- Konu Sahibi streshanim
Yok yok Mune hanım, 90'lı yıllarda çocuktum falan ama yine de bu kadar değildi ya. İyice azıttı insanlar artık.Eskiden de çok kötülük vardı, bizim zamanımızda her şey tozpembeydi dersem yalan olur ama annesinin koynundan bebek kaçırma, ailesinin yanında birini öldürme vakaları vb bu kadar da çok değildi Rosa.
Daha çok liseli kızların evlilik dışı ilişkileri sonrası okul tuvaletlerinde bebek düşürme, teşhircilik vs vardı ama şimdi genci yaşlısı çoluğu çocuğu kötülükten beslenir oldu.
Artık ne ay ne tonton yaşlı diyebiliyorsunuz ne de ne tatlı çocuk diyebiliyorsunuz, biz 10 yıl oldu istanbuldan çektik gittik, arada ailemi görmek için gidiyorum da doğup büyüdüğüm yeri bile tanıyamıyorum, insan çehresi bile değişmiş, ki korkan bir kadın değilim geceyarısı tek başına her yerden dönerim ama valla İstanbul'a gidince cüzdan telefon ne varsa açıkta gezmiyorum gece döneceksem de kalabalığa karışıyorum.
Yaşadığım yer İstanbul değil ama belada oradan çok da geri kalmaz. Ben de korkuyorum artık.
Her gün aynı yerden bisikletle geçip, geçerken de bana ağıza alınmayacak şeyler söyleyen bir sapık vardı bundan bir 5-6 yıl önce. Tipine baksan yaşlı başlı, kötü bir bisikleti var, gariban dersin.
Ortamımız aynen Müge Anlı'nın stüdyosuna gelenler gibi, ne eksik ne fazla. Millet boşuna kınıyor, toplumumuz aha böyle. Geri kalan şanslı azınlık sadece.