- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
- Konu Sahibi kurklukadin
-
Hiç bir sorunum yok çok şükür ama henüz alışma sürecini atlatamadım eşimi de yıpratıyorumşiddetli geçimsizlik, eş ailesi derdi olmadığı sürece evlilik güzel bence
Amin canım benim size de mutluluk ve sağlıklı evlatlar nasip etsin huzurla yaşlanıp torun sevin inşallahÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim evlatlarınızı bağışlasın ❤
Canım benim 1 buçuk sene oldu hala bende öyleyim inan çok normalBir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
Çok teşekkür ederim hepimizin yuvası huzurlu olsun inşallahAlışmak zor geliyor bazılarına. Aynı yatakta bile yatmaya zor alıştım kendi yatağımda sereserpe yatarken ay bi uyanıyorum yatakta bi adam sıkışmış kalmışım örtümün yarısını almışyemek yapmayı bilmezdim tavuklar pişmez tatsız tuzsuz yal gibi ya fazla yapardım ya az. İlk sene her haftasonu ailelerimize giderdik özler alışamazdık yokluklarına . Aynı evde farklı huylar farklı alışkanlıklara sahip olduğunu öğrendim halbuki 7 yıl çıktık ona rağmen . Ay çok garipti ama bir sene sonunda beraber yaşamaya alıştık evimiz yemek temizlik düzene oturdu . Bazıları hemen alışıyor biz zor alıştık hepsi geçecek arkadaşım bu bir süreç Allah yuvanıza huzur sağlık versin
Çok teşekkür ederim size de mutluluklar diliyorumbende yeni evli sayilirim, ilk bir kac ay tabiki zorlanilabiliyor. Yani insanin yeni ev arkadasi olsa o bile zorlar ne kadar iyi tanisaniz bile. Sonra oturunca cok cok guzel zamanlar gelicek insallah :), evlilikle ilgili kitaplar okuyabilirsiniz bana faydali olmustu. Sevgiliyken yapmaktan keyif aldiginiz seyleri yapin. Esiniz beklemese bile siz kendinize evlilikle ilgili bir anda fazla sorumluluk yuklemissinizdir belki. Hala sevgili oldugunuzu unutmayin bence, gercekten su anda cok iyi hissediyorum masallah, umitsizlige kapilmayin. Tunelin sonunda isik var.
Maşallah çok mutlu olunBende de oluyordu uf hep kahvaltıyı ben hazırlıyorum diye oturup sofrada ağlamıştım aslında herşeye yardım ederdi ama ben ağlamak için bahane arıyordum sanki içim daralıyordu şimdi nolcak diye düşünür ara ara duygusallaştığımda olduşuan 3 ayım bitti alıştım hatta ben yeni evli olmayı daha çok sevdim
İngiltere prensi dahi olsa hiçbir erkek için ne okul hayatımı ne de akrabalarımı silerim. Burada hata sizin maalesefBen ise çok pişmanım herşeyinş bırakırsın okulunu hayatını üniversiteni akrabalarını silersin ailesi ağzına sıçar susarsın ama aslaa aslaaa yaranamazsınız ve hikayenin sonunda aldatır seni
Yapmak zorunda hissettiğin için mi oluyor sence ?Bir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
Bak işte bu yüzden benceHiç bir sorunum yok çok şükür ama henüz alışma sürecini atlatamadım eşimi de yıpratıyorum
Yemin ederim çok pişmanım çok ağlıyorum bunu yazarken bile ama hakkımı helal etmiyorumAh be kuzum birine yaranmak için bu saydıklarının hiç biri bırakılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?