Yeni Evliyim Ama Çok Dertliyim :((

haahaaa demek korktu süpersin :)) aynen devam et bi süre o korkuyla yaşamaya alışsın gül gibi geçinirsiniz inşallah canım

Sonuç ne oldu canım bir şey söyledi mi? Bu arada çok iyi konuşmuşsun, umarım bunlar eşini aklını başına getirir.

hiçbir şey söyleyemedi en son gördüğüm gözlerinden süzülen yaşlardı bende ona ağlama çünkü sen beni çok ağlattın insanın canını ne kadar yaktığını biliyorum gibi şeyler söyledim hakkımızda hayırlısı olsun dedim gidip uyudum canı yandı her halinden belliydi çünkü söylediklerim gerçekti çok sakin bir şekilde anlattığım içinde baya etkili oldu sanırım sabah uyandığımda elimi sıkı sıkı tutup uyuduğunu gördüm umarım her şey düzelir...

keşke bunları yaşatmadan değerinizi bilseymiş...umarım her şey düzelir ve mutlu huzurlu bir evlilik geçirirsiniz....

bu kadar kafana takma onun davranışlarını. bunlar alışma süreci. eşim bana ilk evlendiğimiz sıralarda bir surat yaptı. ben bir ağla bir sinir krizi geçirdim ogün bugün eşim bana hiç küsmez. ben küssemde sabahtan akşama kadar. ama tabi zamanla oldu bunlar. sen üzülüp te kendini mutsuz etme arkadaşım. zamanla herkes alışacak birbirine. ama asla seni ezmesine izin verme. senin onun davranışlarını çok önemsediğini düşünürse daha çok şimarır bilgin olsun

inşallah sorunnun z bu konuşmanın ardından çözlmüştür rabbim huzurnuzu daım etsin eşinizede sizie olan swevgisini hatırlatsın inşaşlh çokmutlu devame der evliliğiniz bir yuva kolay kurulmuor nede olsa rabbim ayrdımcınız olsun inşallah amin..

harikasin agzina yüregine saglik hissetiklerini icindekilerini paylastigin icin rahatlamissindir üzerinden yük kalkmistir:86: sira onda bundan sonra o cabalasin azcik da burnu sürtsün kendine gelsin

yok kızlar ya ben yine kendimi kandırmışım huylu huyundan vazgeçer mi (

canım yazdıklarını okudum tam düzeldi diye düşündüm bende yinemi hata yaptı ?umarım düzelir arkadaşım tartışma her evde oluyor ama şiddet olayı başka tabiki Allah yardımcın olsun inşllh hatasını anlarda düzelir

bende düzeldi diye düşünüp heyecanla yazmıştım ama galiba ben bu adamın umurunda değilim yada her neyse tek bildiğim çok mutsuzum çok yeni belki de biraz daha beklemeliyim ama onun yaptıklarını görünce de soğuyorum napim

merhaba canım :)
öncelikle seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim çünkü ben de 6 aylık evliyim. sözde çiçeğim burnumda ama çiçeğim soldu gitti hala derdimi anlatamıyorum. üstelik şehirdışı ve yurtdışı seyahatlerinden yüzyüze gelip konuşamıyoruz. benim 6 ayın sonunda hala şikayetçi olmam biraz da ilişkinin başında çok mücadele ettiğimden artık onun birşeyler yapmasını istememden kaynaklanıyor. normal şartlarda başlasaydı inan sevdiğim adam için her yolu denerdim!
çünkü onunla evlendiysen seni gerçekten mutlu ettiği için ona inandığın onu sevdiğin için evlendin ve bunlar bugün de geçerli hala unutma!
onun bu halleri muhtemelen ortak bir hayata uyum sağlayamamasından kaynaklanıyor.
annelerinin evinde şımaran ya da yalnızlığa alışan günümüz erkeği işte :)
sana şunu diyebilirim: bu arkadaşların karnı tok sırtı pek ve gönlü hoşsa herşeyi yaptırabilirsin!
önce dayanabileceğin süreyi belirle: atıyorum 1 hafta: 1 hafta boyunca onu hep hoş tut: evde huzurlu olmanın tadını alsın: alsın ki o huzuru bozmaya çekinsin.
benim eşim yakın zamanda dilimize düşen boşanma tabirini önce dayılanarak karşılıyor sonra bin pişman özürler yeminler...
çünkü mutlu günlerimizde ne kadar huzurlu olduğunu biliyor.
bi süre dene; yuvayuı dişi kuş yapıyor; erkekler bizim kadar olgun ve ince davranamayabiliyor sevdiğin adam için biraz sabret; onu memnun et her konuda; et ki seni üzdüğünde ve sen elini ayağını çektiğinde "bi dakka yav ben eski karımı istiyorum" deyip gönlünü almaya çalışacak!
umarım; dua ile herşey yoluna girer!!

