Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Bence camasir yerine akbilini doldursun
hayir kiz zaten baskasinin evinde kalacaksa neden camasirini konu sahibinin evine tasisin ki ? otuedugu evde yikar zaten .hala acik kapi birakiyor. ulasimin 20 tl olmasi zor aylik ogrenci akbili alir ucuz ucuz gider kalir . abonmanlarda aylik 200 basim hakki oluyir ve baya ucuz.bir iki haftasonu ugrar sonrabo evde beni istemiyorlar surat asiyorlar diyip gene bunun evinde kalacaklar . konu sahibi ne yapayim demis ne dediysek yapmadi .
kendi sinirlarini cizmek konusunda ciddi sıkıntıları var . umarim ilerde cocugu falan olunca baskalarina hayir diyememekten kendi cocugunu ezdirmez. boyle insanlar okadar cok ki ...

siz boyle kuzeninize ikiyuzluluk yaptiginiz muddetce o kiz sizin kapiniza er yada gec gelecek.
kim amcasinin oglunda kalabilir bu kadar sure gelin onu 10 gunde kapi onune koyar.
ayrica istanbul icin 2 saat cok degil yeri geliyor 10 dakikalik yolu 2 saatte geciyoruz.
ogrenci akbiliyle de ulasim cok uygun fiyata halledilir zaten 45 dakika icinde 2. bir ulasim aracina bininca 45 kurus falan aliyor.
metrolar metrobuse baglaniyor yani istanbulda ulasim toplu tasimayi kullanan bir ogrenci icin hic sorun ve masraf olmaz.
bosuna rahatlamayin yani.
sizin gibi akrabam olsun istemezdim insanlarin yuzune gulup arkasindan is ceviriyorsunuz resmen.
kac haftadir bir hayir diyemediniz.
insanlari da kendinize guvendiriyorsunuz.

karsi tarafa yuzsuz diyip durduk ama haklisiniz. konu sahibi sesini cikaramayan cekingen birinden cok insanlarin yuzune gulup arkasindan lafini yapan biri gibi davraniyo .istemedigi halde hala yardim edecegine dair umut verici cumleler kuruyor.

ya ben bu konuda en çok kıza üzüldüm ya

yazık kızcağız on gün orada 5 gün burada 1 hafta ötede, yerleşik bi düzeni olmayacak, ehh inşallah birini bulursa eve çıkacak ki o da belli değil hele İstanbul gibi bi yerde hele bu devirde nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım gitti

2 kızım var şu anda bu konu bana büyük ders oldu.. Allahım kimseye muhtaç etmeden çocuklarımı büyütmeyi, okutmayı, ayakları üzerinde durmalarını sağlamayı nasip eder umarım

Net bir şekilde hayır demediğiniz sürece kızın gelip sizde kalmasını hakediyorsunuz.
O haftasonu haftada yedi güne çıkar, yol parası da sizden çıkar geçmiş olsun.

karsi tarafa yuzsuz diyip durduk ama haklisiniz. konu sahibi sesini cikaramayan cekingen birinden cok insanlarin yuzune gulup arkasindan lafini yapan biri gibi davraniyo .istemedigi halde hala yardim edecegine dair umut verici cumleler kuruyor.
Şimdi ben bu kıza vicdanen yardım etmek istiyorum. Durumuna üzülüyorum. Ayda 1 2 kere gelip kalmasında da sorun görmüyorum sonuçta akrabam. Benim derdim aylarca ya da yıllarca evime yerleşmesi sorun olur olayıydı. Yani bana yerleşmediği sürece sıkıntı yok. E karşı taraf amcaogullarında kalacağını söyledi. Kötü mü davransaydım? Sana yerleşecek demedi sonuçta. Arada haftasonu gelir dedi müsait olmazsam zaten evde değilim derim diye düşünüyorum. Ha ilerleyen dönemlerde kız amcaogullarında sorun yaşayıp sizde kalayım derse o zaman mümkün olmayacağını söylerim.

Aylık öğrenci akbili 57 liraymis günlük nasıl 40 lira olabilir Allah aşkına güldürmeyin :) birde İstanbul'da iki saat trafik ve yol çok normal o kız gelir sizde kalır. Esinize sabır diliyorum.
Ben Istanbul'da yasarken Istanbul'da uni kazandim ve her gun 1,5-2 saat yol gidip geldim mesela.

Bana da hiç komik gelmedi, tamam siz de kalmaz ama hiç sormamak ne kadar ayıp, insan hiç demez mi öğrencidir birşeye ihtiyacın olursa gel, ara diye, hastalik olur, gece yolda kalır en azından arayabilecegim biri var derdi çocuk,

Ben Istanbul'da yasarken Istanbul'da uni kazandim ve her gun 1,5-2 saat yol gidip geldim mesela.

Çocuğum 8de çıkıyor evden 9'da ders başlıyor. Ortaokul öğrencisi daha. Üniversite için cok normal İstanbul'da o kadar yok çekmek. He keşke olmasa trafik sorunu herkes maksimum 20 dk da ulaşabilse gideceği yere ama maalesef. İstanbul'un normali bu konu sahibide yakında öğrenir :)

Hele universite daha kenar köşe, konu sahibi daha merkezi bir yerdeyse o iki saat batmaz. "X abla biz disaridayiz da ben geçe kaldim donmek icin, gece sana gelsem sabah senden gecsem olur mu"ya varir olay.

Sizi de anlıyorum. Aile yapısıyla alakalı. Biz anne tarafıyla samimiyiz. Baba tarafından kuzenleri tanımam samimi değiliz. Kuzen var kuzen var yani. Üstelik kızın bu şehirde onlarca daha akrabası var. Çoğuyla bizden daha yakın.
İsmini bile bilmediğim kuzenlerim var benim.
Bence komik.

yalniz bu kuzenin cocugu galiba :)

Ay zaten baba tarafıyla anlaşan cindir her konuda duyar kasmasalar olmaz kimse mecbur değil ya sana mı sordular orayı yazarken sonuçta zorunda değilsin yani belki sen o an onun ihtiyacını karşılamakta zorlancaksin neden diyesin ki ihtiyacin olduğunda ara yani duyarci insanlar çok sıkıcı

Ben de İstanbulda ailemle kalırken üniversiteye gitmek için hergün iki saat yol gidiyordum iki saat de dönüş toplamda 4 saat, hatta ilk atandığım yere de iki saatte ulaşıyordum sabah 8 deki mesai için sabah 05.50 de otobüse biniyordum, İstanbulu bu yüzden 25 yaşımda terkettim

Şehirlerarası çalışan memurlar var gidiş dönüş yapan öğrenciler var. Konu sahibinin akrabası da bir zahmet gitsin okuluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…