YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Evet öğle yemeğim domates soslu sucuklu mozerellali omlet. Yanında yeşil çay...tatli olarakta süzme peynirin üstüne azıcık böğürtlen reçeli koydum. akşam bişey yemem sanirim belki kuruyemiş ve kefir. Ya da meyve salata falan. Bakıcaz ona. Sizde durumlar nasil

Eklentiler

• Screenshot_20191223-165848_WhatsApp.webp
    27 KB · Görüntüleme: 29
Merhabaa. Isten simdi ciktim yazamadim aslinda yogun degil ama 3 gun oldu daha dikkat cekmek istemiyorum :)
Sabah:yarim bardak zencefilli su
Bir bardak cay
Dun gece canim cok istedi yememistim onun icin havuc kavurmasi :)
Ekmek yok
Oglen: sade soda
Biraz yesillik limonlu yagsiz tuzsuz
Soslu tavuk 4 yk kadar
3 yk kadar makarna
3 4 tane firin patates
Yalniz iyi yemisim haaa :) henuz aksam yemedim bakalim :)

Bence çok yememissin. Gayet iyi

Insallah asksamda oyle olur :) simdi bir turk kahvesi icecegim sade tabi dinleniyorum :) nasil gecti gununuz iyi misiniz :)
Evet güzel geçti. Yeni bir işe başladınız herhalde hayırlı olsun ben de isten sonra yemek hazırlama vs. Derken bu saat oldu. Ancakkk dinleniyorum

Evet güzel geçti. Yeni bir işe başladınız herhalde hayırlı olsun ben de isten sonra yemek hazırlama vs. Derken bu saat oldu. Ancakkk dinleniyorum
Tesekkurler. Dinlenin tabii. Ya ben hayranim calisipta ev isi yapabilenlere. annem de ben kendimi bildim bileli calisir her zaman ev temizdir yemekler tamdir ama ben sanki asla oyle olamicam. Bedenen calisilan bir iste yapmiyorum ama sabah erken kalkmak bile izdirap

Aksam:yagsiz tuzsuz limonlu salata
Bir koca kase yogurt
Havuc kavurmasi( bu ara canim asiri cekiyor )
Ara ogun olarak ta kahve ve cay tukettim sekersiz yatmadan 1 mandalina yerim belkisi.

Günaydın kızlar
93.0 kilodaydim
Bugün 91.600
-1400
Aslında dün -1800 düm ama akşam soğukta yürüyüş yaptım bu sabah böyle şiştim. Neyse sizler bakalım ne kadar verdiniz

Masallahh ne guzel vermissiniz boyle devam eder insallaahh tebrikleeer
Teşekkür ederim inşaAllah. Dün ki yürüyüşten dolayi dizlerm ağrı ve yanma içinde şuan acil zayiflamalym erken yaşta diz kireçlenmem basladi . Çok sukur kilo verdikce baskı azalacak

Meraba kızlar
Sabah
Zeytin peynir haşlanmış yumurta marul maydanoz mansalina iki dilim limon cay
Akşam
Sebzeli bulgur pilavı barbunya yoğurt salata
Afiyet olsun
Aksam:yagsiz tuzsuz limonlu salata
Bir koca kase yogurt
Havuc kavurmasi( bu ara canim asiri cekiyor )
Ara ogun olarak ta kahve ve cay tukettim sekersiz yatmadan 1 mandalina yerim belkisi.
Afiyet olsun, ben de az önce mandalina yedim
Gunaydin tartildim bugun tekrar 54.2 bakalim haftaya ne olcak.
Kahvalti:2 fincan sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 ceviz
1 findik
1 kasik bal
Afiyet olsun

Kızlar bol su da önemli
15-20 brd içiyorum ben
Önceden bardaklar 250 ml ydi
Sonra 200
Hatta 180 yaptılar malum
20 bardak 4 litre depil aslında 3.600
Nerdeyse yarım litre farkediyor, gerçi yakın yaa birbirine, saçmaladım biraz

Gunaydin tartildim bugun tekrar 54.2 bakalim haftaya ne olcak.
Kahvalti:2 fincan sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 ceviz
1 findik
1 kasik bal
Afiyet olsun. Çok az bunlar bana göre :)) ben 10 tane fındık 10 tane badem. 2 yumurta ,peynir 5 zeytin ve 1 yemek kasigi sekersiz fistik ezmesi yedim. Ara öğünde de ayva.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…