Yeni Evliyim Ama Çok Dertliyim :((

hayatım madem eşinin ailesiyle de aranız kötü değil
kayınvalidenle ve kayınpederinle bi konuşsan bu durumu...olmaz mı..

yeni evlilikte normal değil yaşadıklarınız. üstelik borç yok, işsizlik yok, hastalık yok, ölüm yok hiç bir sorun yok ortada. ilerde nelere göğüs germeniz gerekecek birlikte. şimdiden bu kadar yıpranırsanız ilişkinizi bilmem ama siz bitersiniz.
taviz vermeyin haksızlıklarına..

siz çok şanslısınız o zaman umarım mutluluğunuz daim olur... dayak değil de ufak bi itişme oldu tabi ki o da şiddet sonuçta ve kesinlikle kabul etmediğim bir şey zaten anlamaya çalıştığım yaşadıklarım acaba evliliğin alışma sürecinde söylendiği gibi birçok kişinin başına gelen şey mi yoksa zaten kendi ayaklarım üzerinde rahatça durabildiğim bir hayatım varken neden ömür boyu katlanayım diyorsun ama sadece diyorsun işte o kadar kolay olmuyor maalesef ( anlayış dediğiniz gibi bambaşka bir şey ve maalesef herkesde yok bende sanırım o şanssız grubun içindeyim (

söylediklerinizi bende eşime söylüyorum ama değişen bir şey yok tek umudum zamanla geçeceğine dair ufacıkda olsa bi umut görebilsem keşke (

aynı şeyleri bende yaşıyorum alışmak çok zor hele bunlar olunca çok daha zor ( söylediklerini dikkate alacağım çok sağol canım umarım çabama bir cevap verir

Son düzenleme:
canım bence ustune cok gıtme ,bıraz soguk davran naz yap yoksa boyle bagırack sende dınleyecek halın yok omur boyu degısmesı lazım ,evlılık cıdden cok zor ,ama arkadaslarım uyardı dıyosun keske bıraz dıkkate alsaydın ama olan olmus artık degıstırmeye calıscaksın ,bı de canım esının burcu ne merak ettım ,pekı 1 ay ıcınde hıc guzel gununz olmadı mı

neden sınırlı pekı cok borcunuz falan mı var ne bıleyım yanı cok mu uzun beraberlıgınız oldu daha cok yenısınız sonucta

İlk aylarımız bizim de sürekli gece gündüz kavga etmekle geçti
çok zor bi dönemdi,flört dönemi geçirmiştik,
severek evlenmiştik,
ama kavgalarımız çok oldu
ama sabredip zamanın geçmesini bekle...
biraz alttan al,
sen de uzak dur,
ama hem soğuk hem ilgili davran (öyle iştee)
mutluluklar diliyorum....
ayrıca ekliyorum, kimseden yardım isteme bence ikiniz halledin kimse karışmak istemez kii
kayınvalidenin susması ikinizin arasını yapayım derken,bozulmasına
sebep olmak istemediğindendir..

Son düzenleme:
Evlılıgın ılk aylarında cıcım ayı yasayanlar ılerlıyen zamanlarda tartışmalar başlıyor..
Bazı evlılıklerde erkeklerın aıle resı olma ve olamama cabaları yuzunden sureklı tartışmalar başlıyor sorada alışıyorlar bır den bız olmayı ogrenıyorlar.

Aılenızın ve cevrenızın tepkılerıne ragmen evlendınız

Sevgınızı buyukluguu ıyı dusunun nekadar sabredebılırsınız degışcegıne daır umutlarınız varsa hemen pes etmeyın ..mucade edın..

Eşınızın ıyı taraflarını dusunun

yok benım sevgım bıttı oda asla degısmez dıyorsanız işler dahada kotuleşmeden sıddet vs olmadan kendınıze bır yol secın

Konuşma tarzı nasıldır pekii.Yani bişey sordugunuz zaman mutlaka ters bi cevapmı verir..Ailesine ve size karşı?
Ve kavga ettkten sonra sırnaşırmı yoksa sizin adım atmanızımı bekler?

