Yeni bir ilişki?

PartOfMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
19
0
86
Diğer
Daha önceki konumda da anlattığım gibi önceki ilişkimde haketmediğim ve çok kötü şeyler yaşadım. Uzun süre kimseyle olamam demiştim, ayrıldığımdan beri ilgilenenlerden kaçıyordum ancak şuan biri aklımı karıştırıyor. Kişilik olarak tam istediğim birine benziyor, iş hayatında çok başarılı (bu benim için artık önem kazandı), mutlu, komik önceki ilişkimden de bahsettim başımın belada olmasından yani. Daha önce neden söylemedin bunları beraber aşabiliriz benim yakınımdaki kimseye hiçkimse zarar veremez dedi. Benden 5 yaş büyük. Ben üniversite okuyorum oysa işinde gücünde birinde. Kendimi anlayamamaya başladım aslında ben önceleri hoşlanıp hoşlanmamaya bakardım ama bu sefer nedense iş hayatındaki başarıları, hayatla ilgili düşünceleri, azimli olmasına takılıp kaldım. tam evlenilecek biri olarak gördüm onu neden bilmiyorum. O biraz aceleci davranıyor, kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama bilmiyorum çok kararsızım. Ben neden bu psikolojiye büründüm yardım edin napmalıyım

farkında olmasanzda artık ciddi birşeylr düşündüğünüz için başarıları hayattaki amacı sizi ilgilendiriyor
nereye kadar yeni birinden kaçıcaksınız ki eninde sonunda biri olucak :)
önemli olan yeni birine kendinizi hazır hissetip hissetmediğnz
anlattıklarınıza bakılırsa sizin için doğru kişi olabilir.

hayatimda sadece bi kisi oldu simdiye kadar, ben ne mantigimla ne de kalbimle severek isteyerk basladim iliskiye. sonunda bitti. bundan snra diyorum zaten mantik evliligi yaparim diye. ve baktim ilgili sefkatli sevgi dolu bi insan karsimdaki,yaninda da huzurluyum mutluyum baslarim iliskiye,cunku bilirim ki beni kendine baglayabilir.. boyle dusunuyosan kabul et.. asik olup bitiyoruz onlara da ne oluyo,sonu husranla sonuclaniyo,birakip gidiyolar :S 5 yas da abarti degil,sorun etme bence.

Son düzenleme:
bence şans ver bu ilişkiye anlattığına göre mantıklı biri karşındaki .kimse için üzülme giden gider o kaybetti seni .okadar.

Kendini çok kaptırmadan, aradaki saygı mesafesini de koruyarak tanımaya çalış.
Kimseye şans vermeden ne olduğunu bilemeyiz ki:)
İnşallah sana iyi gelecek bir ilişkinin başlangıcı olur

kendime de güvenemiyorum bazen kime güvensem yanlış çıkıyor da :) iyice düşünmem gerek. off off

ya bi de çok mu kötü düşünüyorum bilmiyorum ama çok aşırı yakın kız arkadaşı var ben kıskanır mıyım acaba? Vi de boy konusuna takıldım benim boyumla hemen hemen aynı. bazen böyle düşündüğüm için kızıyorum kendime ama bilmiyorum saçma mı düşünüyorum ? (

Kendini çok kaptırmadan, aradaki saygı mesafesini de koruyarak tanımaya çalış.
Kimseye şans vermeden ne olduğunu bilemeyiz ki:)
İnşallah sana iyi gelecek bir ilişkinin başlangıcı olur

İnşallah canım sen de çok mutlu olursun. çook teşekkür ederim. ama eğer bu da hayal kırıklığı olursa yıkılırım

Canım şu an sadece mantığıyla hareket ediyorsun gibi geldi bana.
Hislerin ne durumda?
Sadece evlenilecek adam tarzında yaklaşırsan hata yaparsın.

Canım şu an sadece mantığıyla hareket ediyorsun gibi geldi bana.
Hislerin ne durumda?
Sadece evlenilecek adam tarzında yaklaşırsan hata yaparsın.

evet sanırım sadece mantığımla yaklaşıyorum. ve emin olamıyorum boy konusuna çok takıldım bi de. saçma mı düşünüyorum ne düşünüyorum ben böyle ?

Canım bi şans vermelisin. Kimin ne olduğunu tanımadan anlayamayız.
İyi düşün taşın, karar ver canım. Bu sefer doğru adım at derim.
Sadece iş hayatı iyi , güzel diye düşünme.

evet sanırım sadece mantığımla yaklaşıyorum. ve emin olamıyorum boy konusuna çok takıldım bi de. saçma mı düşünüyorum ne düşünüyorum ben böyle ?
Gerçekten sevdiğinin insanın ne boyuna ne kaşına gözüne takılıyorsun canım.
Sana göre bu adamın iyi tarafları var işi, hayata bakış açısı.. vs.
Bana göre bunları düşünerek değilde hisler varsa başlamalı bir ilşkiye.
Hislerin zamanla oluşur mu bilmem ama daha şimdiden boyuna takılmışsın.
Düşün, sadece beğeni bile değil seninkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…