- Konu Sahibi nomadic_ang_82
-
evliliğin ilk ayları hep zor olur.
iki tarafta da gerginlikler olur.
onda ya yetiştiremezsem beceremezsem telaşı vardır. sizde de ya üstesinden gelemezsem,
bizde eşimle ilk zamanlar gergindik. ben herşeye ağlıyordum. çamaşır yıkamak ne korkunç geliyordu anlatamam. kahvaltı hazırlarken bile ağlardım. ben hep iş mi yapıcam yazık bana derdim :)
sonra eşimle herşeyi açık açık konuştum. bir süre annemde kaldık. annemler gelip yardım etti. alıştım ..
bence eşinle açıkça konuş. ''ben seninle aile kurmak BİZ olmak için evlendim. beni psikolojik baskı altına sokma.ben kendimi çok ezilmiş hissediyorum lütfen beni anla. artık en yakınım sensin' demelisin. bende alıngan kırılgan bir yapıdaydım eşim o zamanlardan beri her tartışmamızda konuşmamıda beni bebek gibi kucağına alır öyle konuşurdu :) hala bir sorunumuz olsun gel bakayım dizime der öyle başlarız konuşmaya.yada ben derim beni kucağına al sana bişiy anlatıcam diye :) bu çok güzel ve sakinleştirici bir yöntem. sizde denemelisiniz.
o inceliği benim eşimde hayal edemiyorum(
kayınvalidem bana haklısın kızım bizimkinin huyu kötü biraz aksi diyor gidip eşime tepki bile vermiyor şaşırdım kaldım
genelde sinirlidir ve ters cevap verir sonra bi laf sokar kalırım öyle( ailesine de genelde ters cevap veriyor içine girmeden anlayamamıştım... kavga ettikten sonra haksız olduğu için ya hıçkıra hıçkıra ağlar özür diler ya sırnaşır ya da konuşmak için bahane yapar
gerçekten öyle 1000 kişi söylese inanmazdım bunları yaşayacağıma... etrafımda yeni evlileri görüyorum uzun zamandır evli olup hala ilk günki gibi olan insanları görüyorum o kadar üzülüyorum o kadar kıskanıyorum ki emek vermiyorlar sürekli kapris yapıyorlar ama o kadar kıymetliler ki isyan etmemek mümkün değil
ahh canım benim üzülme inşallah düzelir sabırlı ol zaman ver eşine allah yardımcın olsun
Arkadaşınız size doğru söylememiş.
yeni evlilerde öyle ilk zamanlar kavga falan olmaz ,
tam aksine eğlenceli geçer,onun için balayı demişler..
ama sizin eşinizden kaynaklanan sorunlarınız var bana göre...
yapacağınız şey eşinizi karşınıza almak ve ciddi ciddi,
sakince konuşmak,varsa sorunlar birlikte çözüm bulmak,
bismillah yani ilk ayda böyle olursa,sonraları düşünemiyorum ben...
sizde tavrınızı koyun,bu kadar olmaz yani...
birde özel olmazsa birşey soracağım,isterseniz yanıtlamazsınız.
evlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı eşinizle???
sende cilve yap
hayır canım yaşamadık
Selam Kızlar lütfen bana destek yardımcı olun bi akıl verin ben daha bir aylık evliyim ama evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz sıkıldım artık ufak tefek şeylere kavga etmekten çantamı toplayayıp gideyim diyorum 1 ayda ne oldu ne bitti kime ne anlatacağım bilmiyorum eşim çok sinirli bütün sinirini benden çıkarıyor yada bana çatıyor olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp kavga çıkarıyor geçenlerde çok ciddi olmasa da şiddete bile maruz kaldım( uzun bi beraberlikten sonra yanımdaki insanı tanıyamaz oldum ailem işim onu geçtim salata yapma sürem yürümem bile bazen onun sinirlenmesine sebep olabiliyor ben anlamadım gitti evli bir arkadaşımla konuştum ilk zamanlar böyle olur sakın pes etme dedi ama benim gücüm tükeniyor soğuyorum sürekli ona karşı tam bir çıkmazdayım kendimden çıktım tamamen bi kasıntı olarak yaşıyorum acaba bugün neye kızacak bugün niçin bağıracak neden suratı asık ne düşünüyo diye paranoyaya sardım artık ne olur bana yardım edin tecrübelerinizden bahsedin bi akıl verin arkadaşlar lütfen yalvarırım kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?