- 19 Şubat 2019
- 288
- 175
- 103
- Konu Sahibi Mavilibulut
-
Amin inşallah Allahım isteyen ve bekleyen herkesin kucağına sağlıcakla kavuştursun melekleriniIslak mendil uni baby yenidoğan
Pişik kremi bepanthol ya da sudocrem ikisi de gayet güzel
Bez ben önce sleepy ile başladım sonra molfix ikisinden de memnun kalamadım. Çok pişik yapıp sızdırdılar maalesef primaya geçtim
Biberon alma bence emzirmeye uğraş benim ilk bi hafta inmedi sütüm onda da şırınga ile verdim mama. Sonra da hiç kullanmadım
Emzik avent ultra soft
Sağlıkla al kucağına inşallah
Merhaba hanımlarAllahın izniyle şubatta meleğimi bekliyorum, bebeğim için alışverişlere ufak tefek başladım. Ama tabi tecrübeler lazım olmaz diyip lazım olan yada gereksiz gördüğünüz gereçler için hem bana hemde hazırlık yapan annelerimize yardımcı olabilecek bi post olur umarım.
İlk olarak ıslak mendil, pişik kremi, bez ve biberon / emzik vs öneriler ile başlayalım mı ❤
Zeytinyağını hafif ısıtıp asidini aldınızmıHayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende 1 aylık anneyim. Kendimce bir kaç öneride bulunayım.
1- Bez prima almıştım en kalitelisi olduğunu düşünerek fakat maalesef kenar bariyerleri lazerle delindiği için bebeğim her çişini yaptığında belinden ve bacaklarından dışarı sızdırma yaptı. Her bez değiştirmede komple üstünü değiştirmek zorunda kaldım. Küçük bi bebek için biraz zor oluyor malum hava soğuk. Sonrasında molfixi denedim şükür bu sızdırmadı. 240 tanesini 110 tl ye aldım gitti gidiyordan.
2 - Bepantol de kullandım sudocrem de ama hiç birisi saf zeytinyağı kadar iyi gelmedi. Bebek ilk günlerde çok fazla kaka yaptığı için kızarıklık oluyor.
3 - Biberon mutlaka almalısın. Sütün gelmesi 1 haftayı buluyor. Sarılık olmaması için bebeğini 2 saatte bir doyurman gerek. Aynı zamandada emzirmeye devam edeceksin ki sütün çabuk gelsin.
4 - Sezaryen doğum olacaksa yüksek bel külot , ben hamile külotu almıştım.
5 - Göğüs kremi (lanolin) silmeden bebeğini emzirebiliyorsun. Mutlaka almalısın. Göğüs pedi.
6- Çıtçıtlı body alabildiğince çok al :)
7 - Unı baby sensitive kullanıyorum ben ama şikayetvar.com da bir çok kişi pişik yaptığını söylemiş. Bizdede hafif kızarıklık oldu.
Zeytinyağını hafif ısıtıp asidini aldınızmı
Göğüs için krem kullanmak içime sinmiyor başka bi çözümü yokmu
Şampuan için ne kullanıyorsunuz
Sütün gelişini hızlandırıcı bişeyler uyguladınızmı birde
Hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende 1 aylık anneyim. Kendimce bir kaç öneride bulunayım.
1- Bez prima almıştım en kalitelisi olduğunu düşünerek fakat maalesef kenar bariyerleri lazerle delindiği için bebeğim her çişini yaptığında belinden ve bacaklarından dışarı sızdırma yaptı. Her bez değiştirmede komple üstünü değiştirmek zorunda kaldım. Küçük bi bebek için biraz zor oluyor malum hava soğuk. Sonrasında molfixi denedim şükür bu sızdırmadı. 240 tanesini 110 tl ye aldım gitti gidiyordan.
2 - Bepantol de kullandım sudocrem de ama hiç birisi saf zeytinyağı kadar iyi gelmedi. Bebek ilk günlerde çok fazla kaka yaptığı için kızarıklık oluyor.
3 - Biberon mutlaka almalısın. Sütün gelmesi 1 haftayı buluyor. Sarılık olmaması için bebeğini 2 saatte bir doyurman gerek. Aynı zamandada emzirmeye devam edeceksin ki sütün
Yeni annelere anne adaylarına duyrulur pisik problemini en aza indirmek icin ilk kırk gün kare pamugu ıslatıp temizleyin sonrasında en uygun ıslak mendili tercih edip yıkayıp silin ve pamukla kurulayın popoyu böylece hic sorun yasanmaz a 101 ıslak havlusu genis onu yıkayıp kullanıyordum.....Merhaba hanımlarAllahın izniyle şubatta meleğimi bekliyorum, bebeğim için alışverişlere ufak tefek başladım. Ama tabi tecrübeler lazım olmaz diyip lazım olan yada gereksiz gördüğünüz gereçler için hem bana hemde hazırlık yapan annelerimize yardımcı olabilecek bi post olur umarım.
İlk olarak ıslak mendil, pişik kremi, bez ve biberon / emzik vs öneriler ile başlayalım mı ❤
L4L4, zelzele şimdi göğüs kremi iöin ne alayım
Evde zeytinyağını nasıl yapıyprsunuz ki
Ben bi miktar ısıtıp asidini alıp kutuya yada bi kaba boşaltayım demiştim
Ve kremi doğumdan sonra mı kullanıyoruz tedbir için yoksa yara olursa öyle mi
Depend hasta bezi olmazsa olmazin bez prima kesinlikle islak.mendil uni emzik 13 tane denedik en son oioi olani aldi biberon lansinoh aldi baya vardi elimizde biberon dr brown iyi bence onu begendi hayirli olsun bebisin saglikla kolaylikla gelsinMerhaba hanımlarAllahın izniyle şubatta meleğimi bekliyorum, bebeğim için alışverişlere ufak tefek başladım. Ama tabi tecrübeler lazım olmaz diyip lazım olan yada gereksiz gördüğünüz gereçler için hem bana hemde hazırlık yapan annelerimize yardımcı olabilecek bi post olur umarım.
İlk olarak ıslak mendil, pişik kremi, bez ve pbiberon / emzik vs öneriler ile başlayalım mı ❤
Çocuğum 8 aylık ve tecrübelerimi paylaşayım.Merhaba hanımlarAllahın izniyle şubatta meleğimi bekliyorum, bebeğim için alışverişlere ufak tefek başladım. Ama tabi tecrübeler lazım olmaz diyip lazım olan yada gereksiz gördüğünüz gereçler için hem bana hemde hazırlık yapan annelerimize yardımcı olabilecek bi post olur umarım.
İlk olarak ıslak mendil, pişik kremi, bez ve biberon / emzik vs öneriler ile başlayalım mı
Krem bebege zarar vermezmi memeden emzirirkenLansinoh göğüs ucu kremi. 37.haftanda başla kullanmaya. Ben başlamıştım çok şükür hiç yara olmadı baya yumuşamıştı çünkü
Tamamen doğal içerikli olduğundan hayır zarae vermiyor ama eğer bebeğin izin verirse emzirmeden önce kaynamış suyla ıslattığın mendille silsen daha iyiKrem bebege zarar vermezmi memeden emzirirken
Yok araba aldık beş tane falan yeni doğan takım o kadar yeni başladık almayaBebek odasi takimi aldinizmi yatak dolap beşik vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?