- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi nomadic_ang_82
-
siz ayni evdemi kaliyorsunuz kaynana falan?yoksa ayrimisiniz...esinizin ustune cok dusmussunuz valla kotu yaninizi almis sizin.....o niye sana dolanmiyor bende bunu anlamadim...aglayan mutsuz olan sensin hayret birsey yaaaa.......sen böyle yapmaya devam edersen valla daha kotu olur....birak ne hali varsa gorsun....sen ay niye böylesin ay niye söylesin oda kendini birsey saniyor dogal olarak....birazda sen nazlan !!!!!!!!
şakamı bunlar, arkadaşlarına selam söyle ama hiçde yeni evliliklerde böyle şeyler olmaz hele ilk ayda (eğer kocanın ciddi bir sorunu yoksa) asla olmaz, birbirinin hatalarını bile görmez eşler
ama eşinle ciddi bir şekilde konuş derdi var belli bulmuşda bunamış bence. siz daha ilk ay böylesinin sen sinir harbine giriyorsun, ömrün bu adamla geçecek birde öyle düşün
ayrıca arkadaşlarıyla programlarına karışmıyorsun bence ilk günlerde anlamalı evliliğin ne demek olduğunu onu bekar hayatı ikinizinde bitti
elbette ayrı takılacaksınız ama benim bildiğim ilk günlerde kimse aşkını yalnız bırakıp arkadaşlarıyla gezme tozma yapmaz
offf çok karışık yazdım umarım anlarsın
yardim alin....doktora yada psikologa gidin ....cogu evlilik bu sayede kurtuluyor biliyormusun...en yakin bir hastaneye psikiyatr bölumune basvurun......yok canım aynı evde kalmıyoruz evimiz barkımız ayrı ama haklısınız ille biri nazlanacaksa o ben olmalıyım üstüne çok düştüm şimdi ise günden güne soğuyorum ilgim gittikçe hızla azalıyo ama neden böyle oldu olmasaydı eşim çok takıntılı biri sürekli kuruyor kafasında bu gidişle bu evlilik 1 yıl bile sürmez Allah sonumu hayır etsin(
yani imdi burdakileri okuyunca korkmamak elde değil evlenmesek mi acaba :18:
yani imdi burdakileri okuyunca korkmamak elde değil evlenmesek mi acaba :18:
senin yapacağın eşinin ve senin sevdiğin akrabalarından destek almak yalnız başedemezsin onlara derdini anlatacaksın ki eşin aynadaki gibi kendini ve yanlışlarını görecek tabi seni kayıp etmek istemiyorsa! Bunu dene!
oturup konuştunuz mu derdi ne acaba?
maddi durumunuz yerinde mi?bazı erkekler takıktır buna
çok özel olacak ama cinsel hayatınız normal ml?
malum evlilikle ilgili en önemli konular
eşinizin ailesiyle aranız nasıl?
HMMM nisanlilikta nmasildi?valla simdiden böyle yaparsan yandik....ama esin hatali sana böyle davranmakta...ilk geceniz oldumu özurdileyerek soruyorum eger bunda problem varsa esin ondanda tuhaftir belki......ne biliyim simdi en guzel zamanlariniz.,....biz sizin gibiyken cok guzeldi gunlerimiz ne biliyim.,...cicim ayi yasadim sonra bitti ama sukur atlattik 10 yillik evliyim simdi...
canım herkesin evliliği farklıdır ama genel olarak evliliğin ilk ayları kavga oluyo maalesef.
Alışma sürecimidir bilmem ama sana kendi evliliğmden örnek veriym.
6 yıl flört ettikten sonra evlendik, ama 6 yıldır etmedğimiz kavgayı ettik, sudan sebeplere
yedik birbirimizi, ama ikimizde farkındaydık durumun normal olmadığının..
ilk yıldan sonra düzeldi ve bir çok tanıdığımdada durum benzerdi..
Biz durumun farkınd olduğumuz için çabaladık, konuşarak çözdük
aşılmıcak bişey değil ama şimdiden çok susmak iyi değil..
kendini savun ama neden böyle davranıyo konuşmaya çalış..
daha ilk aydan aklına kötü şeyler getirme dur bakalım
mücadele etmeden yenilgi kabul edilemez ..
canım ilk zamanlar bunlar o kadar normal ki...ben 15 aylık evliyim ve ewliliğim rayına yeni yeni oturuyor..ilk 1 sene dayan 1seneyi atlattıktan sonra herşeyin düzelmesini hayretle izliceksinn hiiiç sıkma canını her şey düzelicek ve çoook mutlu olacaksınız
buna benzer bir durum eşimin akrabasının aynı sokağa taşınmasıyla yaşadım yeni evli çift her gün kavga ediyorlardı birde kızı dövüyordu! Kızda o akşam vardiyasındayken bizde eşim ile onun çektiği ızdırapları dinliyorduk !bizimde huzurumuz kaçmıştı! Damadı aldım önüme evlilik ve kadın kıymeti(kuran'da) hakkında vaaz verdim damat dinine düşkün namaz kılan.sonra bir vakit bunlar tekrar kavgaya tutuşmuş kıza bavul toplatıyor !(geline seni anana geri götüreceğim demiş) eşime yetiş dedim ben kızı sakinleştirirken eşim de damada yine vaaz verirken kurtarma operasyonu gerçekleştirdik sonra bunlar sokaktan göçtü mutlu mesuklar 2 oğulları adam şimdi kılıbık benim eşim halen kılıbık değil sanırım yaşlılığında kılıbık olacak babası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?