Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Bir delilik yapalım diye aklından geçiren haftasonu İstanbul trafiğine çıksın Hangi ara insanlar dışarı çıkmaya karar veriyor, hangi ara o otobanlar gırtlağına kadar araba doluyor anlamıyorsunuz:))
Ne ilerleyebiliyorsunuz ne geri dönebiliyorsunuz

Ay şaka gibi. Hayır kurumu değilsiniz siz ama karşı tarafında biraz düşünmesi lazım. Size sormadan etmeden ee hadi ben geliyorum demek ne demek?

Aynı dert bende evlendiğinden beri var.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Benimde aynı sorun şuanda eşimin yeğeni gelmiş ve bizi bekliyor eve gelmek için
Okuldan 5 te cikiyorum, o da saat üçten beri bana ulsmaya çalışıyormuş. Ne yaptıysam olmuyor.
Öğrenilmiş çaresizlik...

en başından alırsanız yarı yolda bırakırsanız cok daha fazla sorun olur. kaldiki istemediğiniz belli en ufak davranışı sizi rahatsız edecektir. en baştan eşim uygun görmüyor diyerek en baştan tavrinizi belirtin ki onlarda başka yol bulsunlar. millet rahatca gezmek vakit geçirmek için ilk bir kaç yıl cocuk dahi yapmıyor.

Ooooo biz neler neler dedik, fayda yok. Allah bilir ki kız şu an başına kalmistir.

en başından alırsanız yarı yolda bırakırsanız cok daha fazla sorun olur. kaldiki istemediğiniz belli en ufak davranışı sizi rahatsız edecektir. en baştan eşim uygun görmüyor diyerek en baştan tavrinizi belirtin ki onlarda başka yol bulsunlar. millet rahatca gezmek vakit geçirmek için ilk bir kav
Ooooo biz neler neler dedik, fayda yok. Allah bilir ki kız şu an başına kalmistir.
Allah yardımcisi olsun.

Gece gece aklıma düştü bu konu. Ne oldu öğrenci geldi mi evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…