Yeni evlenecek kızlar için tüyolar

Allahım ne güzel yorumlar icim açıldı valla ..Tüm zorluklara rağmen savaşın hımm savaştı kazma hala kazma ne yapacağız.

O durumda savaştan çekileceğiz ama ölümüne.
Şahsen bütün erkeklerin başka bir çeşit kazma olarak karşımıza geleceğine inanıyorum ben..
Elimdeki kazmayı adam edemediysem yeni kazmalara davetiye çıkarmam çok zor olur sanırım

Hayır 26 yaşında atandıktan sonra evlendim. Evlilik nasıl başlarsa öyle gidiyor. Sen ev işi mi yapacaksın, ders mi çalışacaksın, Gençliğini mi yaşayacaksın...

Al bir naaşını eline gönlünce harca. O ara fikirlerin daha olgunlaşır .

Bir de o ara hamile kalırsan yandın...

hiç gerek yok yeni kazmalara. .. valla bi daha dünyaya gelirsem kazma oluyum beni yontsunlar yontulurum valla.

Her gün don yıkayan, tuvalet fırçalayan prenses mi olurmuş? Hepimiz kül kedisiyiz efenim

Bence don, wc fırçalama kısmı falan en pembe kısmı.

Enayi yerine koyulmak var.
Palavralarla hiç olma kısmı var.
Vere vere almayı unutma kısmı var.
Var oğlu var.

Öğrenciyken evlenme bu bir
İki evlilik yasadım
İlk eşime yasım daha gencti daha istekliydim mutlu etme konusnda
Ona resmen dünyaları serdim
Evimde bir damla toz olmazdı
Calısırdım tüm parami eve katardım
Denemediğim yemek tarifi kalmadı
Ne oldu peki
Bosandık
Çünkü adam adam değildi ....

İkinci evliliğimi 34 de yaptım
Cok enerjim yok hala calısıyorum
Eşim boğazına cok düşkün
Titiz giyimine de cok düşkün
Eşimi cok severim ama ilk evliliğimdeji gibi herseyi dört dörtlük yapamıyorum
Adam kek ister börek ister
Ben yapmayınca kendi girer yapar
Üstüme titrer beni cani gibi sever

Yani adam adamsa senin birsey yapmana gerek yok

Herkes okurken evlenme yazmis ama bizim üniversitede bir kac evli cift vardi. Ayni bölümde olmasalar bile gidip gelirlerdi beraber. Istek ve azim olduktan sonra sorun yok derim.

İkinci eşinizin kaçın

2. Eşinizin kaçıncı evliliği

Allahım ne güzel yorumlar icim açıldı valla ..Tüm
Bence don, wc fırçalama kısmı falan en pembe kısmı.

Enayi yerine koyulmak var.
Palavralarla hiç olma kısmı var.
Vere vere almayı unutma kısmı var.
Var oğlu var.
Tabi canım. O konulara bizim girmemize gerek yok. Bdv bunlarla kaynıyor zaten. Ama yine de cesaret edip evleniyoruz kodlarimiza nasıl işlenmişse.

Aman hic oyle yapariz boyle yapariz düşüncesine girme bence. Cunku dusundugun hic birseyi yapamıyorsun. Esinin evlenince soyle yapariz vaadleri varsa onlara da cok takilma. Evlilik oyle hayal ettigin gibi birsey degil. Hele ilk 6 ay :) adapte olma süreci. Utu mu yapsak temizlik mi ee yemek ne yapicaz bulaşığı atlamamak gerekiyor. Bir sure sonra aman bir sürü bulasik kek de yemegi verelim diosun :) gezelim desen haftasonlari seyahatleri avm gezisi yapip tuvalet kağıdı nerede daha uygun diye arastirmaktan ibaret olabiliyor. Birlikte yapilabilecek en guzel sey tv izlemek :) onda da ortak noktada bulusabileceginiz dizi/film varsa.

Simdi bunlarin yanında istersen tv izlerken tuketebileceginiz kolay bir muhallebi tarifi verebilirim :)

Ne guzel hayallerin varmis :)

hıhımm çokk "eğlenceli" bir şey evlilikstresli durumlarda hep bi taraf alttan alsın,beklentileriniz düşük olsun(her hafta gezerim her gece film bunlar yüksek beklenti ),gerektiğinde kalkıp bi sandviç hazırlamayı bilsin şımartma eşin olcak insanı,arkasını toplama,çoraplarını çamaşırlarını sepete atmayı öğrensin,her sabah kahvalt hazırlama ki alışmasın...Kıyafetine özgürlüğüne yaşantına müdahale etmesine izin verme,mutluluklar şimdiden

Keske is hayatina girdikten sonra evlenmeye karar verseydiniz.Bazi kurallar var onlara dikkat edersen daha az kavga cikabilir.Bunlar:
1-Asla esine annen sunu dedi kardesin bunu yaoti diye cemkirme bu erkegi uzaklastirir.
2-Hicbir olayi abartili anlatma moralin bozuk oldugunu anladi sordu diyelim.Kendi yaptigini da karsi tarafin yaptigini ayni sekilde anlat.Bende surda su hatayi yaptim aslinda o da beni bu sekilde kirdi vs.
3-Asla hicbir olaya yalan katma.Adam bir sure sonra direk sana sorar yalan soylemeyecegini bilir.
4-Her seye atlama.Kocama sunlari yapayim ev tertemiz olsun pasa gibi kurulsun deme.Normali beraber yapmak oldugunu anlasin ama bunu ilk gunden itibaren aşila.
5-Cok sinirli oldugunda hakliysa hic cevap verme haklisin de sessiz kal.Eger karsilik verirsen kavga eksik olmaz.
6-Cok buyuk kavga da etseniz seninle evlendigime pismanim vs. laflar sakin kullanmayin barisinca sinirle soykemis olsa bile eskisi gibi sevdigine inanmiyorsun.
7-Cinsellik onemlidir sakin esimi mutlu edeyim yeter diye dusunme basta hosuna gitse de bu durum zaman gectikce cinsellikten sogumana sebep olur.Bende insanim benim ihtiyacim var diye dusun.Esinle acik konus seni nelerin mutlu edecegini soyle ve bunlari ondan bekle.
8-Haftada bir iki gun arkadaslarinizla takilin ikinize de cok iyi gelcek.Kiskansan bile onemli bi sey olmadigi surece belli etme cok konusunca erkek bu sefer umursamiyor gizli yapiyor.
9-Cok poncik seyler bekleme hem yorulacaksiniz hem uzuleceksiniz ama evliligin guzel yani da bir hayati beraber paylasmaktir.
Daha cok sey varda sayfalar yetmez.Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…