YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Evet bir de kışın içmesi zor oluyor. Insanın aklına gelmiyor ki:))

Saolun ama 3 hafta olacak nerdeyse yavaş yavaş gidiyor bazilari 1 haftada 1 2 kilo verdim diyor şaşırıp kaliyom öyle
Aa tamam ben 1 haftada verdiniz sandim. Buraya baslangic kilo olarak 1 hafta öncesi kilo rakamlarini yaziyoruz.
Ilk hafta fazla verilebiliyor ama sonradan yavasliyor. Bende de 4 gunde 1800 gitti sebebi fazla yag ve ilk hafta. dun yuruyus vs sistim. Ondan bugune 1400 yansidi.

A keske canim hemen verebilsem sende iyi vermissin devaminıda getiririz inş ödem gidince tartıya yansır bol bol su icerek atmaya calişiyorum bende

A keske canim hemen verebilsem sende iyi vermissin devaminıda getiririz inş ödem gidince tartıya yansır bol bol su icerek atmaya calişiyorum bende
Veririz istikrarla haftaya umarim hepimiz güzel rakamlar görürüz :) bende ödem cıkmadi kışın insanlarda ödem cok az olur dedi. Suyuda 6 bardaga cikardi
. Yarin 8 bardaga cikaricam

Gönül ne cipsler çikolatalar istiyor bu saatte de ııı ıhhhh yememmm:) aksam firına sebzeler atip yogurtlu yemenin hayalini kuruyorum su an...

Gönül ne cipsler çikolatalar istiyor bu saatte de ııı ıhhhh yememmm:) aksam firına sebzeler atip yogurtlu yemenin hayalini kuruyorum su an...
Yeme aynen zaten şu kızartmalar yapay gıdalar sekerler bizi hizla yaşlandiriyor. Beynimizi bile mahvediyorlar. En iyisi ömür boyu saglikli beslenmek. Akşama tavuklu mantar ve yogurtlu brokolim var yaninda kolajenli salata yani limon koyuyoruzya ona kolajen gozuyle bakiyorum.
Bilirsiniz sekerler vucudumuzdaki kolajenlere buyuk zararlar veriyor. Diyorlar

Güzel menü

Afiyet olsun. Çok az bunlar bana göre :)) ben 10 tane fındık 10 tane badem. 2 yumurta ,peynir 5 zeytin ve 1 yemek kasigi sekersiz fistik ezmesi yedim. Ara öğünde de ayva.
Ya ben 7 8 sene once 70 kilo civariydim sonra 3 4 ayds 50 ye dustum. Ara ara 58 e ciktim indim. Devamli kontrollu yemem gerekiyor yoksa kilo aliyorum.

Teşekkür ederim inşaAllah. Dün ki yürüyüşten dolayi dizlerm ağrı ve yanma içinde şuan acil zayiflamalym erken yaşta diz kireçlenmem basladi . Çok sukur kilo verdikce baskı azalacak
Verirsiniz verirsiniz motive olunduktan sonrasi kolayy

Ogle yemegi ne yazikki disardaydim
Ogle: tavuk sandivic bir bardak kola iki tane patates kizartmasi
Aksam:: 1 tabak tarhana corbasi
Yarim dilim firinlanmis ekmek
Bol salata
Aralar: sekersiz cay
Sade kahve ile gecti

Gunaydinn herkese. Şimdi 2 yumurtali,peynirli,yulafli bir omlet yapıp calistigim yere götüreceğim . Bugün spora başlıyorum verdiğim aradan sonra .protein şart.:) proteinleri ihmal etmeyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…