- Konu Sahibi kurklukadin
-
Evet en büyük hatayı ben yaptımİngiltere prensi dahi olsa hiçbir erkek için ne okul hayatımı ne de akrabalarımı silerim. Burada hata sizin maalesef
Kaç yaşındasınız kuzumO kadar pişmanım ki gözüm kör olmuştu
20Kaç yaşındasınız kuzum
Ooo süper daha çok gençsin. Tam işte dersimi aldim yoluma bakarım yaşi bence
Evliliğimin oturduğunu tam anlamıylahissettiğimde 1 yıl geçmşti şuan 3 yıllk evliym ilk senem hüsrandı resmen depresyndaydm neden evlendm ki diye sorguluyordum kendimi üstelk çalışıyorum pişmandm resmen ama hersey yoluna girdi zamanla geçecek inan geçecek :)Bir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
Görünce yazmadan edemedim babaannem de önce tereyağı ile kavurur sonra suyunu koyar ve suyunu süzmez.Kız sen makarnayı kavuruyor musun ben haşlarım
Dışarıda calismiyorsunuz heralde? Bizde 10 senenin sonunda gecen sene evlendik simdiki aklim olsa 35 ime kadar evlenmez bir 10 sene kadar kafa dinlerdim. Evlilik ciddi anlamda büyük sorumluluk. Hele de titizlik hastasiysaniz. Sanırım evliligin baslarinda cogu insan bi sudan cıkmış baliga dönüyor. Yalniz degilsinizBir buçuk ay önce evlendim eşimle 3 senedir birliktelikten sonra evliliğe karar verdik birbirimizi çok seviyoruz bundan yana ikimizin de şüphesi yok ama gel gelelim ben evliliğe hala alışamadım ev işi yemek vs değil içim daralıyor bazen ağlıyorum sonra ben ne yapıyorum diyorum eşim çok anlayışlı çok ilgili asla onunla ilgili değil bu yaşadığım ama neden böyle oluyor evlenmeden önce gün sayarken şimdi neden böyle hissediyorum
Aile evinden yeni döndüm uzun bir müddet kaldıktan sonra. Her dönüşte benim burda ne işim var diyorum beş senelik evliyim. Baba evinin güzelliği nerde var ki.
Dışarıda calismiyorsunuz heralde? Bizde 10 senenin sonunda gecen sene evlendik simdiki aklim olsa 35 ime kadar evlenmez bir 10 sene kadar kafa dinlerdim. Evlilik ciddi anlamda büyük sorumluluk. Hele de titizlik hastasiysaniz. Sanırım evliligin baslarinda cogu insan bi sudan cıkmış baliga dönüyor. Yalniz degilsiniz
Onu baslarda yogurun fark ettirmeden. Kirlilerini kirli sepetine atmayi öğrensin. Kendi esyalarini toplu tutmayi da ben hoslanmadigim birsey oldugunda söylüyorum. Yurtdisinda temizlik bisey görmemiş ki. Bu yüzden bastan nasil alistirirsak oyle gidiyor.Beni de en çok düşündüren şey karşı tarafın temizlik anlayışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?