- Konu Sahibi hayatguezel
-
Sizin psikokinezi sorununuz yok sizin karakter sorununuz var. Şu yazdığınızdan bile belli. Keşke silseniz kendinizi buradan da kk sizden kurtulsa. Kalbinizdeki karşınıza çıksın …Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Konunun başında tatlı su kurnazlığı yapmaya kalktın, baktın tepkiler istediğin gibi değil gerçek yüzünü gösterdin. Ahaha evlerden Iraksın...Kesin sesinizi
Keşke yanında olsaydim ve kulağına sen kötü bir insansın diye fisildayabilseydim..Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Bunun hesabını önceden yapsaydınHe he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Ben de burada yazdıklarını konu sahibinin eski eşi, yeni eşi, yeni eşin çocuğunun annesi, konu sahibinin ailesi ve bütün arkadaşlarına göstermek isterdim.Keşke yanında olsaydim ve kulağına sen kötü bir insansın diye fisildayabilseydim..
Aynen öyle adam bekar hayatına geri dönüyor verdiği 3 kuruş para, onu da zamanında verirse iyi. Yazık kadın da çalışsın mı , cocuga mı baksın , bakıcı mı bulsun ne yapsın
+100000Sonra burada açılan konularda çocuklarını babalarına vermek isteyen kadınlar linçleniyor.
Halbuki tek ebeveyn anne değil .
Adam boşanıyor.
Gidiyor bir daha evleniyor. Cocugun tüm sorumluluğu da anneye kalıyor. Adamın keyfi olursa , yeni karışı da kabul ederse çocuğunu alıyor , görüyor. Hiç adil değil .
Çocuğu burda kötü anlatan sensin dengesiz. İyi davranıyoruz yok eşini boktan çıkarmış ise girdirmis. Zaten bir insan evlendiği insan hakkında boktan çıkardım diyorsa ben orda susarım. Sessizlik en ağır cevaptır bazen.Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Bende çok isterdim gerçekten . İnsan başkasının çocuğuna sabır etmekte zorlanabilir hele bazı erkekler çocukları Allah affetsin beynim kaldırmıyor bir saat durunca çok hareketli oluyorlar ama bilerek bir adamla evleniyorsan iki ayda bir zahmet katlanacaksin kardeşim ya . Mal mülk derdine düşmüş şimdiden . Aklı hala eski sevgilisinde enerji yollamış bilmem ne ama çok iyi bir insanBen de burada yazdıklarını konu sahibinin eski eşi, yeni eşi, yeni eşin çocuğunun annesi, konu sahibinin ailesi ve bütün arkadaşlarına göstermek isterdim.
Sayende iyi bir işe girdiğini düşündüğün için mi çocuguna gönderdiği eşek kadar nafaka battı acaba gözüne?Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Çünkü burda görüldüğü gibi üvey annelerin çocuğa karşı bakış açıları belli . Babalar umursamıyor bile bu ve diğer örneklerde oldugu gibi. Vicdanlı bir anne şöyle bir kadının eline çocuğunu bırakmasın bence . Ben bosaninca sorumluluk alan baba ve çok iyi annelik yapan ikinci eş görmedim . Bence kadinlar bunun bilincinde çocuk yapmalı . Çünkü dogurdugumuz çocuklar bizim ya aynı zamanda inatlaşmak ve o hayatını yaşıyor biz niye yaşamıyoruz diye düşünmek o adamın yaptığının aynısını yapmak oluyor .Sonra burada açılan konularda çocuklarını babalarına vermek isteyen kadınlar linçleniyor.
Halbuki tek ebeveyn anne değil .
Adam boşanıyor.
Gidiyor bir daha evleniyor. Cocugun tüm sorumluluğu da anneye kalıyor. Adamın keyfi olursa , yeni karışı da kabul ederse çocuğunu alıyor , görüyor. Hiç adil değil .
Pis çocuk yaa çok haklısın canım benim bence eski sevgilin enerji gönderdigi kesin engellemeyi kaldır belki konuşmak iyi gelirNe desek mutlu olurdu konu sahibi acaba? Ben bulamadim bulan olursa yazsin
Belki o da önceki evliliğinden çocuk yok avantaj olur bana gözüyle baktı.Çocuğu sevmiyorsanız baştan evlenmeyecektiniz o zaman canım ablacım
Zaten 2 ayda bir geliyormuş ne istiyorsunuz bu çocuktan?
Adam ölmeden benim çocuğumun mirası şu bu demeye başllamışsınız, bu iğrenç zihniyetla anca insanları birbirine düşürür miras diye mahkemlerde gezdirirsiniz. Adam da çok salakmış, böyle varoş kenafir gözlü bir tiple neden evlenmişÇocukllu erkekller neden hep lleş gibi tiplerle evleniyor, insan çocuğunu düşünür yahu kör müsün adam bir bak bu kadın nasıl bir insan iyi mi kötü mü diye ???!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?