- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Yok canım karışmadı aklım aksine çok açıklayıcı olmuş . Ayrıca çok da güzel bir menü ben mesela sabahları 2 dilimden az yemiyordum ekmekleri artık 1 yiyeyim birde akşamları genelde senden daha çok yiyordum azaltacağım artık. çok teşekkür ederim hep açıp okuyacağım bu yazıyı. Bugün yeşil çay keten tohumu filan almaya gideceğim yağ yakıyormuş bakalım işe yarayacak mı ? Şimdi de spor yapacağım.saol tatlım ama aslında hızlı değil bu hafta benimde durdu adet oldum ama genede 1 kilo 200 gram verdim toplamda.. tabikide örnek yazarım..
ben bir gün abur cubur yediysem yani abarttıysam ertesi gün menüme sıvı gıda ekliyorum cacık çorba gibi.. maksat vücudu temizlemek..
sabah menüm hep aynı bi yumurta değişken bir gün yiyosam bir gün yemiyorum..
sabah menüm :
1 haşlanmış yumurta (1 gün arayla) ,
6 zeytin ( zamanla azaltabilirsin ama başlarda tok tutma açısından gayetiyi
1 kibrit kutusu normal ezine peyniri ( ben ligt ürünler kullanmıyorum rejim bittiğinde gene normal bir şekilde devam edebilmek için ) 1 küçük domates yada orta boy domates ( biz eşimle 1 orta boy domatesi paylaşıyoruz genelde)
bu sabah 1/2 salatalık kattım kahvaltıma çünkü zeytini 3 tane yedim
kahvaltıyla alakalı sana tavsiyem yiğceğin şeyleri önceden tabağına koy bu sayede etraftaki reçellere falan odaklanmıyosun tabağına odaklanmış oluyosun
öğlen genelde bakliyat ve et ürünlerine ağırlık veriyorum..
öğlen menüm:
5 adet orta boy ızgara köfte (yağda kızartcaksan 3 tane köfte ye ,evde ızgara yoksa benim tavsiyem normal bir tavada kısık ateşte ızgara yap yağsız ..köfte kıyması zaten yağlı ..)
1 kase cacık yada 1 bardak ayran .. ( biz evde yapıyoruz yoğurdumuzu annem hazır yemiyo midesinden dolayı sağlıklı beslenmek adına .. ondan gayet yağlı yani yoğurdumuz)
1 tabak az yağlı ama ben genelde yağsız yiyorum salata .. aklına ne geliyosa koyuyorum evde ne varsa yani.. marul domates salatalık maydanoz soğan ve bol limon
akşam
3-4 yemek kaşığı sebze yemeği mesela bugün ben kabak musakka yiğcem
gene salata ve 1 bardak ayran
yemekten 2 saat sonra 1 maden suyu ..
ayranda cacıkta sınır var ama salatayı yağsız ve az tuzlu yani tuz yok şekilde yiğeceksen sınır yok.. zaten ben salatadan başlıyorum genelde yemeğe o zaman şişiyorum ve yemeğe saldırmıyorum .. bide yavaş çiğne .. masada yemek sırasında su içme yemekten önce su iç o tıkıyo insanı..
öğlen aramda dün armut yedim üstünede 1 bardak su içtim yediğim gibi wc koştum.. ama armut şekerli genelde wc sorunu yaşadığında ye .. aralarda kuru kayısı tavsiye ederim ben üstüne sıcak su döküp şişiriyorum kayısıları o zaman daha uzun süre tok tutuyo beni.. yada yoğurt ye .. ikiside bağırsaklardaki enzim olayını hızlandırıyo .. yada elma ye salatalık ye.. yani genelde vücudunu temizlemeye ve tok tutmaya yönelik şeyler ye ..
akşam acıkınca kuru kayısı at ağzına .. ve kesinlikle diyetinin ilk 1-2 ayı kızartma yeme yani patates falan köfteyi kızartma .. börek yiğceksen 2 tane sigara böreği ama yağsız bir şekilde fırın kağıdının üstünde pişir mümkünse lorlu olsun ve bunu öğlen menünde ye .. o zaman akşama dengeleyebilirsin ..
yani yediklerinden yağı çıkar ekmeği azalt bide yeme şeklini sabahtan akşama doğru hafiflet o zaman sorun olmuyo.. ..eğer menülerde ekmek yemek istersen sabah1 dilim öğlen 1 dilim akşam 1 dilim kepekli,çavdar tarzında yiğebilrsin ama o zamanda çorba içme .. çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo ne yazıkkiben sabah normal beyaz ekmek yediğimden diğer menülere koymuyorum ekmek..
