Yeni Evliyim Ama Çok Dertliyim :((

buna benzer bir durum eşimin akrabasının aynı sokağa taşınmasıyla yaşadım yeni evli çift her gün kavga ediyorlardı birde kızı dövüyordu! Kızda o akşam vardiyasındayken bizde eşim ile onun çektiği ızdırapları dinliyorduk !bizimde huzurumuz kaçmıştı! Damadı aldım önüme evlilik ve kadın kıymeti(kuran'da) hakkında vaaz verdim damat dinine düşkün namaz kılan.sonra bir vakit bunlar tekrar kavgaya tutuşmuş kıza bavul toplatıyor !(geline seni anana geri götüreceğim demiş) eşime yetiş dedim ben kızı sakinleştirirken eşim de damada yine vaaz verirken kurtarma operasyonu gerçekleştirdik sonra bunlar sokaktan göçtü mutlu mesuklar 2 oğulları adam şimdi kılıbık benim eşim halen kılıbık değil sanırım yaşlılığında kılıbık olacak babası gibi

yok canım aynı evde kalmıyoruz evimiz barkımız ayrı ama haklısınız ille biri nazlanacaksa o ben olmalıyım üstüne çok düştüm şimdi ise günden güne soğuyorum ilgim gittikçe hızla azalıyo ama neden böyle oldu olmasaydı eşim çok takıntılı biri sürekli kuruyor kafasında bu gidişle bu evlilik 1 yıl bile sürmez Allah sonumu hayır etsin (

inan bana canım neler yaptım sustum hiç olmamış gibi davrandım naz yapmadım küs durmadım sadece 2 akşam 1 saatliğine evime çok yakın bir yerde çay yakın bir arkadaşıyla çay içti öyle çok git arkadaşlarınla takıl muhabbeti de olmadı belki de gitmemeliydi haklısın ama o durumda ne yapabilirim ki düzelsin ümidiyle kabul ettim hiç düşünemiyorum bir yıl geçmez bir ömür nerdeeee

yardim alin....doktora yada psikologa gidin ....cogu evlilik bu sayede kurtuluyor biliyormusun...en yakin bir hastaneye psikiyatr bölumune basvurun......

sizin förtunuzde olmus galiba!!!maalesef ondan cabuk bu sekile dönmus....dogrumuyum flörtunuz oldumu...uzunmuydu....bunu yasayanlar bu durumu yasiyor maalesef...cabukmu tukeniyor nedir bilmiyorum...ama normal görücü usulundede oluyor da flört daha cabuk tukeniyormus diyorlar

senin yapacağın eşinin ve senin sevdiğin akrabalarından destek almak yalnız başedemezsin onlara derdini anlatacaksın ki eşin aynadaki gibi kendini ve yanlışlarını görecek tabi seni kayıp etmek istemiyorsa! Bunu dene!

oturup konuştunuz mu derdi ne acaba?
maddi durumunuz yerinde mi?bazı erkekler takıktır buna
çok özel olacak ama cinsel hayatınız normal ml?
malum evlilikle ilgili en önemli konular
eşinizin ailesiyle aranız nasıl?

bütün ailesi beni çok seviyor ama evlendikten sonra anladım ki onlarda başedemedikleri için onlar da pek karışmak istemiyor ama daha fazla devam edecek olursa babasına gidicem artık inşallah olmaz kimse istemez o kadar emek verdikten sonra olaylar buralara gelsin ama bilmiyorum nasıl bulunacak bu işe bi çare ...

konuşamıyoruz çünkü sürekli bağırıyor sürekli beni suçluyor tamam hatam ne o zaman diyorum ya bişi bulamıyor yada neden pantolonun rengi siyah saçın sarı gibi saçma salak şeyler inanın bir an delirdi galiba diye düşünüyorum maddi anlamda çok çok rahatız ne borcumuz yok kazancımız iyi cinsel anlamda onun performansı çok iyi diyemem ama çok yeni olduğu için hani bu konuda yorum yapmak doğru mu bilemiyorum ailesiyle arası iyi aslında çünkü onlar çok mesafeliler veya sürekli susuyorlar sürekli temkinliler ya diyorum ya insanın sorun yaratabilmesi için belli ana kriterler vardır hastalık maddiyat işsizlik yada ciddi kişisel problemler hiçbir şey yokken aklıma bazen acaba başka biri mi var diyorum ona dair bişi de yok kafayı yicem vallahi kafayı yicem

