Yeni evlendim ve psikolojim çok karışık

Canım benim 1 buçuk sene oldu hala bende öyleyim inan çok normal

Bende de oluyordu uf hep kahvaltıyı ben hazırlıyorum diye oturup sofrada ağlamıştım aslında herşeye yardım ederdi ama ben ağlamak için bahane arıyordum sanki içim daralıyordu şimdi nolcak diye düşünür ara ara duygusallaştığımda oldu şuan 3 ayım bitti alıştım hatta ben yeni evli olmayı daha çok sevdim

bende yeni evli sayilirim, ilk bir kac ay tabiki zorlanilabiliyor. Yani insanin yeni ev arkadasi olsa o bile zorlar ne kadar iyi tanisaniz bile. Sonra oturunca cok cok guzel zamanlar gelicek insallah :), evlilikle ilgili kitaplar okuyabilirsiniz bana faydali olmustu. Sevgiliyken yapmaktan keyif aldiginiz seyleri yapin. Esiniz beklemese bile siz kendinize evlilikle ilgili bir anda fazla sorumluluk yuklemissinizdir belki. Hala sevgili oldugunuzu unutmayin bence, gercekten su anda cok iyi hissediyorum masallah, umitsizlige kapilmayin. Tunelin sonunda isik var.

Alışmak zor geliyor bazılarına. Aynı yatakta bile yatmaya zor alıştım kendi yatağımda sereserpe yatarken ay bi uyanıyorum yatakta bi adam sıkışmış kalmışım örtümün yarısını almış yemek yapmayı bilmezdim tavuklar pişmez tatsız tuzsuz yal gibi ya fazla yapardım ya az. İlk sene her haftasonu ailelerimize giderdik özler alışamazdık yokluklarına . Aynı evde farklı huylar farklı alışkanlıklara sahip olduğunu öğrendim halbuki 7 yıl çıktık ona rağmen . Ay çok garipti ama bir sene sonunda beraber yaşamaya alıştık evimiz yemek temizlik düzene oturdu . Bazıları hemen alışıyor biz zor alıştık hepsi geçecek arkadaşım bu bir süreç Allah yuvanıza huzur sağlık versin

Çok teşekkür ederim hepimizin yuvası huzurlu olsun inşallah

Çok teşekkür ederim size de mutluluklar diliyorum

Maşallah çok mutlu olun

İngiltere prensi dahi olsa hiçbir erkek için ne okul hayatımı ne de akrabalarımı silerim. Burada hata sizin maalesef

Yapmak zorunda hissettiğin için mi oluyor sence ?

Daha önce yalnız yaşıyorsaydınız alışamamışsımız. Aileciyseniz de alisamamissinizdir. Mesela benim gözümü biriyle ömür geçirmek korkutuyor sanki ömür boyu muhtaçmissin ask bitse de ayrilamazmissin gibi. Sizin de böyle oluyordur belki

Geçiyor alışkanlıkları zor değişen insanlar yaşıyor genelde bu duyguyu. Sonrasında evinden başka yerde rahat edemiyorsun :) inancını bilmiyorum ama bol bol inşirah oku evinde bakara suresini aç okunsun ferahlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…