çok yazdım umarım aklın karışmaz tatlım :26::26:
Yok canım karışmadı aklım aksine çok açıklayıcı olmuş . Ayrıca çok da güzel bir menü ben mesela sabahları 2 dilimden az yemiyordum ekmekleri artık 1 yiyeyim birde akşamları genelde senden daha çok yiyordum azaltacağım artık. çok teşekkür ederim hep açıp okuyacağım bu yazıyı. Bugün yeşil çay keten tohumu filan almaya gideceğim yağ yakıyormuş bakalım işe yarayacak mı ? Şimdi de spor yapacağım.
91 oldu günlük kilomtam 91 hem de . Ayy çok mutluyum . şimdi de keten tohumlu yoğurdumu yiyorum.Sanırım başaracağım.
Teşekkür ederim bebek
Harikasınbende 400 gram daha vermişim ama mevlütten geldim çokk halsizim çok sıcak bugün
Harikasınben de halsizim bugün hala kalkamadım oturduğum yerden biraz uyumaya karar verdim şimdi.
yok uyumuyordum yeni uyanmıştım şimdi markete gittim geldim sebze filan aldım bu akşam yemek yapacağım bir sürü.çünkü yemek olmayınca hep diyeti bozuyorum. annem de pek yapmıyor.pıtırcığım hala uyuyomusun bakim?
yok uyumuyordum yeni uyanmıştım şimdi markete gittim geldim sebze filan aldım bu akşam yemek yapacağım bir sürü.çünkü yemek olmayınca hep diyeti bozuyorum. annem de pek yapmıyor.
Teşekkürler canım fasülyeleri hallettim bilekolay gelsin canım
Teşekkürler canım fasülyeleri hallettim bile
Ay ne güzeliyi bari sevindim marifetli kızçe mahşallah sana
bende çok acıktım uyuyup bir an önce bu moddan çıkmam lazım ..
yarın taaaa akşama gircem nete denize gidicez cümbür cemaat
Ay ne güzelhem spor olur yüzersin iyice yüzmek çok iyi geliyor herşeye . İyi eğlenceler size
ehehe deniz spor olduda ya yediklerim ..bugün bayaaa tıkındım yediklerimi saymıyım şimdi ama yarın kaldığım yerden devam .. kan şekerim bile düzeldi vallaa
Bugünkü Menüm :
Sabah : 5 kaşık yumurtalı patates salatası, 2 kib kutusu peynir ,5 zeytin,1 dilim kep ekmeği
öğle : 3-4 kaşık patates salatası 1 kib kutusu peynir 5 zeytin
akşam : 1 dil kepek ekmek , 3 kaşık saç kavurma, 5 kaşık taze fasülye 1 kaşık yarım yağlı yoğurt
Ara : 1 kare çikolata
2 kupa yeşilçay -Biberiye karışık çayı
Su 2,5 lt
Spor 4-5saat ev işi yaptım şu an çok yorgunum ek bir spora gerek kalmadı.
Canımcım şöyle oldu aslında ; Babam saat 3-4 sularında karnım acıktı diye mutfağa girdi saç kavurma yaptı beni de oturttu birlikte yedik 1 dilim ekmekle sonra akşam da bir şey yemeseydim acıkacaktım şimdiye kadar diye akşam 7 de de oturup fasülye ve yoğurt yedim bu şekilde oldu yani biraz düzensiz oldum . Bu aralar biraz garip gidiyor diyetim nedense her sabah bugün çok güzel yapacağım diyip yine de bozuk bir menü yiyorum ben de anlamadım gitti.menün çok güzel canım ama hem eti hemde sebzeyi aynı öğüne koymasaydın et yeseydin yada sadece fasulye .. tercihim her zaman etten yana
şaka bi yana öğlen baya hafif yemişsin keşke akşam menüsüyle öğlen değişseydi ama genel olarak yediklerin gayet iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?