yeni biri

Zaten bir evlilik yapmışsınız ve sonucunda boşanmak zorunda kalmışsınız şimdi kalkıp ikinci evlilik için de böyle eften püften insanları kafanıza takıp bir göründü bir kayboldu ne yapmak istiyor, acaba neden yazmıyor, neden bu kelimeyi kullandı :ukala: diye düşünmek sizi yormuyor mu? Gönderin gitsin yahu :KK53: Ne uğraşıyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsa siz yokken yapmaya çalışsın böylelikle ne siz oyalanmış ve bu adamın peşinde yorulmuş olursunuz ne de o zaman kaybetmiş olur.

yoruyor işte ama karşı taraftan bi cevap bekliyosun net bi şey söylemiyo ki o yüzden belirsizlik sıktı artık konuşmaya da yanaşmıyor biliyor ne konuşacağımı çünkü

yazdıklarınıza istinaden ben bu adamın hiç güvenilir olmadığı kanısına vardım. yani anne olan birine karşı direkt cinselliğe meylediyor konuşmaları. ayrıca siz de onun kendini çekmesinden, uzaklaşmasından vs korkmayın. cinselliğe odaklanmasına tepki verdiyseniz, duruşunuzu koruyun. tavırları değişti soğuklaştı vs diye hemen onun gibi düşünmeyin. ben sizin çocuklar babalarında bana gel demenize de takıldım. adamın niyeti belli, tavrınızın arkasında durun ve yumuşamayın.

bana gel demedim sadece haftasonu çok sıkılıcam çocuklar babalarına gitcekler dedim müsait olduğumu anlasın görüşelim desin diye

Sonuçta yetişkin insanlarsınız evet konuyu cinselliğe getirebilir ben bunu garipsemedim.
Ama siz tepki verince kendini geri çekmesi çok yanlış niyeti sadece buymuş izlenimi veriyor.
Ayrıca cidden sizi isteseydi napar eder yüz yüze görüşürdü.
Eğer kafanız karışıksa yani tamamen de silmek istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın bekleyin .
Mesajla whatsapla falan da konuşmayın cevap vermeyin merak ediyorsa arar sorar zaten.
1 hafta böyle bekleyin derim hiç aramıyorsa da sutlayin gitsin.

evet zaten sorun cinsellik değil tanışmadan etmeden bunları konuşması
tabi ki istemiyor görüşmeyi farkındayım ama ben çok taktım kafaya
aynen hiç konuşmaya niyetim yok

Adam cinsellik için sizi cepte tutmuş.siz olumsuz bakınca başka adaylara yoğunlaşmış.bu adamdan size hayır gelmez.2 çocuktan sonra daha dikkatli olmanız gerek hayatınıza giren kişiler konusunda böyle güven vermeyen tipleri direkt eleyin.

Bence birincil niyeti cinsellik. Cinsellik ön planda olunca bir yandan başkalarını değerlendiriyor kafasında bir yandan da sizi de elden kaçırmak istemiyor çünkü beğeniyor. Kafasının karışıklığı geçince size gelir muhtemelen ya da kendine farklı bir yol seçer. Bu arada siz onun keyfini beklerken kendinizi de böyle arada derede kalmış huzursuz hissedeceğinize bırakın kendi hayatınızı yaşayın takmayın kafaya. Ciddi bir konuşma yapmak istiyorsa gelir zaten kahve içmeye, teklif edin ama ısrar etmeyin. Onu kaybetmeyim diye de istemediğiniz herhangibir şey yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi.