Aslında bu zamanların, daha 1 ay olmuş daha sakin geçmesi lazım.
Cicim ayları.
Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi ki.
Eşiniz 4 senedir hiç bir belirti vermedi mi siniriyle alakalı.
İlk zamanlar zor geçer gerçekten ama sizin ki bayağı erken.
Zamanla birbirinize uyum sağlarsınız umarım,
yoksa çekilmez gerçekten.
Zaman tanıyın biraz daha.

10 yıldır evliyim. Bizim de balayımız kavga ile geçmişti. Neden bu erkekler çok sinirli
Hayatın bütün yükü kendi omuzlarında zannediyorlar
Hiç de öyle değil

En güzel geçecek zamanlarda hem kendi gergin hem de sizi gerginleştiriyor.
Daha şimdiden yıpranmaya başlamış evlilik.
Mutsuz olduğunuzu ve üzüldüğünüzü söyleyin.
Sonra alışkanlık yapar ve öyle devam eder.
Bir evlilik danışmanına gitseniz yararlı olur bence.
Evlilik sorumluluğunu kaldırmak zor geliyordur belki.

evliliğin ilk ayları hep zor olur.

iki tarafta da gerginlikler olur.

onda ya yetiştiremezsem beceremezsem telaşı vardır. sizde de ya üstesinden gelemezsem,
bizde eşimle ilk zamanlar gergindik. ben herşeye ağlıyordum. çamaşır yıkamak ne korkunç geliyordu anlatamam. kahvaltı hazırlarken bile ağlardım. ben hep iş mi yapıcam yazık bana derdim :)

sonra eşimle herşeyi açık açık konuştum. bir süre annemde kaldık. annemler gelip yardım etti. alıştım ..

bence eşinle açıkça konuş. ''ben seninle aile kurmak BİZ olmak için evlendim. beni psikolojik baskı altına sokma.ben kendimi çok ezilmiş hissediyorum lütfen beni anla. artık en yakınım sensin' demelisin. bende alıngan kırılgan bir yapıdaydım eşim o zamanlardan beri her tartışmamızda konuşmamıda beni bebek gibi kucağına alır öyle konuşurdu :) hala bir sorunumuz olsun gel bakayım dizime der öyle başlarız konuşmaya.yada ben derim beni kucağına al sana bişiy anlatıcam diye :) bu çok güzel ve sakinleştirici bir yöntem. sizde denemelisiniz.

ilk zamanlar bizde gergindik ama tamamen dugunun stresindendi .. cok yordu aileler bizi soz nisan dugun hazirliklari ailelerin herseyi eksiksiz yapma cabalari .. gerildikde gerildik ve ilk zamanlar aglamakla gecti benimde gunlerim ..
ama sizinki baya bi ciddiye benziyor
hele helede siddete maruz kaldiysaniz kesinlikle hafife almamalisiniz !

koç burcu 1 tam gün iyi geçirdim diyemem (

Konuşma tarzı nasıldır pekii.Yani bişey sordugunuz zaman mutlaka ters bi cevapmı verir..Ailesine ve size karşı?
Ve kavga ettkten sonra sırnaşırmı yoksa sizin adım atmanızımı bekler?

genelde sinirlidir ve ters cevap verir sonra bi laf sokar kalırım öyle ( ailesine de genelde ters cevap veriyor içine girmeden anlayamamıştım... kavga ettikten sonra haksız olduğu için ya hıçkıra hıçkıra ağlar özür diler ya sırnaşır ya da konuşmak için bahane yapar

genelde kıskançlıklar ve görüşememizle alakalı gerginlikler olurdu ama mantıken evlenince sürekli görüşeceğimiz için bu sorunlar kalkacak diye düşünürdüm maalesef sadece kendimi kandırmışım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…