Yeni evliyim siddet goruyorum

Şu dünyada bir ölüme çare yok. Hayata bir kez geliyoruz .Evet hatalarınız var kötü bir ilişkiyi evlilikle sonlandırmak ya da şiddet gördüğünüz evlilikten çocuk yapmak gibi....Sorunlu bir evlilik yaptınız diye ömür boyu ızdırap içinde mi yaşayacaksınız? Ben görünen iki yolu söyleyeyim siz seçin ya boşanacaksınız karnınızdakine rağmen ya da çocuğuma bunu yapamam deyip şiddet görmeye ve o evlilikten yeni çocuklar yapmaya devam edecek,mutsuz çocuklar yetiştirip benliğinizi de bütünüyle kaybedeceksiniz.3.bir yol görünmüyor hayat sizin seçtiğiniz hayatı yaşayacaksınız.

Geçen başka bir konuda eski evliliğinizden bahsederken konunuz var mı diye arattım ama bulamadım. Konunuz var mıydı ?
Hayır eski evliligimde alakalı konu açmadım.
Ama yorumlarda bahsettim aynı böyle onu görmüş olabilirsiniz.

Kocam hor göreceğine anam babam hor görsün, ne de olsa kanımdandır canımdandır başıma bir şey gelse yine onların içi sızlar, ne kadar kocan da olsa el adamı vicdansız acır mı hiç sana, böyle ömrünün sonuna kadar bu adamı çekeceksin, diğer türlü 2.ye inşallah güzel bir evlilik yapma ihtimalin yada iş bulup yalnız eve çıkma ihtimalin var.
Çocuk için de doğurursan yine ömür boyu o adamla muhattap olmak zorunda kalacaksın.
Siz daha cicim ayında sayılırsınız, sana acımayan bebeğine acımayan adam değişmez yavrum, bir insanjn içinde merhamet yoksa sevgi zaten yoktur, hiç vakit kaybetme orda, kim ne derse desin 3 gün konusur 5. Gün susar, ne çektiğini sen bilirsin, ömrünün sınuna kadar bunu mu çekmek istiyorsun? Boşanmadım ama boşananlara sor büyük çoğunluğu keşke daha önce boşansaydım bu kadar çekmeseysim der.

O ne ya ilk defa duydum bende condom sandıydım niye korkmuş bu kadar diyorum kendi kendime

Bilgilendirme mesajıma o kadar hayret emojisi geldi ki konunun vehameti de malum valla benle dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım ama güneydoğuda öyle derler nam-i diğer Sıçan

evli olduğu için eşinden izin almak zorunda.

Yani düzgün aile ortamı vermeyeceğiniz çocuğu niye yapıyorsunuz ? Sırf anne olayım diye bu ne bencillik. Yazık değil mi o bebeğe ? Üstelik çalışmıyorsunuz da. Şimdi mecburen maddi sebeplerle bile olsa bagımlı olacaksınız. Gerçekten 2 ayda bebek yapmak hele böyle ilişkiniz olan adamdan hamile kalmak yine de cinselliğin çok güzel ilerlemesi aşırı garip geliyor bana.

Bilgilendirme mesajıma o kadar hayret emojisi geldi ki konunun vehameti de malum valla benle dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım ama güneydoğuda öyle derler nam-i diğer Sıçan
Yok valla ilk kez duyuyorum ben, nette arattim hatta cordon yazinca cordon bleu den baska bisey cikmadi

Tai masajıdır, aroma masajıdır duydam da boğaza masaj yapıldığını ilk duydum orda takıldım kaldım
Tüm mesajları okumama imkan yok konuda sadece bunu merak ettim, cevap verdi mi boğaza masaj nasıl yapılıyormuş? Biri benim boğazımı ovacak olsa öğürürüm sanırım, bilmediğimiz bir işler dönüyor belli ki

Yöresel bir isim diyelim, Sıçan dediğimiz büyük fareler genelde güneydoğu da kullanılır

hayat sizin..karar sizin.

Siddeti hiçbir canliya reva görülmemeli .Çocuğunuzu da bu mutsuzliga surukliyeceksiniz.Bence hem bosanin hem aldırın özgür olun ...
Sadece özgür olun ...

Elin armut mu topluyo ablacım ya neden kendini dövdürüyosun
Ay bilmiyorm alırım elime tavayı Allah ne verdiyse girisirim,sonra da o evi terkederim
Okurken sinirlendiğim icin cidden adamı bi dövesim geldi.
Ama sen sakince terket o evi.
Cocugu dogurursun,dogurmazsın sana kalmıs(ben olsm üzgünüm dogurmazdım,bu adamla hic bi bagım olsun istemezdim)ama en kısa zamanda bosan
2 ayda bunu yapan 1 yıla kalmaz öldürür seni Allah korusun

Benim uzaktan bir akrabamın kızı benzer şeyler yaşamıştı.O daha da küçüktü evlendiğinde biz düğünde bile bir tuhaflık olduğunu sezmiştik ama anlamdıramamıştık.Sonra duyduk ki çocuk saçmalamış ailesine gitmeler itip kakmalar derken kız hemen ailesini aramış durumu anlatmış.Kızın ailesi de kızı almışlar oradan ve hamileymiş kızcağız.Hemen kızın amcası babası filan bebeği aldırmaya hastaneye götürmüşler.O bebek asla doğmadı o kocaya yani.Çok da iyi olmuş çok doğru bir karar.Biz duyunca helâl olsun demiştik.Şimdi kız ailesinin yanında gayet mutlu ve hayatında biri varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…