yeni bir hayat için 93ten geriye

Yok canım karışmadı aklım aksine çok açıklayıcı olmuş . Ayrıca çok da güzel bir menü ben mesela sabahları 2 dilimden az yemiyordum ekmekleri artık 1 yiyeyim birde akşamları genelde senden daha çok yiyordum azaltacağım artık. çok teşekkür ederim hep açıp okuyacağım bu yazıyı. Bugün yeşil çay keten tohumu filan almaya gideceğim yağ yakıyormuş bakalım işe yarayacak mı ? Şimdi de spor yapacağım.

ekmeği azaltacaksan diğer yiğecekleri hayatına sok tatlım önemli olan nefsi köreltmek.. herşeyden tad ama sana zararı dokunanlardan daha az ye.. dediğim gibi sabahtan akşama doğru hafiflet yediğin yemekleri.. midende erimesi daha geç olan yiğecekleri öğlen daha çabuk eriyenleri akşam

Merhabaaaa
Bugünkü menüm :
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği -3 dilim kaşar - 4 zeytin-3 dilim sucuk
Ara : 1 parça çikolata
Öğle : 1 orta boy patates fırında yanın da 2 kaşık yarım yağlı yoğurt - 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 nektarin
Akşam : 2 top dondurma ( 2 -3 tane patates kızartması)
spor 10 dk zumba ,20 dk leslie -50 dakika yürüyüş
Su : 2,5 -3 lt arası

Bugünkü Menüm :
Sabah : 5 kaşık yumurtalı patates salatası, 2 kib kutusu peynir ,5 zeytin,1 dilim kep ekmeği
öğle : 3-4 kaşık patates salatası 1 kib kutusu peynir 5 zeytin
akşam : 1 dil kepek ekmek , 3 kaşık saç kavurma, 5 kaşık taze fasülye 1 kaşık yarım yağlı yoğurt
Ara : 1 kare çikolata
2 kupa yeşilçay -Biberiye karışık çayı
Su 2,5 lt
Spor 4-5saat ev işi yaptım şu an çok yorgunum ek bir spora gerek kalmadı.

menün çok güzel canım ama hem eti hemde sebzeyi aynı öğüne koymasaydın et yeseydin yada sadece fasulye .. tercihim her zaman etten yana
şaka bi yana öğlen baya hafif yemişsin keşke akşam menüsüyle öğlen değişseydi ama genel olarak yediklerin gayet iyi..

Canımcım şöyle oldu aslında ; Babam saat 3-4 sularında karnım acıktı diye mutfağa girdi saç kavurma yaptı beni de oturttu birlikte yedik 1 dilim ekmekle sonra akşam da bir şey yemeseydim acıkacaktım şimdiye kadar diye akşam 7 de de oturup fasülye ve yoğurt yedim bu şekilde oldu yani biraz düzensiz oldum . Bu aralar biraz garip gidiyor diyetim nedense her sabah bugün çok güzel yapacağım diyip yine de bozuk bir menü yiyorum ben de anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…