- Konu Sahibi kurklukadin
-
Kız sen makarnayı kavuruyor musun ben haşlarımDaha çok yenisin canım normaldir. Evlenmeden önce nasıldın yemek vs işlere karışmaz mıydın? İnsan her gün ne yapacağım derken sıkılıyor bazen bende öyleydim bekarlık sultanlık diye boşuna demiyorlarmışZamanla alışırsın eşinde anlayışlıymış zaten kavur bir makarna yiyin gitsin.
Hayır hayır aksine yemek yapmayı çok seviyorum sanırım pek anlatamadım mesele yemek ev işi değil ama içim daralıyor neden bilmiyorumDaha çok yenisin canım normaldir. Evlenmeden önce nasıldın yemek vs işlere karışmaz mıydın? İnsan her gün ne yapacağım derken sıkılıyor bazen bende öyleydim bekarlık sultanlık diye boşuna demiyorlarmışZamanla alışırsın eşinde anlayışlıymış zaten kavur bir makarna yiyin gitsin.
Çok üzüldüm sizin adınızaBen ise çok pişmanım herşeyinş bırakırsın okulunu hayatını üniversiteni akrabalarını silersin ailesi ağzına sıçar susarsın ama aslaa aslaaa yaranamazsınız ve hikayenin sonunda aldatır seni
Ben geceleri uyanır ağlardımBir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
Kavuranda oluyor bazen canım ya lafın gelişi öyle dedimKız sen makarnayı kavuruyor musun ben haşlarım
Ağlama krizlerine giriyorum eşimle olur Olmaz tartışıyorum geçecek değil mi?Ben geceleri uyanır ağlardım
Geçiyor inan
Sabret fevri çıkışlar yapma kırıcı olma guzelliklerini görmeye çalış canım alisacaksin
Bari okulu bırakmayaydınız. Adınıza üzüldüm.Ben ise çok pişmanım herşeyinş bırakırsın okulunu hayatını üniversiteni akrabalarını silersin ailesi ağzına sıçar susarsın ama aslaa aslaaa yaranamazsınız ve hikayenin sonunda aldatır seni
Anladım canım yeni bir ev yeni bir hayat çok normal aslında bende bazen bulanıyordum. Arada olur öyle :) sıkma canını mutluluklarHayır hayır aksine yemek yapmayı çok seviyorum sanırım pek anlatamadım mesele yemek ev işi değil ama içim daralıyor neden bilmiyorum
O kadar pişmanım ki gözüm kör olmuştuBari okulu bırakmayaydınız. Adınıza üzüldüm.
Teşekkür ederim siz de çok mutlu olunAnladım canım yeni bir ev yeni bir hayat çok normal aslında bende bazen bulanıyordum. Arada olur öyle :) sıkma canını mutluluklarİlk yılın tadını çıkar başka olur bence her zaman.
Elbette geçecek tatlımAğlama krizlerine giriyorum eşimle olur Olmaz tartışıyorum geçecek değil mi?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim evlatlarınızı bağışlasınElbette geçecek tatlım
ben çok cahildim uyaran da olmadı ilk geceden hamile kaldım eşimden bile midem bulanirdi
ki biz çok severek evlenmiştik evlenebilmek için tam 3 sene bekledik
ama inan sonra her şey yoluna girdi her zaman için haline şükretmelisin bulunduğu durumdan daha kötü olanları düşünmelisin her zaman için her durumda mutlu olmaya çalışmalısın ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım benim
Ah be kuzum birine yaranmak için bu saydıklarının hiç biri bırakılmazBen ise çok pişmanım herşeyinş bırakırsın okulunu hayatını üniversiteni akrabalarını silersin ailesi ağzına sıçar susarsın ama aslaa aslaaa yaranamazsınız ve hikayenin sonunda aldatır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?