- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi everbloom5
-
Ben sana vereyim asıl sırrı, hiçbir zaman unutma eşin de olsa karşındaki el adamı!Hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim :) benim çok büyük beklentilerim yok karşımdakinden, çünkü tam bir öküz :) bunun tamamen bilincindeyim ama ben onunla mutluyum birbirimizin dilinden anlayabiliyoruz.
Aslında evlilik nasıl bi şey güzel mi diye sormamıştım ben içine girmeden de anlayamayacğımı biliyorum çünkü anlayamıyorum şu an :) korku heyecan gülümseme karanlıklar hepsini yaşıyorum , evliliğin dünyanın en güzel şeyi olmamasıyla birlikte içinde bolca güzellikler de bulunduran bir şey olduğunu düşünüyorum, bu güzellikler neler, bu güzellikleri nasıl yaşayabiliriz, uçuruma ne götürür nasıl kaçınılır bunun peşindeyim biraz
Annesine kardeşine şunu deme kavgada bunu söyleme yalan söyleme filan yazanlar olmuş çok mantıklı
Bunları bazen düşünemeyebiliyoruz çünkü
Merhabalar, ben nasipse iki üç aya evleniyorum baya heyecanlıyım planlar yapıyorum işte şöyle yaparız böyle yaparız haftada bir etkinlik yaparız ya da akşamları birlikte film izleriz ikimiz de öğrenciyiz ders çalışma saati yaparız gibi böyle eğlenceli şeyler :) konuya gelirsek, birisiyle konuştum, tavsiye babında evlendiğin zaman masanın üstünde hep çaylık bişeyler olsun mesela hep kurabiye olsun sen yapmış ol dedi (ben her gün okula gidicem öğrenciyim her gün yemek yapmamı beklemiyor nişanlım birlikte yaparız diye konuşuyoruz hani hayatım ev olmayacak bu örneği bu yüzden vermiyorum) ama eşinin böyle şeyler çok hoşuna gider beklemese bile dedi. Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir gerçekten öğrenmek istiyorum. Mesela sizin yaptığınız eşlerinizin çok hoşuna giden ufak tefek görünse bile günü değiştiriveren şeyler neler var? İşte mesela dersiniz ki ben her gün kapıyı açtığımda ona sarılıyorum ya da işte ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum ona dikkat et diyeniniz olabilir, evde pijamayla gezme sakın ya da ben eşimi dizime yatırıp seviyorum hoşuna gidiyor veya biz şöyle bişey yapıyoruz ona şunu diyorum çok mutlu oluyor gibi gibi sadece benim için değil herkes için burda paylaşsanız okusak ilham alsak fikir alsak mutlu etsek mutlu olsak?
Teşekkür ederim :)
Edit: Sayfa 8 :)
Değmedi mi peki? Gerçekten yine olsa evlenmez miydin ?Öğrenciyken evlenme ! Şuan dışardan çok cicili bicili , romantik görünüyor fakat içerde işler pek öyle yürümüyor.
Biz evlenirken eşim öğrenciydi, haybeden sallamıyorum yani ..hayatımın en zor yıllarıydı. Çok pişmanım 30 yaşımda evlenmedigime. .kötü şeyler mi yaşadım ,eşim kötü mü davrandı ,hayır ..fakat öpücükle karın doymuyor :) hem çalışıp hem okumak çok zor ..
Değmez olur mu :) çok güzel çocuklarımız oldu ..birbirimizi daha da çok sevdik ..birlikte gogusledik hayatı ,birlikte büyüdük ..yalnız çok yıprandık ..ikimiz de gururdan öldüğümüz için aile yardımı da kabul etmedik :) azıcık süründük ama sonunda kazandık ..otuzda evlenseydik bu sıkıntıların hiçbirini yasamayacaktik .Değmedi mi peki? Gerçekten yine olsa evlenmez miydin ?
Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir
Merhabalar, ben nasipse iki üç aya evleniyorum baya heyecanlıyım planlar yapıyorum işte şöyle yaparız böyle yaparız haftada bir etkinlik yaparız ya da akşamları birlikte film izleriz ikimiz de öğrenciyiz ders çalışma saati yaparız gibi böyle eğlenceli şeyler :) konuya gelirsek, birisiyle konuştum, tavsiye babında evlendiğin zaman masanın üstünde hep çaylık bişeyler olsun mesela hep kurabiye olsun sen yapmış ol dedi (ben her gün okula gidicem öğrenciyim her gün yemek yapmamı beklemiyor nişanlım birlikte yaparız diye konuşuyoruz hani hayatım ev olmayacak bu örneği bu yüzden vermiyorum) ama eşinin böyle şeyler çok hoşuna gider beklemese bile dedi. Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir gerçekten öğrenmek istiyorum. Mesela sizin yaptığınız eşlerinizin çok hoşuna giden ufak tefek görünse bile günü değiştiriveren şeyler neler var? İşte mesela dersiniz ki ben her gün kapıyı açtığımda ona sarılıyorum ya da işte ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum ona dikkat et diyeniniz olabilir, evde pijamayla gezme sakın ya da ben eşimi dizime yatırıp seviyorum hoşuna gidiyor veya biz şöyle bişey yapıyoruz ona şunu diyorum çok mutlu oluyor gibi gibi sadece benim için değil herkes için burda paylaşsanız okusak ilham alsak fikir alsak mutlu etsek mutlu olsak?
