sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 ceviz
1 findik
1 kasik bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?