Akşam eve geldim. Sosyal ağlardan arattım profilini bişeyler çıkar belki diye profili dışarıya kapalı hiçbişey öğrenemedim
o gun bakdigim gozlere doyamadim de :))
Niye ekledin derse ne diyeceğim :) çok güzel gaz veriyorsunuz kala kalırım sonra
o gun bakdigim gozlere doyamadim de :))
Ahanda burada çok heyecanlı bişeyler oluyoKızzzz ekle ekle
Öküz değil ya seni terslemez merak etme Sorarsa ''hiiiiiiç öyle muhabbet olsun diye ekleedimtanıdığız'' filan de
Olmadı silersin gider... çocuk gelip anne babana şikayet edicek değil ya
Sonrada ne olduğunu yaz Şimdi oğlanıda merak ettim Çokmu yakışıklı
kiz bana bak oglan bo$ deilmi
yani sevgilisi vs varsa asilma bizde snei asariz burda hea :)
ama ben sana kiyamam çok $ekersin :)
ekle bak sonucunuda yaz
neden ekledin diyecek odun deildir
bi kiz bi oglani niye ekler , tani$mak için :)
face kullanmadigim halde ben bile biliyorum bunu
Şekerim onu demesi için muhtemelen kabul etmesi geekiyor önce. Sen de niye kabul ettin dersin
Ya da kısa ve net tanışmak istedim dersin dünyanın sonu değil yaama üstüne düşmeden :)
valla benim şimdi hoşlandığım biri olsa da tanışsam keşke sonradan yaptığın bu takıntılara pişman olacaksın. Ucunda ölüm yok ya olmazsa olmaz hem için rahatlamış olur :)
Kız Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni :) Belli olsun niyetin kasma bu kadar pişman olcaksın bakAmcana söyle içine gömmektense hadi bakalım görelim seni haberlerini bekliyoruz şeker
sen bilirsin ama ben cesur ol derim Ahhhh ahhhh gençlikp Aşk... heyecan..... Allahım evlendik diye bunlar bize harammı
Sevgilisi varsa da ne yapalım kısmet en azından acaba demeyi bırakırsın bi kendine gelirsin:) Böyle kendine eziyet etmeye değmez ki canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?