- Konu Sahibi nomadic_ang_82
-
hayatım madem eşinin ailesiyle de aranız kötü değil
kayınvalidenle ve kayınpederinle bi konuşsan bu durumu...olmaz mı..
bi yotrum yapamıyorm. bende öyle kavgalar falan olmadı yani tartışmadık bile. bi ara işsiz kaldığında zar zor bulduğu bi iş başvuru formu varı o kaybolmuştu evde nasıl kaybolur falan dye kızmıştı ama yarım saat sonra sakinleşmişti ki bende alttan almıştım işsizliğin verdiği bi gerginlik vardı o dönem. onun dışında da bana sesini yüksettiğini hatırlamıyorum... heleki ilk aylar ya insan aşık olduğu insanla hayallerini kurduğu birlikteliğe adım atmış o hayyalleri geçrekleştirmey çalışmakla geçer ilk ay o yüzden zaten cicim ayıdır. beraber yatar beraber kalkar kucak kucağa oturur film izlersin gezersin filan sevgiliyken yapamadığın evlendikten sonra meşrulaşan herşeyin tadını çıkarmakla geçer dolayısyla ufak sorunlar çokta batmaz. haa bize hala batmıyor. bazı akşalar canım yemek yapmak sitemiyor yapmıyorum eşim gelir allahım ne kadar üşengeç bir aşkım var der kendi yapar
anlayış bambaşka birşey evet ama bu kadar çabuk bu denli tartışmalarda ne kadar sağlıklı bilemiyorum. hem yanlış anlamadıysam dayakta yemişsiniz. bunun zaten bana göre yeni evli olmanızla bir ilgisi yok şimdi 1 kez vurduysa sonrasında bu artarak devam eder bana göre.
umarım düzelir hakkınızda hayırlısı olsun
yeni evlilikte normal değil yaşadıklarınız. üstelik borç yok, işsizlik yok, hastalık yok, ölüm yok hiç bir sorun yok ortada. ilerde nelere göğüs germeniz gerekecek birlikte. şimdiden bu kadar yıpranırsanız ilişkinizi bilmem ama siz bitersiniz.
taviz vermeyin haksızlıklarına..
evliliğin ilk zamanları böyle şeyler oluyor malesef.
insanın bu sorumluluğu alması, bu yepyeni hayata alışması zor.
bazı insanların alışkanlıklarını değiştirmesi daha da zor.
ben de öyleydim, sanki burası benim evim değildi her an annemlerin yanına gidecek gibiydim.
ki çok severek ve isteyerek evlendim.
zamanla sihirli bir el değmiş gibi olacak hayret edeceksin herşey rayına oturacak.
eşinin üstüne gitme, yapıcı olmaya çalış, inadına gitme.
mesela sana amma da salata yaparmışsın derse, tamam hızlı olmaya çalışıyorum de.
utanıp hatasının farkına varacaktır.
mutluluklar diliyorum.
Selam Kızlar lütfen bana destek yardımcı olun bi akıl verin ben daha bir aylık evliyim ama evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz sıkıldım artık ufak tefek şeylere kavga etmekten çantamı toplayayıp gideyim diyorum 1 ayda ne oldu ne bitti kime ne anlatacağım bilmiyorum eşim çok sinirli bütün sinirini benden çıkarıyor yada bana çatıyor olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp kavga çıkarıyor geçenlerde çok ciddi olmasa da şiddete bile maruz kaldım( uzun bi beraberlikten sonra yanımdaki insanı tanıyamaz oldum ailem işim onu geçtim salata yapma sürem yürümem bile bazen onun sinirlenmesine sebep olabiliyor ben anlamadım gitti evli bir arkadaşımla konuştum ilk zamanlar böyle olur sakın pes etme dedi ama benim gücüm tükeniyor soğuyorum sürekli ona karşı tam bir çıkmazdayım kendimden çıktım tamamen bi kasıntı olarak yaşıyorum acaba bugün neye kızacak bugün niçin bağıracak neden suratı asık ne düşünüyo diye paranoyaya sardım artık ne olur bana yardım edin tecrübelerinizden bahsedin bi akıl verin arkadaşlar lütfen yalvarırım kafayı yicem
Selam Kızlar lütfen bana destek yardımcı olun bi akıl verin ben daha bir aylık evliyim ama evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz sıkıldım artık ufak tefek şeylere kavga etmekten çantamı toplayayıp gideyim diyorum 1 ayda ne oldu ne bitti kime ne anlatacağım bilmiyorum eşim çok sinirli bütün sinirini benden çıkarıyor yada bana çatıyor olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp kavga çıkarıyor geçenlerde çok ciddi olmasa da şiddete bile maruz kaldım( uzun bi beraberlikten sonra yanımdaki insanı tanıyamaz oldum ailem işim onu geçtim salata yapma sürem yürümem bile bazen onun sinirlenmesine sebep olabiliyor ben anlamadım gitti evli bir arkadaşımla konuştum ilk zamanlar böyle olur sakın pes etme dedi ama benim gücüm tükeniyor soğuyorum sürekli ona karşı tam bir çıkmazdayım kendimden çıktım tamamen bi kasıntı olarak yaşıyorum acaba bugün neye kızacak bugün niçin bağıracak neden suratı asık ne düşünüyo diye paranoyaya sardım artık ne olur bana yardım edin tecrübelerinizden bahsedin bi akıl verin arkadaşlar lütfen yalvarırım kafayı yicem
canım bence ustune cok gıtme ,bıraz soguk davran naz yap yoksa boyle bagırack sende dınleyecek halın yok omur boyu degısmesı lazım ,evlılık cıdden cok zor ,ama arkadaslarım uyardı dıyosun keske bıraz dıkkate alsaydın ama olan olmus artık degıstırmeye calıscaksın ,bı de canım esının burcu ne merak ettım ,pekı 1 ay ıcınde hıc guzel gununz olmadı mı
Konuşma tarzı nasıldır pekii.Yani bişey sordugunuz zaman mutlaka ters bi cevapmı verir..Ailesine ve size karşı?
Ve kavga ettkten sonra sırnaşırmı yoksa sizin adım atmanızımı bekler?
Aslında bu zamanların, daha 1 ay olmuş daha sakin geçmesi lazım.
Cicim ayları.
Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi ki.
Eşiniz 4 senedir hiç bir belirti vermedi mi siniriyle alakalı.
İlk zamanlar zor geçer gerçekten ama sizin ki bayağı erken.
Zamanla birbirinize uyum sağlarsınız umarım,
yoksa çekilmez gerçekten.
Zaman tanıyın biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?