- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Birsonask_
-
Sabah aynaya,
Haftalık ütü: 20 tl
Haftalık temizlik: 150 tl
Haftalık sofra emeği: 150 tl ( 16 öğün)
Ayrıca,
Market: 250
Pazar: 150
Bu tarifeyi asın. Madem sizin çalışmaya ihtiyacınız yok, madem söyleyemiyorsunuz, tarife bu hacim deyip yazın.
Kızarsa uyuyor numarası yaparsınız.
kimse kimseye bakmak zorunda değil bu bir..!Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Bilmukabele :)Siz çok yaşayın emi........
Canım ben de gecmisde ise giderken yanıma aldığım harclikla eve harcama yaptığımı,kendi beslenmemden bile kistigimi farkettim(esim böyle bir çaba içinde değildi üstelik).Ben de tüm ev ve cocuga yonelik alışverisi kredi kartıyla ,tek başıma yediğim yemeği,kiyafetimi,kişisel harcamami harcligimla yapmaya başladım.Daha mutlu olduğumu ve kendime daha fazla harcama yaptığımı gördümNe güzel siz 200 tl yi tamamen kendinize ayırabiliyorsunuz .ben 300 -400 alıyorum çoğu zaman kendime bir çöp bile almadan para bitiyoriki çocuk olunca
Sen kendine bakamiyor musun, esinle bakicin olsun diye mi evlendin?Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Bencil işte anlatmak istediğim bu konuscam bugun hatta suan evde degılım mesaj atcam bana pra bırak bişey alcam diye bakşım ne olcakEşinizden neden çekiniyorsunuz ki? Kendi düşünsün istiyorsunuz ama düşünmemiş 8-9 ay olmuş. İlla ki biliyordur çalışmayan kadına para vermesi gerektiğini. Kredi kartı da mı vermedi size? Bu kadar ay bunu söylemeden nasıl yaşadınız ve dayandınız? Acil durum olur, ev kazası olur hastaneye nasıl gideceksiniz? Dışarı çıktınız köpek kovaladı, düştünüz, diziniz kanadı mesela taksiyle eve nasıl döneceksiniz? Hiç mi otobüse, minibüse binmiyorsunuz? Arkadaşlarınızla kahve içmeye gitmiyorsunuz? Kişisel harcamanız yok mu bu kadar aydır hiç? Ya da şampuanım bitmiş, gratiste indirim varmış dediğinizde eşiniz "alalım, gidelim" mi diyor "ne gerek var" mı diyor?
Bence eşiniz bilinçli bir şekilde size para vermiyor. İstemezseniz de ömür boyu vermeden yaşayabilir. O yirmi lirayı cebinize atın, bu akşam da eşinizle açık açık konuşun. Aylık 300-400 lira bıraksın size maaşından. Kusura bakmayın da çok bencilmiş eşiniz.
Evet, ozgur ve güçlü olmayıp kocasının kendisine bakmak zorunda olduğunu düşünüp, kocasının kendiliginden hatirlayip kendisine para vermesini bekleyen kadın konusuBakmak zorunda ? Her kadın evlendikten sonra çalışmak zorunda değil ? Erkek eve bakar bu kadar basit. Özgür kadın, güçlü kadın, kimseye muhtaç olmayan kadın konusu değil ki bu.
Valla o zaman diyeceksin ki ben bir işe girseydim en az atıyorum 2500 tl gelirim olurdu . O parayı versin sana hesabını sormasın . Millete hava atmaya benzemez
Yapımda yok heralde onun düşünmesini bekliyorum yada
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
Calısıp calısmamak degil konu calısırım elbette evlenmeden öncede calısıyodum zaten faket calısma ihtiyacımız yok diyo ayrıca bana bakmak zorunda niye calısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?