Evet bir de kışın içmesi zor oluyor. Insanın aklına gelmiyor ki:))Kızlar bol su da önemli
15-20 brd içiyorum ben
Önceden bardaklar 250 ml ydi
Sonra 200
Hatta 180 yaptılar malum
20 bardak 4 litre depil aslında 3.600
Nerdeyse yarım litre farkediyor, gerçi yakın yaa birbirine, saçmaladım biraz
Önüne koy Sürahi ile bardakEvet bir de kışın içmesi zor oluyor. Insanın aklına gelmiyor ki:))
TeşekkürlerÇok iyi başlamışsın. Tebrik ederim. Bol su ile artarsın o şişkinliği:)
Çok teşekkur ederimEline emeğine sağlık
Ben sabah unuttum tartılmayı ne yazık ki Ama gün içinde yaZıcam, tokluğumu hesaplayıp
K.bakmayın listeyi alintılayamadım mesajında yazabildim Eline sağlik canim sabah 66.8 çıktımEline emeğine sağlık
Ben sabah unuttum tartılmayı ne yazık ki Ama gün içinde yaZıcam, tokluğumu hesaplayıp
Sorun değil canim. Tesekkurler Alintilamadan da yazabilirsin. Kaydediyorum simdiK.bakmayın listeyi alintılayamadım mesajında yazabildim Eline sağlik canim sabah 66.8 çıktım
3200 Nasil gittiK.bakmayın listeyi alintılayamadım mesajında yazabildim Eline sağlik canim sabah 66.8 çıktım
Saolun ama 3 hafta olacak nerdeyse yavaş yavaş gidiyor bazilari 1 haftada 1 2 kilo verdim diyor şaşırıp kaliyom öyle3200 Nasil gitti
Cok tebrik ederim ":)
Aa tamam ben 1 haftada verdiniz sandim. Buraya baslangic kilo olarak 1 hafta öncesi kilo rakamlarini yaziyoruz.Saolun ama 3 hafta olacak nerdeyse yavaş yavaş gidiyor bazilari 1 haftada 1 2 kilo verdim diyor şaşırıp kaliyom öyle
A keske canim hemen verebilsem sende iyi vermissin devaminıda getiririz inş ödem gidince tartıya yansır bol bol su icerek atmaya calişiyorum bendeAa tamam ben 1 haftada verdiniz sandim. Buraya baslangic kilo olarak 1 hafta öncesi kilo rakamlarini yaziyoruz.
Ilk hafta fazla verilebiliyor ama sonradan yavasliyor. Bende de 4 gunde 1800 gitti sebebi fazla yag ve ilk hafta. dun yuruyus vs sistim. Ondan bugune 1400 yansidi.
Veririz istikrarla haftaya umarim hepimiz güzel rakamlar görürüz :) bende ödem cıkmadi kışın insanlarda ödem cok az olur dedi. Suyuda 6 bardaga cikardiA keske canim hemen verebilsem sende iyi vermissin devaminıda getiririz inş ödem gidince tartıya yansır bol bol su icerek atmaya calişiyorum bende
Yeme aynen zaten şu kızartmalar yapay gıdalar sekerler bizi hizla yaşlandiriyor. Beynimizi bile mahvediyorlar. En iyisi ömür boyu saglikli beslenmek. Akşama tavuklu mantar ve yogurtlu brokolim var yaninda kolajenli salataGönül ne cipsler çikolatalar istiyor bu saatte de ııı ıhhhh yememmm:) aksam firına sebzeler atip yogurtlu yemenin hayalini kuruyorum su an...
Güzel menüYeme aynen zaten şu kızartmalar yapay gıdalar sekerler bizi hizla yaşlandiriyor. Beynimizi bile mahvediyorlar. En iyisi ömür boyu saglikli beslenmek. Akşama tavuklu mantar ve yogurtlu brokolim var yaninda kolajenli salatayani limon koyuyoruzya ona kolajen gozuyle bakiyorum.
Bilirsiniz sekerler vucudumuzdaki kolajenlere buyuk zararlar veriyor. Diyorlar
Ya ben 7 8 sene once 70 kilo civariydim sonra 3 4 ayds 50 ye dustum. Ara ara 58 e ciktim indim. Devamli kontrollu yemem gerekiyor yoksa kilo aliyorum.Afiyet olsun. Çok az bunlar bana göre :)) ben 10 tane fındık 10 tane badem. 2 yumurta ,peynir 5 zeytin ve 1 yemek kasigi sekersiz fistik ezmesi yedim. Ara öğünde de ayva.
Verirsiniz verirsiniz motive olunduktan sonrasi kolayyTeşekkür ederiminşaAllah. Dün ki yürüyüşten dolayi dizlerm ağrı ve yanma içinde şuan acil zayiflamalym erken yaşta diz kireçlenmem basladi . Çok sukur kilo verdikce baskı azalacak
Oh misssBugünüm de başarılı geçti çok şükür saat 9 da da sıcak bi süt içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?