- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi everbloom5
-
Kül kedisinden selamlarYaaa işte her kadın bir prenses olacağı hayaliyle evlendi çoğu kül kedisi oldu gitti. Kader
Allahım ne güzel yorumlar icim açıldı valla ..Tüm zorluklara rağmen savaşın hımm savaştı kazma hala kazma ne yapacağız.
Hayır 26 yaşında atandıktan sonra evlendim. Evlilik nasıl başlarsa öyle gidiyor. Sen ev işi mi yapacaksın, ders mi çalışacaksın, Gençliğini mi yaşayacaksın...24 yaşındayım, okul yurtdışına geldiğim için uzadı 29 yaşında iyi bir bölümden mezun olacağım :) o zamana kadar beklemek istemiyorum yine de neden böyle söylediniz merak ettim, öğrenciyken mi evlendiniz ?
Her gün don yıkayan, tuvalet fırçalayan prenses mi olurmuş? Hepimiz kül kedisiyiz efenimYaaa işte her kadın bir prenses olacağı hayaliyle evlendi çoğu kül kedisi oldu gitti. Kader
hiç gerek yok yeni kazmalara. .. valla bi daha dünyaya gelirsem kazma oluyum beni yontsunlar yontulurum valla.O durumda savaştan çekileceğiz ama ölümüne.
Şahsen bütün erkeklerin başka bir çeşit kazma olarak karşımıza geleceğine inanıyorum ben..
Elimdeki kazmayı adam edemediysem yeni kazmalara davetiye çıkarmam çok zor olur sanırım
Görmezden duymazdan gelsem ben de iyi anlaşıcağım da onu nasıl başarıyorsunuz siz?Çeşit çeşit saten gecelikler
Günde en az 3 çeşit yemek
Yatakta geyşa ruh tüyolar bunlar
Şaka şaka güleryüz ve görmezden duymazdan gelme mutlu evliliğin sırrı
Her gün don yıkayan, tuvalet fırçalayan prenses mi olurmuş? Hepimiz kül kedisiyiz efenim
Öğrenciyken evlenme bu birMerhabalar, ben nasipse iki üç aya evleniyorum baya heyecanlıyım planlar yapıyorum işte şöyle yaparız böyle yaparız haftada bir etkinlik yaparız ya da akşamları birlikte film izleriz ikimiz de öğrenciyiz ders çalışma saati yaparız gibi böyle eğlenceli şeyler :) konuya gelirsek, birisiyle konuştum, tavsiye babında evlendiğin zaman masanın üstünde hep çaylık bişeyler olsun mesela hep kurabiye olsun sen yapmış ol dedi (ben her gün okula gidicem öğrenciyim her gün yemek yapmamı beklemiyor nişanlım birlikte yaparız diye konuşuyoruz hani hayatım ev olmayacak bu örneği bu yüzden vermiyorum) ama eşinin böyle şeyler çok hoşuna gider beklemese bile dedi. Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir gerçekten öğrenmek istiyorum. Mesela sizin yaptığınız eşlerinizin çok hoşuna giden ufak tefek görünse bile günü değiştiriveren şeyler neler var? İşte mesela dersiniz ki ben her gün kapıyı açtığımda ona sarılıyorum ya da işte ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum ona dikkat et diyeniniz olabilir, evde pijamayla gezme sakın ya da ben eşimi dizime yatırıp seviyorum hoşuna gidiyor veya biz şöyle bişey yapıyoruz ona şunu diyorum çok mutlu oluyor gibi gibi sadece benim için değil herkes için burda paylaşsanız okusak ilham alsak fikir alsak mutlu etsek mutlu olsak?
Teşekkür ederim :)
Öğrenciyken evlenme bu bir
İki evlilik yasadım
İlk eşime yasım daha gencti daha istekliydim mutlu etme konusnda
Ona resmen dünyaları serdim
Evimde bir damla toz olmazdı
Calısırdım tüm parami eve katardım
Denemediğim yemek tarifi kalmadı
Ne oldu peki
Bosandık
Çünkü adam adam değildi ....
İkinci evliliğimi 34 de yaptım
Cok enerjim yok hala calısıyorum
Eşim boğazına cok düşkün
Titiz giyimine de cok düşkün
Eşimi cok severim ama ilk evliliğimdeji gibi herseyi dört dörtlük yapamıyorum
Adam kek ister börek ister
Ben yapmayınca kendi girer yapar
Üstüme titrer beni cani gibi sever
Yani adam adamsa senin birsey yapmana gerek yok
İlk evliliğiİkinci eşinizin kaçın
2. Eşinizin kaçıncı evliliği
Allahım ne güzel yorumlar icim açıldı valla ..Tüm
Tabi canım. O konulara bizim girmemize gerek yok. Bdv bunlarla kaynıyor zaten. Ama yine de cesaret edip evleniyoruz kodlarimiza nasıl işlenmişse.Bence don, wc fırçalama kısmı falan en pembe kısmı.
Enayi yerine koyulmak var.
Palavralarla hiç olma kısmı var.
Vere vere almayı unutma kısmı var.
Var oğlu var.
34 yaşınızda hiç evlenmemiş ve kıymet bilen biriyle evlenmeniz büyük şans. Mutluluklarİlk evliliği
:)34 yaşınızda hiç evlenmemiş ve kıymet bilen biriyle evlenmeniz büyük şans. Mutluluklar
Ne guzel hayallerin varmis :)Merhabalar, ben nasipse iki üç aya evleniyorum baya heyecanlıyım planlar yapıyorum işte şöyle yaparız böyle yaparız haftada bir etkinlik yaparız ya da akşamları birlikte film izleriz ikimiz de öğrenciyiz ders çalışma saati yaparız gibi böyle eğlenceli şeyler :) konuya gelirsek, birisiyle konuştum, tavsiye babında evlendiğin zaman masanın üstünde hep çaylık bişeyler olsun mesela hep kurabiye olsun sen yapmış ol dedi (ben her gün okula gidicem öğrenciyim her gün yemek yapmamı beklemiyor nişanlım birlikte yaparız diye konuşuyoruz hani hayatım ev olmayacak bu örneği bu yüzden vermiyorum) ama eşinin böyle şeyler çok hoşuna gider beklemese bile dedi. Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir gerçekten öğrenmek istiyorum. Mesela sizin yaptığınız eşlerinizin çok hoşuna giden ufak tefek görünse bile günü değiştiriveren şeyler neler var? İşte mesela dersiniz ki ben her gün kapıyı açtığımda ona sarılıyorum ya da işte ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum ona dikkat et diyeniniz olabilir, evde pijamayla gezme sakın ya da ben eşimi dizime yatırıp seviyorum hoşuna gidiyor veya biz şöyle bişey yapıyoruz ona şunu diyorum çok mutlu oluyor gibi gibi sadece benim için değil herkes için burda paylaşsanız okusak ilham alsak fikir alsak mutlu etsek mutlu olsak?
Teşekkür ederim :)
Tabi ki öyle de yine de yaş da ileri ya o bakımdan.:)
Evlilik yapanlar illa evlilik yapanlarla evlenmiyor ki
Çok örnek var bu sekilde
Kıymet bilen eş ise her evlilik için şans bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?