- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi nomadic_ang_82
-
Selam Kızlar lütfen bana destek yardımcı olun bi akıl verin ben daha bir aylık evliyim ama evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz sıkıldım artık ufak tefek şeylere kavga etmekten çantamı toplayayıp gideyim diyorum 1 ayda ne oldu ne bitti kime ne anlatacağım bilmiyorum eşim çok sinirli bütün sinirini benden çıkarıyor yada bana çatıyor olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp kavga çıkarıyor geçenlerde çok ciddi olmasa da şiddete bile maruz kaldım( uzun bi beraberlikten sonra yanımdaki insanı tanıyamaz oldum ailem işim onu geçtim salata yapma sürem yürümem bile bazen onun sinirlenmesine sebep olabiliyor ben anlamadım gitti evli bir arkadaşımla konuştum ilk zamanlar böyle olur sakın pes etme dedi ama benim gücüm tükeniyor soğuyorum sürekli ona karşı tam bir çıkmazdayım kendimden çıktım tamamen bi kasıntı olarak yaşıyorum acaba bugün neye kızacak bugün niçin bağıracak neden suratı asık ne düşünüyo diye paranoyaya sardım artık ne olur bana yardım edin tecrübelerinizden bahsedin bi akıl verin arkadaşlar lütfen yalvarırım kafayı yicem
valla biz ilk evlendiğimizde hiç kavga etmedik...cicim aylarıydı,uzun sürede böyle oldu,ilk zamanlar kavga oluyor idyenlere şaşırdım..bende olsaydı çok zor atlatırdım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?