Yeni doğan için öneriler ve tecrübeler

Sevgili anneler peki beşik iöin ne önerileriniz var acaba marka olarak, kullanışlılık olarak gibi gibi

Bebek odası takımi almak istiyorum nasil almaliyim kac yasina kadar yatabilecegi yatak uygun olur besikten sonra besiğide ayri alcam kendi odama

ben oğlum için yataştan bebek yatağı aldım çok memnunum düşmesin diye kenarlarında desteklerde var çok güzel düşünülmüş

Canim ayrintili ultrason yaptirdinmi nerede yaptirdin perinotoloji bul dedi bana doktorum

Göğüs ucu için kesinlikle gümüş kapak kullan
Bende var hatta
Bir de diyeceğim o ki
Bebeğine asla mama emzik biberon verme
Sonra mememe geri dönsün diye çok uğraşırsın

zorda kalınırsa evet mama ama şırınga ile
Bebeğini ne kadar çok emzirsen o kadar çok sütün gelir
Unutma doktorlar hep mama meraklısı olacak
Eğer bebeğin ayda 500 gram alırsa en az doymuş olur
Sürekli ağlayacak memede olmak isteyecek ellerini emecek bınlar hep dünyaya alışma cabası açlık değil

Hemen gümüş kapak edin. Doğumdan iki hafta önce takmaya başka. Faydasını göreceksin

Herşeyi anladım da sütün gelmesi 1 haftayı neden bulsun? Herkesin öyle olmuyor.

Verimli olarak gelmesi bir haftayı buluyor. İlk günler çok az gelir. Benim ve çevremdeki herkesin bu şekilde oldu en azından. Ama sık sık duş ve sağmayla hızlandırabilir
Sonuçta bebeğe yetecek şekilde geliyor. Sütün gelmesini ben beklemedim hemen geldi de. Umarım ikinci gebeliğim de sizin gibi olmaz o zaman korktum

Sonuçta bebeğe yetecek şekilde geliyor. Sütün gelmesini ben beklemedim hemen geldi de. Umarım ikinci gebeliğim de sizin gibi olmaz o zaman korktum

Ben çok zorlandım. Sütüm gelsin diye inatla bebeğimi emzirdim. Süt gelmeyince bebeğim daha çok asıldı ve göğüslerim kanayacak kadar yara oldu , kanadıda. İnşallah size öyle olmaz. Benim ilk doğumumdu e tecrübesizlikte var tabi

Evet ondan olabilir ama benim ilk doğumumda ebe sıktı gelmişti hemen çok şükür. Devamında da zorlanmadım. Hep geldi süt umarım yine böyle olur. Ebelerin rolü de büyük bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…