:2: cok zor durum canim haklisin huylu huyundan vazgecemiyor.hakkinda hayirsili olsun üzme kendini sende sal madem o da önemsemiyorsa

canım biraz sabıırlı olmak gerekiyor biliyorum durumun zor ama.sonuçta farklı hayatlar ikji ayrı insan birleşip aynı evde kalıyor yaşamya başlıyosun o insanla mutlaka farklılıklar olucaktır oda anlıcaktır hareketlerinişn yanlış oldugunu belki daha tam olgun degildir zamanla çok büyük sorunlar olmadıkça aşılır inşllh ama bendedn tavsiye saygını bozma nede kendine saygısızlık ettir yüzgöz olursanız iyi olmaz inşllh mutlu şekilde sonuçlanır evliligin canım

burda herkes fikrini söyleyebilir hanımefendi..
sizin gibi..!
ama bizim yorumlarımızı saçmalık olduğunuzu söyleyemezsiniz..
bak sizde kendi hayatınızdan örnek vermişsiniz..
herkesin evliliği farklıdır, ama evliliğin ilk aylarında kavga olayıda sık karşılaşılan bir problem..
yaklaşımınız çok yakışıksız

canım seni çok iyi anlıorum.yazdıklarıı okuduğumda sorunlarımız farklı olsa da üzüntünü aynen hissettim. ben de 1 aylık evliyim. eşim bana karşı daha 1 aylık evli olmamıza rağmen çok ilgisiz. flört ettiğimiz dönemde 1 gün beni görmese dayanamayıp evimin kapısına gelen, camdan da olsa 5dk göriyim diyen adam şimdi yüzüme bile bakmıo. bizim tartışamaız kavgamız az. ama bu bile onun ilgisizliğinden kynaklanıo. çok canım yanıo.. sevdiğim adamla mutlu bi hayatın başlangıcı böyle olmamalıydı die düşünüo insan. ama yorumların bi kısmı senin vesilenle bana da umut verdi. dilerim zamanla ikimizin de ve bizim gibi sıkıntı yaşayan herkesin sorunları çözülür ve kısa zaman sonra mutluluğumzdan bahsedio oluruz.

Yok oyle cicim ayi diye birsey..Ne kadar sevsen ne kadar isteyerek de evlensen o asamaya gelene kadar yasanan sikintilar vardir iste o sikintilarin bittigine aymadir CICIMAYI.Yani OH BE bu iste bitti demektir.Yatakta kahvalti,mumlu aksam yemegi degil.Bir omur var zaten dur yavas yavas yaparsiniz herseyi.
en buyuk hatayi sevgiliyken sunu yapardi simdi yapmiyor diye kiyaslamakla yaparsiniz.
Yavas Yavas, koca bir omur ve ask!

alışma evresinde ufak tefek kavgalar oluyor.ilk kez bir başkasıyla evi paylaşıyorsun yıllardır birbirini tanıyor da olsanız aynı evde yaşamaya başlamak farklıdır.şimdi evde birbirinizde daha önce görmediğiniz şeyleri keşfediyorsunuzdur. tartışmalar dozunu aşmadığı sürece zamanla düzelir diye düşüyorum.aynı şeyleri bundan 6-7 ay sonra da yaşarsan o zaman sorun vardır.

umarım yaşamam her gün bende düzelecek ümidiyle elimden geleni yapıyorum (

canımm evet alışma süresinde bazı tartışmalar oluyor ama iyi okumadımı burdaki herkez bilmiyorum bence bu alışma süresi falan degil pişmanlık gibi geldi bana yada doldurmuşlarrr bu kızın eşini.çünkü alışma evresinde bu tür kavgalar olmaz yok salatayı neden geç yaptın yok bu yürüyüş ne falan gibi bu tip tepkiler veren insan pişmandır evlendigine yada birisi tarafından dolduruluyordurr.aynı zamandaaa ilk aylarda alışma süresi diye bişey yokk çünkü mutlu oluyosun şaşkın oluyorsun evlendigini anlıyamıyorsun bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…