Yeni evlenecek kızlar için tüyolar

Biz eşimle çiçek ağaç bakmayı çok severiz. Kimi kedi köpek kimi balık kuş sever. Beraber bir sorumluluğunuz olursa güzel olur

Naaşını

Çok mu olumsuz konuştuk acaba yanlış yazmalarımız bile olumsuz

Okul bitmeden evlenme canım evlilikte diyorsun ki eşim bişey beklemiyor hiçte öyle olmaz o eş varya herşeyi senden bekler çnkü ailesinden annesinden öyle görmüştür ona alışmıştır benim eşim 5 yıl bekar öğrenci hayatı 1 yılda çalışma hayatında bekar yaşadığı her işi bildiği halde evlendik herşeyi benden bekledi ilk zamanlar hatta evlilikte bir üste çıkma çabası olur hangimiz hakimiyeti kurarsa onun borusu öter gibisinden evlilikte canım cicim ayları yoktur ilk bir yıl kavgayla geçer birbirine alışma hakimiyet çabası bu. Bir seneyi atlattın mı herşey yavaş yavaş rayına oturmaya başlar bunlar hep tecrübe eşine bi yemek yap biraz cilve yap ztn mutlu olur merak etme erkek beyni hep aynı ztn ama dediğim gibi önce okulunu bitir kesinlikle yoksa çok ağlarsın bunun için mi evlendim diyerek

Evlilik ilk 5yıl pespembe geçiyorda sonra zamanla monotona bağlıyorsunuz . (Çocuklar varsa) aşk sevgiye dönüyor alışkanlık oluyor , saygı varsa sevgi hep taze kalıyor saygı yoksa , ne karasevdalar gördüm 1 senede tükeniyor Malesef.
Sana evlilik için saygıya hep dikkat etmeni öneririm . Kalbinin sesi sana zaten rehber olur zamanla.

Ben evlendim ne oldu. .
Bölümünden soğudum okumaya vaktim olmadı...
Şimdi iki çocuklu bir bayanım...
Çocuklarla birlikte bende okumayı planlıyorum....
Zamanında agzıma vuran olmadıydı sizinde yok anlaşılan

Ba yıl dım

Okurken evlenme kismi tartisilabilirdi ama siz o konuda kesin kararlisiniz. Ben okurken evlenseniz dahi 25 yasini tamamlamanizi oneririm. O zaman anlayacaksiniz bazi dusuncelerinizin daha iyi oturduğunu falan.
Evlilik kismina gelince eger dogru kisiyi secmisseniz kek kurabiye olmasa da olur ama zaten yanlis kisiyse birakin kurabiyeyi baklavalar acsaniz yaranamazsiniz. Onun icin oncelikle bundan emin olun. Saygi herzaman korunmali ki en buyuk kavgalarda bile sevgi zedelenmesin. Her iki taraf da hakliyi haksizi ayirt etmeyi ve ozur dilemeyi bilmeli. Her iki taraf da ailesine asiri duskun olmamali ve ailesinden ayri bir hayat dusunemeyen birey zaten evlenmemeli. Ayrica ne olursa olsun kavga kiyamet de kopsa bosanma esigine gelinmedigi surece asla ailelere yansitilmamali.
Ev islerine gelince asla herseye kendin kosma ama esine de ben essek miyim de yapiyorum havasina girme yardim talep et birlikte yapalim de. Mukemmeliyetci olma asla cunku sadece kendini yipratirsin.
Ailesini asla kotuleyip onlar hakkinda sinirini aşma illa ki seni uzen davranislari olacaktir ama bunu sadece kirildigini paylasmak seklinde anlat ne esini ne de ailesini suclama ve asla onun da senin aileni suclamasina izin verme. Herkes duracagi cizgiyi bilsin. Cok kuvvetli suphelenmedigin surece adamı sorguya cekip sikbogaz etme ve guven gercekten guven.
Ev hayati rahatca yasamak icin vardir icinden geliyorsa giy pijamani topla sacini seril yat icinden geliyorsa giy bir sik elbise yap makyajini oyle dolas. Icinden gelmeyem birseyi sirf esini mutlu etmek icin yapacak olsan igreti durur zaten ve kabak tadi verir.
Aklina takilan birsey olursa yine cvplamaya çalışırım.

Onun adı boşuna mı kara sevda sanki. Matah bir şey olmadığı adından belli. Güzel bir şey olsa beyaz sevda derlerdi

İyi karar verin. Öğrencilik çağında sevgiliyken güzel de evlendiğiniz ve sorumluluk aldığınız zaman işler bu kadar yazdığınız gibi romantik komedi filmi tadında olmuyor. Yazım tarzınızdan fazla "bulutların üzerinde" olduğunuz izlenimini aldım, ben evlenmeden önce en azından bir süre aynı evde yaşamanızı öneririm. Gerçekten yani hayallerinize biraz buruk bir tebessümle güldüm :) Herkes aynı hayallerle evleniyor zira sonra işler tepetaklak oluyor. Daha realist bakabilmek lazım.

