- Konu Sahibi kurklukadin
-
Sevdiğiniz bir insanla evlendiğiniz için çok şanslısınız.20 senelik evliyim,ilk zamanlarda oluyor böyle şeyler çok normal,beraber yürüyüşlere çıkın,filmler izleyin,süprizler yapın.Korona insanları çok bunalttı artık,çıkamıyoruz doğru düzgün,çoğumuz aynı durumdayız.Bir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
Biz eşimle severek evlendik. Evlendigimiz güne kadar lay lay lomduk. Hiç evlilik sendromuna falan girmedik öncesinde, güle oynaya evlendik. Ne zaman ki evlendim bana birşeyler oldu. Ne işim var burda diyorum, alisamiyorum, içim daralıyor. 4 ay sonra falan geçti bir şekilde sonra alıştım . Eşime de 4 ay sonra anlattim dedim ki" ben 4 ay sana belli etmedim ama çok iyi değildim yeni kendime geldim, evliliğe anca alıştım dedim. Eşim ne dese beğenirsinizBir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
ah ah sormaBen 9 yıllık evliyim hala alışamadımçünkü annemin evinde tabağını bile kaldirmayan,meyvesi soyulmuş, doğranmış odasına gelen bi kızdım.Bu durum hem nimet hem lanetmiş.
O kadar haklisin ki ...Ben ise çok pişmanım herşeyinş bırakırsın okulunu hayatını üniversiteni akrabalarını silersin ailesi ağzına sıçar susarsın ama aslaa aslaaa yaranamazsınız ve hikayenin sonunda aldatır seni
ama aslaa aslaaa yaranamazsınız
Ben annemlerde oldugumda elimi hic bir ise vurdurmaz cocugumla da ilgilenir ama evimden rahat bir yer yok ben biraz tuhafim sanirim :)Aile evinden yeni döndüm uzun bir müddet kaldıktan sonra. Her dönüşte benim burda ne işim var diyorum beş senelik evliyim. Baba evinin güzelliği nerde var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?