yeni bir hayat için 93ten geriye

tatlım öğlen nutellalı ekmek fazla olmuş sanki.. sabahta omletine yağ koydunmu ? bence sabah kalkınca ye cevizi en azından bağırsakların çalışır..öğlenki aranda armut tavsiye ederim en azından wc çıkarır .. kilo verimim durduğunda yiyorum işe yarıyo .. ama normalde kalorisi yüksek bağırsaklar için süper ama ..

benimde kilo verimim durdu hatta 200 gram aldım bende:S neysee maydanozlu limonlu su kürüne başladım bakalım yarına ne olcak ödem atmaya bire bir.. o maydanoz kokusuna nasıl katlanıcam bilmiyorum ama neyse

bacakların titriyosa bu aldığın gıdalar yeterli değil demek.. yoğurdunu arrttır aralarda meyve ye..

Haklısın canım fazla oldu nutella. Sabah ki omletim de çok az zeytinyağı var.verirsin sen tekrar korkma ben eminim senden hatta amacım senin gibi kilo verebilmek Bugün hiç bozmadım üstüne de bir sürü yürüyüş yaptım çok mutluyum anlayacağın. Ben hem sana hem kendime inanıyorum biz de zayıf olacağız

Bugünkü Menüm
Sabah : 1 simit az peynir , 5 zeytin ,şekersiz çay
Ara : 1 kuru kayısı
Öğle : 2 Kaşık kabak yemeği
Ara : 2 kuru kayısı 3 ceviz
Akşam : yarım simit , az peynir ,2 zeytin.
ara : 1 bardak tarçınlı süt
Spor : 30 dk 5 km hızla yürüyüş, 20 dk dans ve yerde karın hareketleri bacak hareketleri, 30 dk dışarıda orta tempo yürüyüş
Su : 2,5 lt ye tamamlayacağım. Siz nasıl 4lt filan içebiliyorsunuz ya . Ben bunu zor içiyorum

birde eğer öğlen neden bu kadar az oldu derseniz annemle kavga ettik yemekten kalktım . o zamana kadar da sadece 2 kaşık yemişimdir yada daha az.

düzelir aranız merak etme anneyle küs olmak imkansız gibi geliyo bana hele hele aynı evde yaşayınca
bugün bende su içemedim 4 lt temizlikle boğuştuğum günler içiyorum genelde bide sabah erken kalktığıman 1 lt 9 olmadan bitiyo zaten geriye kalan 3 lt de ölee içiyorum gidip gelip ama başta şişeye koyuyodum yanımda tututyodum şişeye baktıkça içiyodum ölee bitiriyodum tatlım .. acıkmasan bari öğlen hafif olunca akşam zor dayanırsın .. :18:

Acıktım bile :2: neyse artık dayanacağım ne yapalım. Yarın olsada kahvaltı yapsam

Bugün 1 eylül 2013. Ve ben 89,8 kg çıktım çoooook mutluyum. Hastalığım bitince kilolarım da hemen gitti. Sabrın sonu selamettir diyen kimse doğru söylüyormuş. 30 eylüle kadar vermem gereken 9,8 kg kaldı.
Ay günlük çok mutluyum gerçekteeen

Canım nerelerdesin acaba?:44:

Merhaba Bugünkü menüm :
Sabah : peynirli omlet( 1 yumurtadan yapılmış) , 4 zeytin, 1 dilim esmer ekmek , Şekersiz çay
Ara : 2 kuru kayısı , 2 ceviz
Öğle : 3 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık kuru fasülye, 3 dilim salatalık turşusu, 2 kaşık yoğurt
Ara : 1,5 avuç üzüm , 1 ceviz
Akşam : 1,5 dilim pirzola.(dilimler avuç içi kadardı) 2 dilim domates, az yoğurt, 1 dilim esmer ekmek

Canım nerelerdesin acaba?:44:

canım tebrik ederimm bakk gidiyo kilolar iştee.. bugün denize gittim ondan pek nete giremedim ben sabitim bakalım yarına ne olcak

günaydın cnm
kilo almamışım ama sabitim neyse bugün azıcık sıkıcam bakalım ne olcak
Selam canım tabi almayacaksın kilo. Yaktığın kadar yemişsin ne güzel. Ben de 89,8 im bugün de. Şimdi 1 saat spor yapacağım. Ama bu sabah 2,5 tane baklava yedim . Hemen onları yakmam gerek . İnş. kilo vermemi engellemezler.

yok sabah yediysen sorun yok şeker en hızlı metabolizma sabah saatlerinde oluyo .. no problem yani

Günlük okul kayıtlarımız başladı ve ben çok kötü bir şey öğrendim. İlk günkü önlük giyme töreni için bedenimizi soruyorlarmış kayıtta. Tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm.Rezil olacağım herkesin önünde 48 diyince

tatlım dert ettiğin şeye bak kayıt yerindeki insanı ailene alacak değilsin .. bugün 48 bir kaç ay sonra 38 tatlım .. bide mezuniyetteki vereceğin kaydı düşün .. sıkma canını ...

Canımlar bugünkü menüm :
Sabah : 1 avuç miktarı kadar karışık kızartma , 1 kaşık yoğurt, 1 dilim esmer ekmek, 2,5 adet fıstıklı baklava (kabul kahvaltıyı abartmışım ama gün boyu eritirim nasıl olsa dedim ve baklavalara ve dün akşam hayır dediğim kızartmaya hayır diyemedim)
Öğle : 4 kaşık süzme bulgur pilavı, 5 kaşık kuru fasülye , 3-4 tane salatalık turşusu dilimi, 2 kaşık yarım yağlı yoğurt
Ara : 1 adet kuru kayısı ,1 adet ceviz
Akşam : 1 kase hazır ezogelin çorbası
Ara : yemeyeceğim baklavalar sebebiyle.
Spor 30 dk yüksek tempolu dans,40 dk yürüyüş =70 dk
Su : 2,5 lt+ 1 kupa yeşilçay biberiye karışımı çay
Az sonra 1 kupa daha yeşilçay -biberiye karışımı çay yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…