Bekarlar, evliliği evcilik sanıyor ya, en çok ona gülüyorum.
Hiç o kokulu çoraplar yıkanmıyor, adam kaşına kaşına tv izlemiyor, beraber horlaya horlaya uyumuyorsunuz, ev temizlenmiyor, kimse hasta olmuyor, böyle bol öpüş koklaş mıncık mıncık bir hayat falan mı zannediyorsunuz?
Tam romantik komedi tadında zaten evlilik, değil mi?
Kimse yataktan kalkınca bir şeye benzemiyor, söyleyeyim.
Yani istersen evde gelinlikle dolaş, yine de o yataktan yüzün gözün şiş, saç baş bir tarafta kalkacaksın.
Evde yemek adına bulduğun her şey ha dolmalar sarılmış ha tost yenmiş, farkı kalmayacak bir süre sonra.
Çünkü mutlu evlilik bunlara bağlı değil.
Adam seni gözü çapaklı da seviyor, şu haline bak demiyorsa evlilik güzel şey.
Varlığınla mutlu olmuyorsa değil kurabiye, pastane açsan nafile yani.

Hayaller ve hayatlar coook farkli cnm. Emin ol evlenince insana gun bile yetmiyor is asla bitmez. Ama sana tavsiye olarak sunu diyebilirim. Illa evlencem diyosan universite 3. 4. Sinifta evlen. Maalesef evlilik hic kolay degil. Cicim zamanlari gecince tum yuk senin ustune binecek. Esinle eve ayni anda girceksin ama adam yemek yok ki triplerine gircek. Olmaz deme oluyo. O nir nimet benim nisanlim diyen herkes bunu yasiyo. Sadece hayallere kapilma hic. Beklentin o kadar cook asagilarda olsun ki kirildiginda canin fazla yanmasin.

Hepimiz beyaz atli prensimizle evlendigimizi sandik. Cogumuzunki opunce kurbagaya donustu.
Ben bosandim. Annem hep soyle der: "iyi bir sey olsa idi adi koca degil gonca olurdu".
Bu arada ben evli iken doktorami yaptim. Cok zor. Biliyorum dinlemeyeceksin ama okulunu bitir oyle evlen. Adam kacmaz merak etme. Evlilikte de imzayi iki kisi atsa da iki ailenin evlendigini unutma. Evli iken de okurum kurabiye de yaparim hayallerindesin de o evin icine girince adin "gelin" olacak ve kimse senin ertesi gun sinavin oldugunu falan umjrsamayacak, sadece ne yiyecegiz ne yaptin ki diyecekler. Tam da final haftasi kayinvalide falan cumbur cemaat gelecek mesela. O kadar hayal kurma derim. Cok da ozenilecek bir sey degil.
Baba evinden cikana kadar hersey toz pembe... evlenince simdi soyledigi o guzel sozler falan gidiyor.

İki yıllık evliyim. Bir de bebeğimiz oldu Allah’a şükür. Evlilikte kararlıysan sana tavsiyelerim var; Her zaman bakımlı ol. Evde pijama giyerken mi rahatsın? Giy yine giy ama şık bi şeyler giy. Eşin evden çıktığında seni gördüğü pijamayla akşam tekrar görmesin.
Kendin için mutfaktan bi şey aldığında mutlaka ikram et.
Her zaman kek kurabiye yapamadın diyelim, illa ki sevdiği bir dizisi ya da bir uğraşı vardır. O gün özellikle atıştırmalık bi şeyler hazırlaman çok hoşuna gider
Vb. Şeyler.
Zamanla eşini tanıdıkça nerde ne yaptığında mutlu oluyor anlarsın :)

Hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim :) benim çok büyük beklentilerim yok karşımdakinden, çünkü tam bir öküz :) bunun tamamen bilincindeyim ama ben onunla mutluyum birbirimizin dilinden anlayabiliyoruz.
Aslında evlilik nasıl bi şey güzel mi diye sormamıştım ben içine girmeden de anlayamayacğımı biliyorum çünkü anlayamıyorum şu an :) korku heyecan gülümseme karanlıklar hepsini yaşıyorum , evliliğin dünyanın en güzel şeyi olmamasıyla birlikte içinde bolca güzellikler de bulunduran bir şey olduğunu düşünüyorum, bu güzellikler neler, bu güzellikleri nasıl yaşayabiliriz, uçuruma ne götürür nasıl kaçınılır bunun peşindeyim biraz
Annesine kardeşine şunu deme kavgada bunu söyleme yalan söyleme filan yazanlar olmuş çok mantıklı
Bunları bazen düşünemeyebiliyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…