- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Canımcım şöyle oldu aslında ; Babam saat 3-4 sularında karnım acıktı diye mutfağa girdi saç kavurma yaptı beni de oturttu birlikte yedik 1 dilim ekmekle sonra akşam da bir şey yemeseydim acıkacaktım şimdiye kadar diye akşam 7 de de oturup fasülye ve yoğurt yedim bu şekilde oldu yani biraz düzensiz oldum . Bu aralar biraz garip gidiyor diyetim nedense her sabah bugün çok güzel yapacağım diyip yine de bozuk bir menü yiyorum ben de anlamadım gitti.
Evet babam çok güzel etoo baba marifetlii .. olsun yaa baba elinden yemek yemek rejimin bozulmasına değer bence afiyet olsun tatlım
bende bugün sapıttım yaa şimdi maden suyu içiyorum ne işe yarıycaksa olan olmuş ama neysee dengemi düzelticem bu hafta aynen devam ..
Evet babam çok güzel et
yemekleri yaparBen de onu kıramadığım için yedim yoksa aç değildim ama çok da güzel yapmış Ben sana çok güveniyorum eminim düzelteceğine ve bugün de kilo almamışsındır korkma en fazla aynı kalmıştır kilon. Keşke sendeki irade bende de olsa.
Ay görende 40 yaşındasın sanar .kuzucum sen benden daha şanslısın yaşın küçük ben 2 saat spor yapsam sen 1 saat spor yapsan anca dengeleriz .. valla en şanslı dönemindesin hayatın, kendini düşün tatlım azmedince her şey oluyo bende 1 söze kızdımda başladım .. o laf söleyen kişi bugünde karşıma çıksa iyiydi vallaa midem bulanıyo çok yemişimhep beraber başarıcaz pıtırcığımm [/B]
maden suyu iyidir canım.hele rejim yaparkenoo baba marifetlii .. olsun yaa baba elinden yemek yemek rejimin bozulmasına değer bence afiyet olsun tatlım
bende bugün sapıttım yaa şimdi maden suyu içiyorum ne işe yarıycaksa olan olmuş ama neysee dengemi düzelticem bu hafta aynen devam ..
Canımcım şöyle oldu aslında ; Babam saat 3-4 sularında karnım acıktı diye mutfağa girdi saç kavurma yaptı beni de oturttu birlikte yedik 1 dilim ekmekle sonra akşam da bir şey yemeseydim acıkacaktım şimdiye kadar diye akşam 7 de de oturup fasülye ve yoğurt yedim bu şekilde oldu yani biraz düzensiz oldum . Bu aralar biraz garip gidiyor diyetim nedense her sabah bugün çok güzel yapacağım diyip yine de bozuk bir menü yiyorum ben de anlamadım gitti.
Haha çok mantıklı bak. teşekkürler canımEt yemen iyi bir şey çünkü protein alıyorsun ve kilo verirken kas kaybını en aza indiriyorsun.şöyle düşün etli taze fasülye yedin:)
Haha çok mantıklı bak. teşekkürler canım
Burdayım canım okuyorum hep yazdıklarınızı ama diyete pek sadık kalamıyorum utancımdan da yazamıyorum ama şimdi spor yapıyordum yine karnım ağrıdı ara verdim biraz reglimin 3. günü ama hala karnım ağrıyor:2:pişttt kuzucum nerelerdesin bakiimm ??
Burdayım canım okuyorum hep yazdıklarınızı ama diyete pek sadık kalamıyorum utancımdan da yazamıyorum ama şimdi spor yapıyordum yine karnım ağrıdı ara verdim biraz reglimin 3. günü ama hala karnım ağrıyor:2:
Haklısın valla.Tebrik ederim canım seni de cidden gram gram olsa da güzel gidiyorsun. benim bu aralar artmasa iyi.ilk 3 gün benimde ağrı yapar ..
olsun bende pek sadık kalamıyorum ama dikkat ediyorum kilo kilo gitmiyo ama gram gram devam ediyorum ..
sıkma canını ..sıktık kendimizi ondan koptuk bi anda ama zaman koymayıp yavaş yavaş vermeye çalışınca stressiz giidiyo kilolar..
Haklısın valla.Tebrik ederim canım seni de cidden gram gram olsa da güzel gidiyorsun. benim bu aralar artmasa iyi.
teşekkürler canımmbozma moralini ve sakın bırakma rejimi tamam tam veremeyebilirsin kendini ama verdiğin kilocukları düşün .en sonunda istediğin kiloya indiğinde ki halini düşün .. unutma sen kilo verdin ve halada verebilirsin önemli olan azmetmek .. başaracaksın ben inanıyorum sana tatlım ..
Bırakmıyorum canımbugün gayet iyiydik hatta . Şimdi de kabak yemeği yaptım akşamki menümde kabak var keten tohumlu yoğurdumu yiyorum şuan. cuma sabahı 90lı sayıları görmek istiyorum bana dua et :26:
hadii bakalım hayırlısıyla in bakalım 90 a bende bugün oburixx modunda saldırdım dolmalaraa bakalım sonum ne olcak
Merhabaselam tatlım nasılsın keyifin nasıl ? sıcaklarda diyet hiç çekilmiyo vallaa girmiyosunda günlüğüne merak ettim iyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?