- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
İşte böyle kadınlara değer bilen kıymet bilen erkekler denk geliyor , bizim gibi bir gram sevgiden mutlu olanlarada Allahın cezaları denk geliyor şimdi adelet mi bu ?Oyy bi dk bu olayı bitirdi. Sabah beri üzülüyordum da şimdi tüylerim diken diken oldu. Aklında biri varken evlendiysen çok yazık. Eşine gerçekten çok yazık.
Aklında baskasi varmisbu size özel bir durum mu acaba yani ilerde kimseye karşı çekim hissedemeyebilir misiniz
hmm okumadım diğer mesajları. hey ALLAH ım adama haksızlık hiç evlenmese neyse.Aklında baskasi varmis
Aklınızda başka birisi varsa, neden evlendiniz?Merhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin
Bu yazının alnı olsa da öpsem.Ben sizin gibi insanlara uyuz oluyorum.
Çok bencilsiniz.
Aklınızda kalan biri varken ya tutarsa diye başka birinin hayallerinin, hayatının içine edebiliyorsunuz.
Merak ediyorum Allah'tan hiç mi korkmuyorsunuz?
Daha bir ay olmuş insaf.
Iyi insanları üze üze iyi insan bırakmadınız.
O niyetle evet demedim ki eşime sonradan farkettim ama sevemediğimi Nişanlıyken bile. O zaman bitirseydim keşke ah ahAklınızda başkası varken eşinizi yara bandı olarak kullanmak istemişsiniz. Yazık gerçekten. Sadece eşinize üzülüyorum
En iyisi çocuk olmadan boşanınO niyetle evet demedim ki eşime sonradan farkettim ama sevemediğimi Nişanlıyken bile. O zaman bitirseydim keşke ah ah
Yazik cok yazik daha 1 ay olmus aldatmayi dusunuyorsunuz..esinize acidm o simdi ne hayaller kurmusturKızlar aldatmaktan iyidir bence, başındayken bitirmek. Öyle değil mi
Depresyondasin gibi görünüyor, acele etme terapiste görün.. esine de durumu anlat bence sana destek olsun cok iyi davraniyor diosun bu konuda da anlayisli davranirÇekim hissedemiyorum kızlar, cinsellik de yok
Ben de bunu düşünüyorum. Adam şimdi ters çıksa yüz vermese nasıl kıymete biner.Adam sana kötü davransa kesin severdin. Ya da seni istemese kesin sen onu isterdin..Biraz macera ve entrika seviyorsun bence. Bu pek çok insanda var..Kendine kötü davranan kişiye nedense daha çok aşık olunuyor.Biraz çekici hale getirmeye çalış,güzel çekici parfümler falan alın yatak odanı renklendir özel konuları yani.. 1 ay kısa bir süre boşanmaya karar vermek için. Alışkanlık olmaya başlayınca sevmeyede başlarsın..
Aklında eskilerden kalma bırı mı var sorusuna bu cevabı vermıssın.İlk sorunuza cevabım evet
Bu ah ah bana yalandan gibi geldi. Yani aklında baskası varken evlenip ah ah demez mısın bir de.O niyetle evet demedim ki eşime sonradan farkettim ama sevemediğimi Nişanlıyken bile. O zaman bitirseydim keşke ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?