evlenmesini beklemeyip hatta sen de evlenmek istemiyorsun ama cinsellik konuşulunca kesip atıyorsun. düzenli sağlıklı her ilişkide cinsellik olur. bu yaşta cafelerde gezip yanaktan öpüşmeyi beklemiyorsun sanırım.
dolayısıyla başlangıç itibariyle ben senin tutarsız davrandığını düşünüyorum. 43 yaşında işi gücü olan adamın amacı sadece cinsellik olsa dahi bence adam net sen önce yok diyip sonra tekrar konuşalım demişsin.
bu iş olurdu sen manasız ayak diretmeseydin fakat bence artık peşinden koşma kendi değerinden gider. gerek yok.
Yukarıdaki nefessalnefesver arkadaşımızın yorumuna da şu bakımdan katılmıyorum, söylediği doğru 43 yaşındaki adam cinsellik ister ama ben yorumları okuyunca anladım ki siz henüz yüzyüze görüşmemişsiniz bile. Daha yüzyüze görüşmeden olayı cinselliğe getirmesi yanlış. Niyetini net belirtmiş evlilik değil cinsellik arıyor bu durumda. Farzedelim ki öyle değil o da ciddi bir şeyler düşünecek belki de klasik kadın erkek yaklaşım farkı bu durum. Siz kadın olarak önce bir görüşelim bir ilişkimiz olsun eğer hoşlanırsak bir şeyler ilerlerse aramızda cinsellik de olur diye yaklaşıyorsunuz o da erkek olarak cinsellik bir yaşansın eğer hoşlanırsak aramızda bir şeyler olursa ve ilerlerse ilişkimiz olur yaklaşımında. Tamamen farklı kutuplardan yaklaşarak aynı sonuca varma ihtimaliniz söz konusu belki ama burada ben sizden tarafım. Siz kendinizi koruyun çünkü bir ihtimal bu adamın niyeti sırf cinsellik. diğer ihtimalde ise ciddi bir ilişki yoluna gidecekse bile bu sizin kendinizden fedakarlık yapmanız, istemediğiniz halde duygusal olarak hazır olmadığınız bir cinsellik yaşamanız sizin kendinizi kötü hissetmenize neden olur. Erkekler bunu anlamıyorlar, Bu yüzden siz asla istemediğiniz hiçbir şey yapmayın eğer gerçekten adam ise ve gerçekten ciddi ise size saygı duymalı.

Yukarıdaki nefessalnefesver arkadaşımızın yorumuna da şu bakımdan katılmıyorum, söylediği doğru 43 yaşındaki adam cinsellik ister ama ben yorumları okuyunca anladım ki siz henüz yüzyüze görüşmemişsiniz bile. Daha yüzyüze görüşmeden olayı cinselliğe getirmesi yanlış. Niyetini net belirtmiş evlilik değil cinsellik arıyor bu durumda. Farzedelim ki öyle değil o da ciddi bir şeyler düşünecek belki de klasik kadın erkek yaklaşım farkı bu durum. Siz kadın olarak önce bir görüşelim bir ilişkimiz olsun eğer hoşlanırsak bir şeyler ilerlerse aramızda cinsellik de olur diye yaklaşıyorsunuz o da erkek olarak cinsellik bir yaşansın eğer hoşlanırsak aramızda bir şeyler olursa ve ilerlerse ilişkimiz olur yaklaşımında. Tamamen farklı kutuplardan yaklaşarak aynı sonuca varma ihtimaliniz söz konusu belki ama burada ben sizden tarafım. Siz kendinizi koruyun çünkü bir ihtimal bu adamın niyeti sırf cinsellik. diğer ihtimalde ise ciddi bir ilişki yoluna gidecekse bile bu sizin kendinizden fedakarlık yapmanız, istemediğiniz halde duygusal olarak hazır olmadığınız bir cinsellik yaşamanız sizin kendinizi kötü hissetmenize neden olur. Erkekler bunu anlamıyorlar, Bu yüzden siz asla istemediğiniz hiçbir şey yapmayın eğer gerçekten adam ise ve gerçekten ciddi ise size saygı duymalı.

beni zorlamadı asla sadece kendini geri çekti ve bende merakta kaldım
biraz da kafama taktım tamamen konuşmasa tamam dicem derdi evet cinsellikti ama ben yazmayınca o yazıyor arıyor özledim falan diyo ama muallakta oyüzden kafamı karıştırdı ya tamamen hayatımda ol ya da olma yani bu ne böyle

ama bi çok arkadaşın dediği gibi ne yaparsa yapsın artık takamam yani dengesiz belli ki bi ilişkiye hazır diil belki de sadece takılır bırakırım diye düşündü ilk başta beni de böyle görünce geri adım da atamadı böyle saçma bir duruma girdik ama takmıcam yani ben bundan sonra asla aramıcam da yazmıcam da

Back
X