Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Cocuklu biriyle evlenmeyecektiniz bu kadar onemliyse. Sonradan ortaya cikmadi ya bu cocuk. Biz evlenelim, cocuktan uzaklastiririm, nafaka verdirmem vs diye mi dusundunuz acaba bilemedim. Kotu uvey anne rol modeli gibisiniz.

sen elalemin çocuğuna bakıcılık mı yapacaksın. zaten sinir bozucu, şımarıkmış. bi de kocan ona dünya kadar para ödüyomuş. boşa git bu dertlerle mi uğraşcan. bak sevgilin de çektiğin sıkıntıları hissetmiş evli mevli demeden sana mesaj atmış. demek ki aranızda psişik bir bağ var.. enerjinizi alıyosunuz. boşa gitsin bu adamı..
.... mı dememizi isterdin..
sana sadece şunu diyebilirim. evli bir kadına yazan adamdan kimseye hayır gelmez.

Öyle dediğinizi düşünmedim. Bir kadın olarak; ben de çocukların annesinin yanında daha mutlu olabileceğini düşünüyorum. Çünkü istemsiz olarak kendimi o kadınların yerine koyduğumda; bencilce de olsa, çocuklarımdan ayrılmak istemezdim.

Konunun diğer tarafında yer alan erkeklerden de çocukları için mücadele edenler var ancak sesleri duyulmuyor diye belirtmek istedim.

Eminim ki vicdanlı olan çocuğunu çok seven babalar vardır tabi ki

Valla boy boy magazin sayfalarına çıktı bu nasil reklam Allah korusun ben gerizekaliyımın kanıtı

Eski 'Survivor' yarışmacısı Ecem Karaağaç, programa katılmadan önce 'Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın' diyen İbrahim Halil G. adlı bir kişiyle buluşmuştu. Karaağaç; enerji yüklediğini ve büyü bozduğunu iddia eden bu kişiyle defalarca birlikte olmuş ve ona yaklaşık 90 bin lira vermişti. 9 Nisan 2020

Bibibella bu kadın eğitimli , okumuş bir kadın. Üniversitenin eğitim kalitesini bilmiyorum , kendisi Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezunmuş. Onlarca spor dalında yer almış , onlarca farklı sosyal çevreye girmiş.

Olayın anlattığı haliyle gerçekleşmesi bana çok mantıksız geliyor. Evlerden ırak. Allah herkese akıl versin ve aklını kullanabilmeyi nasip etsin.

o bir çocuk elbette ondan büyük insan olgunluğu beklemeyin. eşinizi seviyorsanız çocuğunuza seversiniz o onun bir parcasi. birde o çocuk acısından bakın dağılmış bir aile... psikolojisini bilemezsiniz. Siz sevgi verin cocuk bunu hisseder bilir. cocuk bilmesede allah bilir. Mutlu evlilik için baştan ortada olan durum için sonradan çocuğunu istemiyorum diyemezsiniz o eğlendiğimiz kişinin parçası. bu durunu kabullenin mutlu olmak icin

Eski sevgilinize dönesiniz varmış bahane olmuş. Sanki çocuk sonradan çıkmış gibi anlatmışsınız, biliyormuşsunuz neticede. Çocuk da karakterini anne ve babasından alıyor komşu Ali abiden değil. Haliyle "babası bile katlanamıyor" dediğiniz çocuğu bu şekilde yapan kişilerden birisi de eşiniz. Kabul etmiyorsanız yolun başındayken ona göre kararınızı belirtin.

Zaten sinir olduğum bir tipti herşeyi ben bilirim havasinda olan bide izmirli ha dersin modern okumus etmis ama işte kafaya bak

Esiniz iyi niyetli biri olabilir,hatta size bir şey söyleyim mi, dağdan gelip bagdakini kovmak diye bir laf var ya işte o bagdaki o küçük,yaramaz dediğiniz cocuk da çok iyi bence.Tek kötü olan sizin niyetlerinin daha şimdiden mal miras bölemiyorsunuz aklınizda,Allah sizden korusun bu çocuğu.Yaramaz diye yargilayacaginiza, edep adap bilmiyor diye yargilayacaginiza,babasına dönüp deyin ki adam,sen karı kız peşinde kosacagina otursaydin da çocuğuna edep adap ogretseydin deyin!!!! çocuğu burda yargılamayınboş beleş şekilde.Psikolojiniz bozukmuş,eski sevgilinize enerji sinyalleri gitmiş falan filan bence koşun eski sevgilinize çocuğu da ne çocukluğundan,ne babasından ve ne de psikolojisinden etmeyin!!!! İstediğiniz kadar cemkirebilirsiniz yorumuma,,,çocuklara bu tür yapılan yorumlar ve ayrimcaliklari sebebi ne olursa olsun kabul etmiyorum.İgrenc iğrenç iğrenç!!!!!!!!!

Kalıbimi basarım bu yoruma

Keşke kafasına yapsa çünkü böyle pis düşünce dolu bir kafaya anca yapılır

Çok sevgili Karicigi da sözde psikolojiyi bozmuş, eski sevgili peşlerinde... keşke adama burdan bildirim falan gitse ay pardon enerji falan gitse de bir görse..Ayar oldum bu konuya gece gece

O çocuğun yerinde olsam daha çok koskoca bir s.ıçardim bunun hayatına,deli edip kacirtirdim yemin ederim tam show habere dusmelik konusu,kamu spotu diye vermeliler

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc

Gerçekten bu kadar kötü olmak zor olmalı. Adamın kendi çocugu tabiki nafaka verecek. İsterseniz aramızda para toplayalım, esiniz yerine nafaka ödeyelim. Para size kalsın. Bu ne terbiyesizlik. O çocuk o adamın çocuğu, zaten iki ayda bir görüyormuş. Küçücuk çocuğa terbiyesiz filan demek ne ayıp. Kim bilir o çocuk neler yaşıyor içinde. Allah kalbinize göre versin inşallah.

Merhaba bende yeni doktora götürdüm odaya girmedi odadan kaçtı doktor hiperaktif dedi risperdal verdi oğlumda sünnet için götürdüm sanmış hemen çocuğa hiperaktif dedi 6 yaşına yeni girmek üzere.Bizim sıkıntımız uzun kollu giyiniyor bu yaz daha kısa kollu giymedi şort giymiyor terlik giymiyor mont giymiyor ama kesinlikle giymiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de konu sahibine edep, adap ve sevgi kavramlarının öğretilmediğini düşünüyorum. Hele o miras muhabbeti

Muayene süresi ne kadar sürdü bilmiyorum ama bizim seanslarimiz genelde 45 dk civarında oluyor, oldukça memnunuz. Doktorumuzun dediği şey bazen tanı koymak için daha uzun süreli gözlem yapılması gerektiği. Oğlumda otizm riski vardı; ilk gittiğimiz doktor hemen orta derece otizm demişti, şimdi ki doktorumuz arada bir çocuk otizm denilemez dedi. Gerçektende uyaran eksikliği olduğu anlaşıldı. Bu nedenle başka doktordan da tavsiye alabilirsiniz diye düşünüyorum. Tanının doğru olması oldukça önemli. En kısa sürede sıkıntıların çözülmesi dileğimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…