Teşekkür ederim :)
Edit: Sayfa 8 :)
Ben sana vereyim asıl sırrı, hiçbir zaman unutma eşin de olsa karşındaki el adamı!
Bir imza ile evlenildiği gibi bir dilekçeyle boşanılıyor.
Ne ailenle ne kendinle ilgili nahoş bir durumu ona anlat, ne de onun ailesi ilgili şikayetlerini paylaş.
Aynı şekilde ailene de ne iyi ne kötü bir şikayette bulun, iki ayrı hayatını dengede ve ayrı tut.
Kısaca evet kanunen en yakının ama, işler tersine dönerse en büyük düşmanın olabileceği gerçeğini hiç unutma.
Kendi birey haklarını ezdirme ve onu da ezme.
Beraber bir dünya kurun, ortak kümesi sizin hayatlarınızın kesişimi olan.
Kesişim dışındaki alanlara tecavüz etmeyin.
Dış mihrapları da kesişim kümenize sokma.
Evlilik ile birlikte yaşamak arasında uçurum kadar fark var...Ben evli degilim ama erkek arkadasimla beraber yasiyoruz bir senedir, bizden ornek verirsem ondan once kalkip kahvalti hazirladigimda, birlikte bilgisayar oyunu oynadigimizda, kek kurabiye vs sevdigi bir tatli yaptigimda, masaj yaptigimda, isten dondugunde evdeysem onu ben karsiladigimda cok mutlu olur. Herkes karamsar konusmus ama ben de ogrenciyim cok da iyi idare ediyorum evi ama benim sansim yemekleri erkek arkadasim yapar genelde, temizlikte beraber yapariz, ben yorgunsam elimi surdurmez kendi yapar. Demek istedigim esiniz yardimci olursa cok da guzel gecinir gidersiniz simdiden mutluluklar dilerim :)
Ben evli degilim ama erkek arkadasimla beraber yasiyoruz bir senedir, bizden ornek verirsem ondan once kalkip kahvalti hazirladigimda, birlikte bilgisayar oyunu oynadigimizda, kek kurabiye vs sevdigi bir tatli yaptigimda, masaj yaptigimda, isten dondugunde evdeysem onu ben karsiladigimda cok mutlu olur. Herkes karamsar konusmus ama ben de ogrenciyim cok da iyi idare ediyorum evi ama benim sansim yemekleri erkek arkadasim yapar genelde, temizlikte beraber yapariz, ben yorgunsam elimi surdurmez kendi yapar. Demek istedigim esiniz yardimci olursa cok da guzel gecinir gidersiniz simdiden mutluluklar dilerim :)
Tabii ki evlenince isin icine aileler vs bir suru faktor giriyor illa ki zorlugu da artiyordur ama valla bana kalirsa okul acisindan cok da bir farki yok. Yani ben de bir evi cekip ceviriyorum ustelik yurtdisinda aile destegi olmadan ve bu evi de sevdigim adamla paylasiyorum ona karsi da sorumluluklarim var buna ragmen okul da iyi gidiyor zorlanmiyorum, konu sahibi de bence altindan kalkabilir esi yardimci olursa bunu demek istedim aslinda.Evlilik ile birlikte yaşamak arasında uçurum kadar fark var...
Yazıyodum ama valla üşendim o derece fark yani, sen düşün...
Eşime öyle değilim haklıysam sonuna kadar giderim fakat ailesinin hatalarını görmezden duymazdan geldiğim çok oluyor.Zaten evlilik aileler işin içine girdiği için zor değil miGörmezden duymazdan gelsem ben de iyi anlaşıcağım da onu nasıl başarıyorsunuz siz?
Ohooo daha ilk senen bide sonda degil.ögrenciyken evlenilmez ya kim geçindircek sizi babalarinizmi24 yaşındayım, okul yurtdışına geldiğim için uzadı 29 yaşında iyi bir bölümden mezun olacağım :) o zamana kadar beklemek istemiyorum yine de neden böyle söylediniz merak ettim, öğrenciyken mi evlendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?