Yeni evlenecek kızlar için tüyolar

Evlenecek kızlara tavsiyelerim:

1) Bence yol yakınken dönün o yol yol değil.
2) Biliyorum evleneceksiniz dinlemeyeceksiniz bari beklentilerinizi düşürün.
3) Çok pembe hayaller kurmayın.. Araya griler serpiştirin ki hayal kırıklığınız büyük olmasın.
4) O planların pek çoğu yorgunluk+halsizlik= yarınlar şeklinde ilerliyor bilginiz olsun.
5) Kurabiyelerle durumun iyiye gideceğini bilsem valla yapardım
Ama ı ı maalesef o kadar basit değil :)

6) Sen ne giyersen giy onlar don, atlet, pijamaları ile çok mutlular bunu bilin.
7) Siz ona dizlerinizi uzatsanız da o poposunu lanet olası kanepeye yapıştıracak pek çok zaman..
Dizlerimde rahat etmiyor mu diye depresyona girmeyin.
Sorun sizin dizlerinizde değil.

8) Tüm zorluklara rağmen savaşın. Mutluluklar! :)

Yaşın var mantıklı birine benziyosun. Yaşımız yakın sayılır, evleniyorum bende bu yaza ama birlikte yaşıyoduk zaten 4 yıldır.
Sana tek tavsiyem hayalleri bırak. O iş öyle olmuyor. Yok dizime yatsın kurabiyeler hoşuna gider falan yorma kendini. Erkek dediğimiz canlı düzdür
Ver pijamasını o kendi mutlu mesut yaşar. Birlikte yapacaksınız zaten onları ama spontane kıçını devirip senin dizine yatması şeklinde olacak
Bira çerez maç üçlüsüyle benimkisi çok mutlu mesela. Çerezi alıp kurabiye çay koysam mutsuzluktan hemen söylenir
Nişanlının huyuna göre hayaller kurman senin yararına. Sonra mutsuz olursun

Allah’ıma şükür çok yolunda giden bir evliliğim var ama hiç kendi kendimize koyduğumuz kurallarımız yok. Oluruna bırakıyoruz hayatı, canımız ne isterse onu yapıyoruz. Her daim masa üstünde kurabiyem, kekim falan da olmaz yani. Yapmayı istersem ya da eşim rica ederse yapıyorum. Bazı akşamlar ikimiz iki ayrı koltukta oyun oynar, kitap okur vs takılırız. Bazı akşamlar dipdibe oturur dizi film bişeyler izleriz. Yani öyle her dakika mıcmıc olmak da bana göre değil pek.
Kısacası evliliğinizi başlamadan belli kurallar üzerine oturtmaya çalışıp ne kendinizi beklentiye sokun ne de yükümlülük olsun üstünüzde. Zamanla düzen, ilişki vs oturuyor zaten. Yeter ki sevgi ve saygı daim olsun.

Bravo anlatimina bayıldım

Çok yeme,çok konusma, erkek için yeterli.. Bide fazla hayal kurmayin önünüze geldiği gibi yaşayın

Kumandayı bırak ona. Bir de maç seyrederken önünden geçme

Şaka. Bizim sadece bir kuralımız var. O da tek tv. İki tv olunca aile ayrı odalarda takılıyor. O fikirden hoşlanmadık. Ben onunla motor tamir programı izliyorum. O benimle ufak tefek cinayetler izliyor. Dizi yüzünden kadınlardan da nefret edecek diye korkuyorum

evlenecek kızlara tavsiyeler okurken evlenmeyin ya okuldan olursunuz ya evlilikten ikisinden biri yaralı çıkar

Tek tavsiyem evi tek başına çekip çevirmeyw kalkma. Her işe onu da sür öğrensin.
Bi de ailesiyle çok iç içe olma. Mesafe iyidir ne kadar iyi insanlar olurlarsa olsunlar sesleri uzaktan o kadar daha hoş gelecektir.

Mutlu olmak icin ekstralara gerek yok,ama en önemli nokta iliskiniz ayni seviyede sürdürmek. Ne o senin kölen olsun, nede sen onun kölesi. Yoldas olun. Gerisini zaten yasarken ögreniyorsun.

Ben daha evlenmeden kayinaile dertleri cektim. Ve suan tozpembe hayallerine tebessum ettim..
Keske oyle kurdugun hayaller gibi olsa hersey
Tabi yinede olur. Neden olmasin. Hersey hep kotu gececek degil. İyisiyle kotusuyle yasiyoruz iste hayati. Onemli olan hayata olan bakis acimiz. Ama kayinaile hayata olan bakisini bile degistirebilir veya esin

Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

O survivor ve evlilik karsilastirmasini yapan uyeye bayildim

Kısaca desenize tünelin ucu b.mb.k bir yere çıkacak diye

yürek yemiş kadın alnından öptüm işte aynen böyle oluyor. ..Cok güzel ifade ettin.

Taze evliyken her şey çok tatlı olur zaten
Yok canım iç karartmak istemem :)
Bunu isteseydim en can alıcı kısmından bahsederdim.
Kp,kv, görümcegil kısmından
O da doğru yazık çok hevesli daha yeni düşmüş buralara evlilik güzel ama bir ipte iki cambaz oynuyor işte çoğunlukla ondan sıkıntı. Ben bunları bildiğimden önce gorumceyi seçtim. Gorumceyi alınca koca kolay

Allahım ne güzel yorumlar icim açıldı valla ..Tüm zorluklara rağmen savaşın hımm savaştı kazma hala kazma ne yapacağız.

Yaaa işte her kadın bir prenses olacağı hayaliyle evlendi çoğu kül kedisi oldu gitti. Kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…