Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Sizin psikokinezi sorununuz yok sizin karakter sorununuz var. Şu yazdığınızdan bile belli. Keşke silseniz kendinizi buradan da kk sizden kurtulsa. Kalbinizdeki karşınıza çıksın …

sanki kocaniz sultan suleyman da varis veraset dusunuyosunuz.
ayrica sizin cocuk sahibi olabileceginiz ne malum?
7 yasindaki cocuklar genel anlamiyla laf dinlemezler zaten bir ilkokul ogretmeni olsa da anlatsa, zaten 2 ayda bir gelen cocugun nesi batiyor size, edep adap ogrenemeyen sizsiniz bence en azindan o bir cocuk.

Yapsın güzel kardeşim yapsınnn Allah hepimizi çiçek gibi bildiği gibi yapsın ne güzel dua teşekkürler
Allah o çocuğunda babasının da yardımcısı olsun umarım adamın aklı başına gelir.
Hakaret yasak ama kötü insan umursamaz karşıyı normal.
Gidiyormusun ne olur gitme hayatımıza şükür sebebi olarak kal burda

Siz yapmanız gerekeni yapsaymissiniz keşke.

Keşke yanında olsaydim ve kulağına sen kötü bir insansın diye fisildayabilseydim..

Çocuğu istemiyosun çünkü senin çizdiğin tabloda sadece sen ve eşin ve ileride olacak çocuğunuz vardı. Eşinin diğer evliliğinden olan çocuğu da nasılsa anne de kalıyodu ve geçici bir süre varlığına tahammül edebilirim diye düşündün. İşler değişince de rahatın kaçtı. En anlaşılmaz olanı ise eski sevgilinin sana istek yollama cesareti gösterebilmesi ve senin buna anlam yüklemeye çalışman.

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Bunun hesabını önceden yapsaydın
Koca kocaaaaa diye atlamadan önce
Madem bu kadar ayrıntıyı düşünüyorsun

Senin niyet belli boşanmak
adama da acıyorum yeniden evlendi ev açtı masraf yaptı

Bir yandan da diyorum ki kimbilir ilk eşe ne yaptı da şimdi ahi çıkıyor diye

Aynen öyle adam bekar hayatına geri dönüyor verdiği 3 kuruş para, onu da zamanında verirse iyi. Yazık kadın da çalışsın mı , cocuga mı baksın , bakıcı mı bulsun ne yapsın

+100000
Adamın ayda bir gelen çocuğu göze batıyor. Kendi babası dahi çocuğa kızmış.
Yoğun çalışan anne sürekli bu çocukla beraber ona bir şey diyen yok.
Ha ben çocuğun çokta bir şey yaptığına inanmıyorum. Üvey annelerin ne yapsa gözlerine batıyor çocuklar arada gelip salça ekmek istese sürekli bir şeyler istiyor döküyor, saçıyor oluyor.

Çocuğu burda kötü anlatan sensin dengesiz. İyi davranıyoruz yok eşini boktan çıkarmış ise girdirmis. Zaten bir insan evlendiği insan hakkında boktan çıkardım diyorsa ben orda susarım. Sessizlik en ağır cevaptır bazen.

Ben de burada yazdıklarını konu sahibinin eski eşi, yeni eşi, yeni eşin çocuğunun annesi, konu sahibinin ailesi ve bütün arkadaşlarına göstermek isterdim.
Bende çok isterdim gerçekten . İnsan başkasının çocuğuna sabır etmekte zorlanabilir hele bazı erkekler çocukları Allah affetsin beynim kaldırmıyor bir saat durunca çok hareketli oluyorlar ama bilerek bir adamla evleniyorsan iki ayda bir zahmet katlanacaksin kardeşim ya . Mal mülk derdine düşmüş şimdiden . Aklı hala eski sevgilisinde enerji yollamış bilmem ne ama çok iyi bir insan

Sayende iyi bir işe girdiğini düşündüğün için mi çocuguna gönderdiği eşek kadar nafaka battı acaba gözüne?
Ayrıca senin yardımınla b.ktan çıkan adam ne kadar nafaka verebilir çocuğuna en fazla?
Eşiniz çocuğunu görmek istese görür.
Kendi rızasıyla 1-2 ayda bir gören daha fazlasını da dert etmemiştir zaten.
Cevaplar işinize gelmeyince nasıl çevirmişsiniz lafları, yüce gönüllü, ulvi insan.

Çünkü burda görüldüğü gibi üvey annelerin çocuğa karşı bakış açıları belli . Babalar umursamıyor bile bu ve diğer örneklerde oldugu gibi. Vicdanlı bir anne şöyle bir kadının eline çocuğunu bırakmasın bence . Ben bosaninca sorumluluk alan baba ve çok iyi annelik yapan ikinci eş görmedim . Bence kadinlar bunun bilincinde çocuk yapmalı . Çünkü dogurdugumuz çocuklar bizim ya aynı zamanda inatlaşmak ve o hayatını yaşıyor biz niye yaşamıyoruz diye düşünmek o adamın yaptığının aynısını yapmak oluyor .

Ne desek mutlu olurdu konu sahibi acaba? Ben bulamadim bulan olursa yazsin
Pis çocuk yaa çok haklısın canım benim bence eski sevgilin enerji gönderdigi kesin engellemeyi kaldır belki konuşmak iyi gelir

Belki o da önceki evliliğinden çocuk yok avantaj olur bana gözüyle baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…