ya üfffffffffffffff Ne bunalım takılıyon be Sinir etme adamı sana başka bi yakışıklı buluruzÜzülme yorganın altındanda çık Boğulursun bak hava sıcak
Kız sen delimisin Tamam çocuk çok yakışıklıydı birbirinize derin baktınız anladık..... Len sen şimdi rüyanda bu çocukla evlenmişsindirde Sana ciddiyemi al dedik
Bak gırgırına ekle çocuğu Valla... görürsün nasıl rahatlican
Çok duygusal takılma döverim
o gun bakdigim gozlere doyamadim de :))
gelişmeleri şimdi okudum. ve fikrimi değiştiriyorum, ekleme. ilişkisi yok yazması önemli değil artık, havalı bir tipse etrafından ilgi görmeye alışkındır. seni de onlardan biri sanabilir ve daha da havalara girer, o yüzden vazgeçmek en makulu. zaten seninle ilgilenmişse onun seni araştırıp bulması gerekirdi..
Selam kızlar,
gün geçmiyor duygularım da tıpkı gündemim gibi değişmesinbugün tekrar amcamın hesabından girdim arkadaş listesine dikkatlice bakayım dedim. O da ne bir kız ve yakınlarda eklenmiş bir profil. Kızın profil fotosunda çocukla kendisi var. Demek sevgilisi bu kızmış. Sanırım önceki bakışımda profil gözümden kaçtı zaten fotoğrafı ekleyeli 2 gün olmuş. Zaten amcam da sevgilisi var sanırım dediğinde böyle ufak tefek bi kız vardı o akşam sen görmedin mi demişti. Fotodaki kızda öle bi kız tarife uygun yani
Başka hesaptan isimsiz bir şekilde bir mektup vari yazı yollayacağım demiştim. Hatta yazdım bile çok da vurucu olduAma sonra vazgeçtim tıpkı sizin dediğiniz gibi bi tarafını kaldırmanın anlamı yok durduk yere. E zaten gerçek adımı da vermeyeceğim. Sevgilisi de var. Ki bunları o fotoğrafı görmeden önce düşündüm. Fotoğrafı görünce de tamamen vazgeçtim. İlişkisi yok kısmını demek kendi tercih etti kızın profilinde ise ilişkisi var yazıyor. profil fotosu da herkese açık girdim baktım.
neyse velhasıl bu kabarmış heyecan fos diye söndü o takıntılı ruh halim de geçti. Çok değişken duygularım benim bi anlamda kötü ama böyle zor zamanları atlatmak için birebir. Bi de kendime yeni bişeyler aldım insanın kendini özel hissetmesini sağlıyor. Önümüzdeki maçlara bakalım artık. Ucuz atlattım sadece destinyx94 bilir biraz fal baktırmaya param gitti artık o da olsun o kadar
Bendede biraz böyle heyecan sarmişti.
Bir ay önce falan bir cocuk vardi, biraz ilgimi cekmişti, biraz Facebook ta araştirdim.
Meğerse o cocuk bütün kizlarla samimi miş.
Yani hepsine böyle kalb malb falan yaziyor işte. Bende hiiiiç ama hiç öyle erkeklerden hoşlanmam. Hemen ilgim azaldi ve heyecan kayboldu. Ayy bende çok severim aliş veriş yapmayi. Kendimi iyi hissediyorum o zaman.
Hehe, evet biraz para gitti fallara, ama olsun
Selam kızlar,
gün geçmiyor duygularım da tıpkı gündemim gibi değişmesinbugün tekrar amcamın hesabından girdim arkadaş listesine dikkatlice bakayım dedim. O da ne bir kız ve yakınlarda eklenmiş bir profil. Kızın profil fotosunda çocukla kendisi var. Demek sevgilisi bu kızmış. Sanırım önceki bakışımda profil gözümden kaçtı zaten fotoğrafı ekleyeli 2 gün olmuş. Zaten amcam da sevgilisi var sanırım dediğinde böyle ufak tefek bi kız vardı o akşam sen görmedin mi demişti. Fotodaki kızda öle bi kız tarife uygun yani
Başka hesaptan isimsiz bir şekilde bir mektup vari yazı yollayacağım demiştim. Hatta yazdım bile çok da vurucu olduAma sonra vazgeçtim tıpkı sizin dediğiniz gibi bi tarafını kaldırmanın anlamı yok durduk yere. E zaten gerçek adımı da vermeyeceğim. Sevgilisi de var. Ki bunları o fotoğrafı görmeden önce düşündüm. Fotoğrafı görünce de tamamen vazgeçtim. İlişkisi yok kısmını demek kendi tercih etti kızın profilinde ise ilişkisi var yazıyor. profil fotosu da herkese açık girdim baktım.
neyse velhasıl bu kabarmış heyecan fos diye söndü o takıntılı ruh halim de geçti. Çok değişken duygularım benim bi anlamda kötü ama böyle zor zamanları atlatmak için birebir. Bi de kendime yeni bişeyler aldım insanın kendini özel hissetmesini sağlıyor. Önümüzdeki maçlara bakalım artık. Ucuz atlattım sadece destinyx94 bilir biraz fal baktırmaya param gitti artık o da olsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?