yeni bir hayat için 93ten geriye

oo baba marifetlii .. olsun yaa baba elinden yemek yemek rejimin bozulmasına değer bence afiyet olsun tatlım
bende bugün sapıttım yaa şimdi maden suyu içiyorum ne işe yarıycaksa olan olmuş ama neysee dengemi düzelticem bu hafta aynen devam ..

Evet babam çok güzel et
yemekleri yapar Ben de onu kıramadığım için yedim yoksa aç değildim ama çok da güzel yapmış Ben sana çok güveniyorum eminim düzelteceğine ve bugün de kilo almamışsındır korkma en fazla aynı kalmıştır kilon. Keşke sendeki irade bende de olsa.

kuzucum sen benden daha şanslısın yaşın küçük ben 2 saat spor yapsam sen 1 saat spor yapsan anca dengeleriz .. valla en şanslı dönemindesin hayatın, kendini düşün tatlım azmedince her şey oluyo bende 1 söze kızdımda başladım .. o laf söleyen kişi bugünde karşıma çıksa iyiydi vallaa midem bulanıyo çok yemişim hep beraber başarıcaz pıtırcığımm

Ay görende 40 yaşındasın sanar . Daha çok çok gençsin ablacım sen . İyi olmuş işte çok yiyince de güzel bir his gelmediğini anlamış oldun artık atakların daha az olur. İnş. ben de o azim ve kararlılığa tam olarak ulaşırım . Önümde 35 gün var sonrasında da bütün hayatım var tam olarak bi uygulayabilsem güzelce diyetimi ah. Yarın çok güzel bir güne başlayacağım ama inanıyorum yemeğim de var .Bozmam için hiç bir bahane yok sen zaten bozmazsın biliyorum

maden suyu iyidir canım.hele rejim yaparken

Son düzenleme:

Et yemen iyi bir şey çünkü protein alıyorsun ve kilo verirken kas kaybını en aza indiriyorsun.şöyle düşün etli taze fasülye yedin:)

ilk 3 gün benimde ağrı yapar ..
olsun bende pek sadık kalamıyorum ama dikkat ediyorum kilo kilo gitmiyo ama gram gram devam ediyorum ..
sıkma canını ..sıktık kendimizi ondan koptuk bi anda ama zaman koymayıp yavaş yavaş vermeye çalışınca stressiz giidiyo kilolar..

Haklısın valla.Tebrik ederim canım seni de cidden gram gram olsa da güzel gidiyorsun. benim bu aralar artmasa iyi.

Haklısın valla.Tebrik ederim canım seni de cidden gram gram olsa da güzel gidiyorsun. benim bu aralar artmasa iyi.

teşekkürler canımm bozma moralini ve sakın bırakma rejimi tamam tam veremeyebilirsin kendini ama verdiğin kilocukları düşün .en sonunda istediğin kiloya indiğinde ki halini düşün .. unutma sen kilo verdin ve halada verebilirsin önemli olan azmetmek .. başaracaksın ben inanıyorum sana tatlım ..

Bırakmıyorum canım bugün gayet iyiydik hatta . Şimdi de kabak yemeği yaptım akşamki menümde kabak var keten tohumlu yoğurdumu yiyorum şuan. cuma sabahı 90lı sayıları görmek istiyorum bana dua et :26:

Bırakmıyorum canım bugün gayet iyiydik hatta . Şimdi de kabak yemeği yaptım akşamki menümde kabak var keten tohumlu yoğurdumu yiyorum şuan. cuma sabahı 90lı sayıları görmek istiyorum bana dua et :26:

hadii bakalım hayırlısıyla in bakalım 90 a bende bugün oburixx modunda saldırdım dolmalaraa bakalım sonum ne olcak

Merhaba
Bugünkü menüm :
Sabah : 2 avuç içi büyüklüğünde dilim beyaz ekmekten sucuklu tost (evde kepek ekmek küflenmiş sabah farkettim) 3 zeytin
Ara : yarım yeşil elma
Öğle : 1 tabak etli patates yemeği, 2 kaşık yarım yağlı yoğurt, 2 lokma beyaz ekmek
Ara : 3 kuru kayısı ,3 ceviz
akşam : 5 yk kabak yemeği ,1 dilim kepek ekmeği, Az yoğurt ve salata

selam tatlım nasılsın keyifin nasıl ? sıcaklarda diyet hiç çekilmiyo vallaa girmiyosunda günlüğüne merak ettim iyisindir umarım
Merhaba İyiyim canım ama nedense enerjim çok düşük bugün ayağa kalkıyorum hemen bacaklarım titriyor oturuyorum geri. Diyet iyi gibi gidiyor ama arada minik minik bozmalarım oluyor onu bir türlü engelleyemiyorum sanırım motivasyon eksikliğim var. Aynen sıcaklar çok sorun oluyor canım çok magnum yemek istiyor reklamlarda gördükçe gidip almamak için kendimi zor tutuyorum 500 kalori sonuçta Sen nasılsın canım diyet nasıl gidiyor ?

Bugünkü menüm :
Sabah : 1 yumurtadan peynirli omlet, 5 zeytin, 2 dilim kepek ekmek
Ara 3 kuru kayısı , 2 ceviz
Öğle : 6 sarma , 4 yk kabak yemeği , 1 dilim ekmek üzeri nutellalı , yoğurt
Ara : 2 kuru kayısı 2 ceviz
Akşam : 1 kase çorba , 1 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurtlu makarna ,1 dilim kepek ekmeği,
Ara : 1 adet meyveli yoğurt (40 kalori)
Su : 3 lt ye yakın
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…