- Konu Sahibi streshanim
Şimdi yan komşunuzla göz göze gelmeye çekiniyorsunuz çünkü 15 yaşında çocuğa bile kafayı takabiliyor, ya çok bilindik örnek Karaböcek kardeşler, kardeşi ablasının eşiyle kaçtı diye ortalık yıkılmıştı o dönem, şimdi tvde açıp bakıyorsun her yerde benzer olay, çok afedersiniz kimin eli kimin cebinde belli değil, kadın erkek fark etmeksizin birine bırakın çoluğu çocuğu kedinizi köpeğinizi emanet edemez olduk ya satar ya başka bir şey yapar diye. Demis cevabinizin hemen altina Mune.Ben olayı dramitize etmedim. Siz daha benim alıntı yaptığım cümlenizin ilk başında eşiniz ve üniversiteye başlayacak öğrenci yazmışsınız? Sonra da dizi senaryosuna bağlamışsınız ben ona yazdim..ama şimdi başka yerlerden olaya girip yazdığınız ve benim cevap verdiğim cümlelerinizi çeviren sizsiniz. Yoksa ben de tee en başından aman ne olsun kalsın ya demedim en başından. Ama en azından aaa eş ve genç kız aynı yerde aaa da demedim ki konu sahibi de genç zaten... Benim sizin yazdığınız ilk mesajda karşı olduğum zihniyet belli siz ne kadar yeni evli insanın işinde ne işi var başka birinin deseniz de ilk yazdığınız mesaj ortada isteyen bakar ve görür. Ne diyeyim umarım güvenilir olur eşiniz bir gün.
Ki film veya iste bu sekilde gercek hayat uzerine esra erol tarzi programlar sebebiyle gorduk ki sonradan dovunmenin uzulmenin anlami yok. Kusura bakmayin ben gerceklerden bahsediyorum. Insanlar nefsiyle sinaniyor her gun, bazilari yenik dusebiliyor. Ben icat etmedim yoksa ayni baldiz baldan tatlidir sozunu. Ciddi anlamda her boyutu dusunmek lazim. Ben pembe bir toz bulutunda yasamiyorum. Turkiye'de yasiyorum. Anadolu irfani sayesinde tvde gazetede veya etrafta gordugumuz seyler bunlar hep. Burada okudugumuz seyler. Insan ister istemez dusunuyor.