- Konu Sahibi nomadic_ang_82
-
Selam Kızlar lütfen bana destek yardımcı olun bi akıl verin ben daha bir aylık evliyim ama evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz sıkıldım artık ufak tefek şeylere kavga etmekten çantamı toplayayıp gideyim diyorum 1 ayda ne oldu ne bitti kime ne anlatacağım bilmiyorum eşim çok sinirli bütün sinirini benden çıkarıyor yada bana çatıyor olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp kavga çıkarıyor geçenlerde çok ciddi olmasa da şiddete bile maruz kaldım( uzun bi beraberlikten sonra yanımdaki insanı tanıyamaz oldum ailem işim onu geçtim salata yapma sürem yürümem bile bazen onun sinirlenmesine sebep olabiliyor ben anlamadım gitti evli bir arkadaşımla konuştum ilk zamanlar böyle olur sakın pes etme dedi ama benim gücüm tükeniyor soğuyorum sürekli ona karşı tam bir çıkmazdayım kendimden çıktım tamamen bi kasıntı olarak yaşıyorum acaba bugün neye kızacak bugün niçin bağıracak neden suratı asık ne düşünüyo diye paranoyaya sardım artık ne olur bana yardım edin tecrübelerinizden bahsedin bi akıl verin arkadaşlar lütfen yalvarırım kafayı yicem
koç burcu 1 tam gün iyi geçirdim diyemem(
evlenirken amacınız evlilik yürütmekse sıkın dişinizi. Ama şahsen ben mutlu olmak için evlenildiğine inanıyorum. 30 40 yıllık berbat bir evliliği çekiştire çekiştire yürütenlere değil, evli, bekar ya da boşanmış mutlu insanlara hayatta başarılı olmuş gözüyle bakıyorum. Dolayısıyla dişinizi sıkmanızı değil, kararlı olmanızı tavsiye ederim. Gençliğinizin en güzel, sorunsuz zamanlarını harcatmayın kimseye.. Konuşun, anlatın, tartışın, gerekirse terkedin ama mutlu olmadığınız hiçbir şeye katlanmayın derim ben.
valla ne sebeple bunu yaptığını ancak konuşarak öğrenebilirsiniz.ayrıca evliliğin ilk ayları böyle olur diyenler yanılıyor tam aksine ilk aylar daha canımlı cicimli geçer bunu herkes bilir....
evliliğin ilk zamanları böyle olur diyenler yanılıyor demişsiniz de, yaşadıklarımızı yazdık. nasıl yanılıyoruz?
pes etme arkadaşım bizde aynıydık hatta dahada beterdik ama zamanla herkes duruldu ve birbirimizin huyunu suyunu aldık şimdi tartışmayı bırak daha konuşmadan anlaşabiliyoruz bu erkekler böle evlenince kendilerini bişe sanıyolar şu anda 3 yılı bitirdik ve artık savaşmak zorunda değilimSelam Kızlar lütfen bana destek yardımcı olun bi akıl verin ben daha bir aylık evliyim ama evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz sıkıldım artık ufak tefek şeylere kavga etmekten çantamı toplayayıp gideyim diyorum 1 ayda ne oldu ne bitti kime ne anlatacağım bilmiyorum eşim çok sinirli bütün sinirini benden çıkarıyor yada bana çatıyor olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıp kavga çıkarıyor geçenlerde çok ciddi olmasa da şiddete bile maruz kaldım( uzun bi beraberlikten sonra yanımdaki insanı tanıyamaz oldum ailem işim onu geçtim salata yapma sürem yürümem bile bazen onun sinirlenmesine sebep olabiliyor ben anlamadım gitti evli bir arkadaşımla konuştum ilk zamanlar böyle olur sakın pes etme dedi ama benim gücüm tükeniyor soğuyorum sürekli ona karşı tam bir çıkmazdayım kendimden çıktım tamamen bi kasıntı olarak yaşıyorum acaba bugün neye kızacak bugün niçin bağıracak neden suratı asık ne düşünüyo diye paranoyaya sardım artık ne olur bana yardım edin tecrübelerinizden bahsedin bi akıl verin arkadaşlar lütfen yalvarırım kafayı yicem
genelde sinirlidir ve ters cevap verir sonra bi laf sokar kalırım öyle( ailesine de genelde ters cevap veriyor içine girmeden anlayamamıştım... kavga ettikten sonra haksız olduğu için ya hıçkıra hıçkıra ağlar özür diler ya sırnaşır ya da konuşmak için bahane yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?