- Konu Sahibi nomadic_ang_82
-
dün ona konuşmak istediğimi söyledim önce çok meraklandı sürekli sıkıştırdı falan yemeğimizi yedik ortalığı toparladım geçtim karşısına uzun uzun anlattım ama ilk günlerimizden başladım tanıştığımız günden beri benim ona nasıl bir gözle baktığımı ona olan duygularımın evlilik için en büyük sebep olduğunu söyledim birlikte olduğumuz zaman boyunca boyunca sıkıntıları nasıl aştığımızı onun her bunalıma girip ümidini kaybettiğinde benim hep düzeleceğine inandığımı hatırlattım sonra da günceli anlattım yaptıklarını anlattım kendi yaptıklarını düşün bir ayna gibi karşıdan bak kendine de bana da diye objektif olmasını istedim ve yaşananları hatırlattım kendi yaptığımı da onun yaptıklarını da ve her sıkıntı da düzelir diyerek ümidini kaybetmeyen ben artık toparlayacağımızı sanmıyorum dedim (tabi bunu biraz da korkutmak için söyledim) ve madem ki sen bu tepkileri veriyorsun o zaman sorun bende dedim (tipik erkek ayrılık konuşması :) ) bu kadar yaşanan kötü sözleri, davranışları ne sen unutursun ne de ben demek ki biz aslında ömür boyu birlikte olmayı değil arada bir takılmayı istiyormuşuz yoksa bu tarz sorunlar flört zamanında da yaşanırdı dedim ben çok düşündüm en doğrusu ayrılıp kendimize yeni bir hayat kurmak, gördüğüm kadarıyla sen bensiz daha mutlu olacaksın biz birbirimizi kaybettik kazanmamız imkansız çok yazık oldu oysa hep sonsuza kadar sürecek sanırdım ben hazırım dedim saat 3 lere kadar sürdü bu konuşma gözlerinde öyle bir korku vardı ki anlatamam ama konuşma bitince anladım ki gerçekten kararım da düşündüklerimde bu (sorun bende olayı hariç) iyi düşün karar ver falan filan bişi de demedim mahvoldu eridi bitti karşımda iyi oldu ama yeter ya iyi çektirdi bana bakalım neler olacak :))) "DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TANIMADIĞINIZ BİR İNSANA BİR ANDA DUYGULARINIZI AÇIP TESELLİ VERDİNİZ DESTEK VERDİNİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"
Sonuç ne oldu canım bir şey söyledi mi? Bu arada çok iyi konuşmuşsun, umarım bunlar eşini aklını başına getirir.
hiçbir şey söyleyemedi en son gördüğüm gözlerinden süzülen yaşlardı bende ona ağlama çünkü sen beni çok ağlattın insanın canını ne kadar yaktığını biliyorum gibi şeyler söyledim hakkımızda hayırlısı olsun dedim gidip uyudum canı yandı her halinden belliydi çünkü söylediklerim gerçekti çok sakin bir şekilde anlattığım içinde baya etkili oldu sanırım sabah uyandığımda elimi sıkı sıkı tutup uyuduğunu gördüm umarım her şey düzelir...
yok kızlar ya ben yine kendimi kandırmışım huylu huyundan vazgeçer mi(
canım yazdıklarını okudum tam düzeldi diye düşündüm bende yinemi hata yaptı ?umarım düzelir arkadaşım tartışma her evde oluyor ama şiddet olayı başka tabiki Allah yardımcın olsun inşllh hatasını anlarda düzelir
bende düzeldi diye düşünüp heyecanla yazmıştım ama galiba ben bu adamın umurunda değilim yada her neyse tek bildiğim çok mutsuzum çok yeni belki de biraz daha beklemeliyim ama onun yaptıklarını görünce de soğuyorum napim
Ya ilk başta böyle olumuş laflarını inanma,saçmalık ne demek ilk aylar en güzel aylar olması lazım,daha birbirinize doymamışsınız ne kavgası anlamıyorum.Eğer geçinme sorunu,sağlık sorunu,ailelerin araya girmesi gibi sorun girerse evet arada tartışmalar oluyor ama sen de kendin bunlar yok diyorsun o zaman acaba kocan özgürlüğe çok mü düşkün diye düşünüyorum,ben de mesela kadın olduğum halde özgürlüğüme çok düşkünüm,bana nerede gittğimi ne yaptığımı sormalarına hoşlanmıyorum kocam da dahil,ben zaten kendim söylerim o yüzden çok kocanı sormalarla sıkma bence,ama sana kötü davranmasına da sakın izin verme,al karşında sakin sakin derdi neymiş sor,ilk başta sana kötü davranmasına izin verirsen bu hep böyle devam eder unutma ,ve böylece evlilik çekilmez cnm,,,,
alışma evresinde ufak tefek kavgalar oluyor.ilk kez bir başkasıyla evi paylaşıyorsun yıllardır birbirini tanıyor da olsanız aynı evde yaşamaya başlamak farklıdır.şimdi evde birbirinizde daha önce görmediğiniz şeyleri keşfediyorsunuzdur. tartışmalar dozunu aşmadığı sürece zamanla düzelir diye düşüyorum.aynı şeyleri bundan 6-7 ay sonra da yaşarsan o zaman sorun vardır.
alışma evresinde ufak tefek kavgalar oluyor.ilk kez bir başkasıyla evi paylaşıyorsun yıllardır birbirini tanıyor da olsanız aynı evde yaşamaya başlamak farklıdır.şimdi evde birbirinizde daha önce görmediğiniz şeyleri keşfediyorsunuzdur. tartışmalar dozunu aşmadığı sürece zamanla düzelir diye düşüyorum.aynı şeyleri bundan 6-7 ay sonra da yaşarsan o zaman sorun vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?