Psikolojik bir sorunu vardı da bu süreçte senmi göremedin acaba canım? Hani insan severken bazı şeyleri görmezden geliyor, yüzüne bir maske takıyor çoğu zaman. Aynı evi paylaşında maskeler mi düştü ...Ne kötü ne kadar çabuk bitiryoruz, tüketiyoruz sevgileri, insanın gözü korkuyor, böyle evliliklerden, Allah yardımcın olsun canım..

oldu canım öyle sorunlar olmadı keşke benimde güzel günlerim olsa (

umarım benimki de düzelir dediğin gibi olur ben mücadele ederim inan hiç yorulmam ama o kadar kötü geçti ki mücadele etsem de bişi düzelmeyecek gibi geliyor (

inşallah canım çok sağol bana ümit veriyorsunuz azcık da olsa biraz morel oldu çok teşekkürler...

şaşırdım...hiç sorun yokken sürekli sorun bulması ilginç olmuş...ya yapısı böyleymiş sizi kandırmış evlenmeden önce diyeceğim ama 4 yıl beraber olmuşsunuz anlardınız bu sürede...
ya da kimseyle paylaşamadığı bir sorunu var bunu dile getiremiyor farklı sebeplere bunu yansıtıyor da olabilir...
başka da bişey aklıma gelmiyor

ne tatlı yazmışsın yaa

evliliğin ilk zamanları böyle şeyler oluyor malesef.
insanın bu sorumluluğu alması, bu yepyeni hayata alışması zor.
bazı insanların alışkanlıklarını değiştirmesi daha da zor.
ben de öyleydim, sanki burası benim evim değildi her an annemlerin yanına gidecek gibiydim.
ki çok severek ve isteyerek evlendim.
zamanla sihirli bir el değmiş gibi olacak hayret edeceksin herşey rayına oturacak.
eşinin üstüne gitme, yapıcı olmaya çalış, inadına gitme.
mesela sana amma da salata yaparmışsın derse, tamam hızlı olmaya çalışıyorum de.
utanıp hatasının farkına varacaktır.
mutluluklar diliyorum.

bi yotrum yapamıyorm. bende öyle kavgalar falan olmadı yani tartışmadık bile. bi ara işsiz kaldığında zar zor bulduğu bi iş başvuru formu varı o kaybolmuştu evde nasıl kaybolur falan dye kızmıştı ama yarım saat sonra sakinleşmişti ki bende alttan almıştım işsizliğin verdiği bi gerginlik vardı o dönem. onun dışında da bana sesini yüksettiğini hatırlamıyorum... heleki ilk aylar ya insan aşık olduğu insanla hayallerini kurduğu birlikteliğe adım atmış o hayyalleri geçrekleştirmey çalışmakla geçer ilk ay o yüzden zaten cicim ayıdır. beraber yatar beraber kalkar kucak kucağa oturur film izlersin gezersin filan sevgiliyken yapamadığın evlendikten sonra meşrulaşan herşeyin tadını çıkarmakla geçer dolayısyla ufak sorunlar çokta batmaz. haa bize hala batmıyor. bazı akşalar canım yemek yapmak sitemiyor yapmıyorum eşim gelir allahım ne kadar üşengeç bir aşkım var der kendi yapar

anlayış bambaşka birşey evet ama bu kadar çabuk bu denli tartışmalarda ne kadar sağlıklı bilemiyorum. hem yanlış anlamadıysam dayakta yemişsiniz. bunun zaten bana göre yeni evli olmanızla bir ilgisi yok şimdi 1 kez vurduysa sonrasında bu artarak devam eder bana göre.

umarım düzelir hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…