Yeni evlendim ve psikolojim çok karışık

Bende de oluyordu bu durum
Hatta konu açmıştım sanirim 2 3 kez. Zamanla oturuyor herşey. Eşimi çok seviyorum maşallah herşey super ama ya iç boğulması bende de oluyordu. Sonra geçti. Herşeye alıştım şimdi farklı bir düzeni tercih etmem. Tabi eşe çok iş düşüyor.

Ben bekarım ama yaşadıklarınızı anlayabiliyorum.Bazen bi geceliğine teyzemde halamda kaldığımda bile yatağım değişiyor uyuyamıyorum akşam üzeri bi duygusallık çöküyor üzerime ailesine bağlı insanlarda oluyor bu duygular galibaNasip olur evlenirsem hep düşünürüm bunu dediğiniz bu şeyleri yaşarım simdiden biliyorum.. Ama alışmaya çalışın aileniz yakınsa sık sık gidin onlar gelsin bi süre sonra alışırsınız inşalalh mutlu olun hep

Yeni evliyken öyle olur. Biraz zaman geçmesini beklemek gerekir. Ben bakarken ailemden ayrı yaşadığım için evlenince aile özlemi olmadı. Yalniz her yerde eşim ve eşyaları olması bsy yapacakken iki kişilik düşünmek zordu. Farklı şehirde düğün oldu evi tutmuştuk eşyalar gelmişti biz sonra eve geçtik. Biryandan caliisyirdum bir yandan evin ıvır zıvır eksiği çıktı onları tamamlamak düzen kurmak beni yormuştu. Bir de eve kendimi ait hissetmiyirudm. Hep gidecekmiş gibi oluyordu. Sonra geçti belki 2 3 ay sonra daha iyi oldu.

Evliliğimin oturduğunu tam anlamıylahissettiğimde 1 yıl geçmşti şuan 3 yıllk evliym ilk senem hüsrandı resmen depresyndaydm neden evlendm ki diye sorguluyordum kendimi üstelk çalışıyorum pişmandm resmen ama hersey yoluna girdi zamanla geçecek inan geçecek :)

Konuyla ilgili bir ilişki uzmanının söylemi geldi aklıma.
Hemen hemen herkes nikah sırasında da pişmanlık duygusunu hissedermis ne kadar severse sevsin değişimden korktukları için bu his çok olağanmış.
Bana bu durumu çağrıştırdı hissettikleriniz.
Yeni bir şeye adapte olmada zorluk bu yaşadığınız bana göre
ki evlilik bu hayatta başımıza gelen en büyük değişim olabilir.

Rahat batmış diycem kizmazsaniz. Bekarken anasının babasının prensesi olanlarda oluyor genelde bu durum. Anadan babadan mutsuz olanlarda da evlilik sanki bir buyudeymissin gibi hissettiriyor pek keyifli oluyor

Dışarıda calismiyorsunuz heralde? Bizde 10 senenin sonunda gecen sene evlendik simdiki aklim olsa 35 ime kadar evlenmez bir 10 sene kadar kafa dinlerdim. Evlilik ciddi anlamda büyük sorumluluk. Hele de titizlik hastasiysaniz. Sanırım evliligin baslarinda cogu insan bi sudan cıkmış baliga dönüyor. Yalniz degilsiniz

Aile evinden yeni döndüm uzun bir müddet kaldıktan sonra. Her dönüşte benim burda ne işim var diyorum beş senelik evliyim. Baba evinin güzelliği nerde var ki.

Cok uzun sure olmus sasirdim :)

Bende birkac saat sonra evimi ozlerim..

Konu sahibi galiba normal.
Benim hayatim ayni Devam ediyordu. Sadece farkli sehir ve esim ile ayni evde oturmak tek degisiklidi..

İlk dönemlerde oluyor eş ne kadar anlayışlı olsa de benim atanamama ve maddi problemler de etkilı olmuştur tabi şükür zamanla oturuyor

Beni de en çok düşündüren şey karşı tarafın temizlik anlayışı

Beni de en çok düşündüren şey karşı tarafın temizlik anlayışı
Onu baslarda yogurun fark ettirmeden. Kirlilerini kirli sepetine atmayi öğrensin. Kendi esyalarini toplu tutmayi da ben hoslanmadigim birsey oldugunda söylüyorum. Yurtdisinda temizlik bisey görmemiş ki. Bu yüzden bastan nasil alistirirsak oyle gidiyor.

Kaç yaşındasın? Çocuk yaşta henüz olgunlaşmadan yapılan bir evlilik belli ki. Zamanla normale girer her şey, keşke evlenmek için bu kadar acele etmeseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…