Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

İstanbul icinde iki saat yol yapmayi normal bulan herkese şok ifadeleri bırakmış konu sahibi

İstanbul icinde iki saat yol yapmayi normal bulan herkese şok ifadeleri bırakmış konu sahibi

Yukarda öğrenci için abonman kart var yazdım ona da şok ifadesi koymuş, kız eve gelince de şok olur artık böyle hep beraber şoklar içinde yaşarlar

Şehirlerarası çalışan memurlar var gidiş dönüş yapan öğrenciler var. Konu sahibinin akrabası da bir zahmet gitsin okuluna

Ya konusahibi ben uzaktayım bana gelmez diye kendini hazırlamış, aksini söylediğimiz için inanmak istemiyor, kızçe okula gider mi gitmez o kısım muamma, zira pek okulda gözü yok.

Daha bitmedi mi bu mevzu ya? Bol reytingli mütemadiyen maşallah.
S streshanim vicdanen yardım etmek isterim diyorsunuz da ben nedense bu işin sonunun size patlayacağı kanısındayım.
Bir de yol meselesinde acıyanlar falan olmuş da arkadaşlar hiçbirimizin hayatı pamuk gibi değil. Ben de her gün 90 km yol yapıyorum işe gitmek için. Ne yapalım yani? Bile isteye kabul ettim, şikayet etmeye de hakkım yok. Konudaki öğrenci kızın da yok. Ön hazırlık, araştırma vs. olmadan dan diye okul yazarsa böyle olur işte. Okul seçmek hayat seçmek arkadaşlar. Altılı oynar gibi okul mu yazılır? Düzeni olmayacak, yok efendim uzun yol çekecek vs. diye acımışsınız da kendi eliyle etti, boynuyla çekecek işte.

Bu nasıl bir düşüncesizlik ya. Aylık gelirleri 20 bin olan tanıdıklarım İstanbul’dan vazgeçtiler bizi zorlar diye. Aklım almıyor bu nasıl hesapsızlık. 10 gün onda 10 gün bunda kalarak ne kadar idare edilebilir. Haftasonu sana gelir nasıl bi emrivaki haftasonu insanların kendilerine zaman ayırdıkları özel alanlarıdır. Normalde öğrencilere yardım ederim. Eşimin geliri de fena değil o nedenle her sene başı 20 bin civarı yardım ederiz öğrencilere sene içi ekstra durumlar hariç çünkü çok zor bir öğrencilik geçirdim. Ama nedense bu hikayedeki kıza ve annesine üzülemedim. İnanılmaz hesapsız kitapsız hareket ediyorlar ve insanları mecbur bırakıyorlar. Sonunda kendileri üzülecek tabi. İnş o muhitlerde bu anne ve kendi kafasıyla o kız İstanbul’da kötü yollara sapmaz

Yukarda öğrenci için abonman kart var yazdım ona da şok ifadesi koymuş, kız eve gelince de şok olur artık böyle hep beraber şoklar içinde yaşarlar

ooo 157 sayfa sonunda emojisi değişmiş ama bu da gelişme
eskiden gülmekten gözünden yaş gelen smile'ı koyardı
artık gerçeklerin farkına varmaya başlamış olabilir

2 saati "yağmursuz, karsız, güllük gülistanlık havalar" notu düşerek yazdınız değil mi? Kar yağınca 5 km'lik yolu 5 saatte gittiğimiz doğrudur

2 saati "yağmursuz, karsız, güllük gülistanlık havalar" notu düşerek yazdınız değil mi? Kar yağınca 5 km'lik yolu 5 saatte gittiğimiz doğrudur
Benim rekorum 4 saat 15 dkda okuldan eve dönmek olmustu
Otobuse bindim uyudum, bir saat sonra falan uyandim yaklasmisizdir diye, baktim bir durak gitmisiz daha

Benim rekorum 4 saat 15 dkda okuldan eve dönmek olmustu
Otobuse bindim uyudum, bir saat sonra falan uyandim yaklasmisizdir diye, baktim bir durak gitmisiz daha
Kar ve yağmur yağdığında şehirlerarası otobüsler gibi hizmet istiyoruz lütfen, yemek ve ihtiyaç molası, arada çay kahve ikramı olursa iyi olur
2 sene evvel olması lazım çünkü geçen sene kar yağmadı, bizim bir arkadaş kendi aracıyla iş yerinden evine 5 saatte döndü, geçen seneydi yanılmıyorsam kızkardeşim de sağanak bastırıncaya arabasıyla 3 saat kadar mahsur kaldı, mahsur kaldığı mesafe evle işyeri arası taş çatlasın 2 km, yürüyerek dönse eve çoktan varırdı.

Köprü trafiğine girecek olanlar yanına kumanya, yedek kıyafet vb alsın

İstanbul'da artık her daim trafik yoğunluğu var maalesef.

bi an mune un mesajı gelince konu kapatıldı sandım
yüreğime iniyordu

Isimle evim arasi 3,5-4 kmydi ve her aksam is cikisi trafigi yuzunden 40 dakikada gidiyordum.

Eskiden gece gec vakitte Taksim'den donerken kopru bombos olurdu, simdi saat kac olursa olsun o kopru trafigi oluyor illa ki

Isimle evim arasi 3,5-4 kmydi ve her aksam is cikisi trafigi yuzunden 40 dakikada gidiyordum.

Eskiden gece gec vakitte Taksim'den donerken kopru bombos olurdu, simdi saat kac olursa olsun o kopru trafigi oluyor illa ki
Köprü ayrı bir eziyet oldu, artık İstanbul'da yaşamıyorum ama bizimkileri her ziyarete gittiğimde İstanbul il sınırından geri dönesim geliyor, biz burada 2 saatte şehir değiştirirken İstanbul'da bir ilçeden diğerine 2 saatte gider olduk, hele Avrupa yakası trafiği
Bir sene Beylikdüzü trafiğine bir yakalandık trafik açılana kadar ev kiralayıp beklesek mi diye espri yapmamıza sebep oldu

Sonbahar ve kışta haftasonu mevsim normallerine gore hava guzel oldugunda gezme planimizi iptal ediyorduk biz, sirf o trafigi çekmemek için, cunku normalde olan trafigin 62626 katı oluyor butun İstanbul dökülüyor resmen yollara.

Sanki kuzeyde yaşiyoruz da 40 yilda bir guneş goruyorlarmiş gibi davraniyor herkes.

Ya tabi ki herkes kuzenleriyle çok yakın değil ama ben ogrenciligimde çok zorluklar yasadim, hasta oldum kaç kez kimsem yoktu yani isterdim hastane götürecek bir yakınım olsa o şehirde...tabi kimse sürekli kalmasını istemez benim kuzenim geldi yaşadım şehire, aşırı mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…