Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

Evlilik öncesi cinsellik yaşayanlara 'Hevesi geçti senden hihihihihi' yazanlar gelmiş burada döktürmüş. Ne kadar komikler. Valla konu sahibi adam apaçık isteksiz. Bunun geri çekilmekle, taktikle düzeleceğini sanmıyorum.

aynı tavırı sergile oda belki kafasına dank eder ve ben neyapıyorum der kendini silkeler...yani tavrı sergile derken ona kötü davran yada evde konuşmamazlık yapma herşeyi normal ilerlet ,ilgi alaka göster cinsellik konusunda şöyle geri at bakalım kendini neyapacak ....

Ten uyuşmazlığı diyorum... Evlenmeden önce yaşadığınız şeyler bunu anlamasına yetmemiş muhtemelen. Sizde onu iten bir şey var. Dönülmez noktaya gelen her erkek karşısında hangi kadın olursa olsun gözü dönerek sevişir zaten. Bu ten uyumu olduğunu göstermez.
Ya sizde onu iten bir şey var, bir koku, bir tavır vs. ya da aklında farklı fantaziler, ilgisini çeken farklı şeyler var. Bunları da ancak konuşarak çözersiniz. Ama bu konuşma mümkünse başkaları şöyleymiş biz neden böyleyiz şeklinde olmasın.

Bende 3 aylik evliyim aynı beni anlatmissin arkadasim esimden istekliyim bizimde iliski aninda sıkıntı yok ama o da sık yapalim demez ben istedigimde red cevabida aldigim oldu nasil davranacagimi sasirdim artik bende sanki yapmayinca kopucaz gibi geliyo 1 hafta yanasmaz bazen kendi ister anlamadim dun gece teklif ettim yorgunum dedi yarın yapalim dedi beni arzulamiyomusun dedim uzuldm reddolmak yikici kirici yorgunum demekle bunu mu cikardn dedi trip attim bu sefer tamam yapalım dedi bu defa ben istemedim kirildm cunku seni istemedin bugun olmasn dedim hayir olacak dedi tuttu zorla yataga atti gergin oldugunu gorunce direnmedim ama esim 6 da kalkiyo 15 saat calisir yoruluyo.ama bu is insani dahada yorar mi ya yorulmadigi gun yokki napayim ben bu adama :-(

Haklısın belkide. Ama okuduklarim erkeklerinin genelinin bu konuda daha istekli olması. Benim eşimin se istiyorum dememe rağmen rahat dur deyip istememesini takiyorum işte. Bu sekilde kabulleneyim dedigimden birkac gun sonra yine bu hislere kapiliyorum. Yapmadığım sey yok kucuk kucuk notlar yazip kapilara astım ne istedigimi bekledigimi ama yok biliyor ne istedigimi ama içinden gelmiyor

Ben hep ayni seyleri yasadim bende onunla 6.15 de kalkiyorum aksam beni aliyor isten oyle dönüyoruz. Hani yorgunluk desen ben bide evde yemek is toplama birsuru daha sey yapiyorum ama yine aramizdaki bağ bozulmasin die istiyorum kac kere reddetti artık istemiycem yanasmiycam diyorum bakıyorum devam etsem iyice soguyacaz. Napacagiz bilemedim.

Haklısın belkide evlilik oncesi anlayamadi. Bunu atlatabilcegim bir yöntem yok mu
parfumlerimi hep ona sorar alirim dislerimi fircalamadan yataga girmem evde bile uyumlu giyinirim hep. Baska yolu varmi?

Aynen ole dusundum hele dun geceden sonra dedim bi daha asla yanasmicam 1 ay bile gecse ama 1 hafta sonra yine deniyorum seviyorum onu korkuyorum kopmaktan bekarken nasil el tukmak sarilmak insani birbirine bagliyorsa evliykende iliski bagliyor gibi geliyor cunku el tutmak ve sarilmanin ilk buyusu olmuyor zamanla bu bi ihtiyac degil sevgi paylasimi insan sevdigini kokup oksamak sevmek istemez mi bilmiyorum :'(

Son düzenleme:
Haklısın belkide evlilik oncesi anlayamadi. Bunu atlatabilcegim bir yöntem yok mu
parfumlerimi hep ona sorar alirim dislerimi fircalamadan yataga girmem evde bile uyumlu giyinirim hep. Baska yolu varmi?
Konuşmak.. Tek yolu konuşmak. " bende rahatsız olduğun bir şey mi var, cinsel hayatımızı canlı tutmak için ne yapabilirim, cinsellikte yapmayı en çok istediğin şeyler neler belki deneyebiliriz, fantazilerin var mı bunları bana anlatabilirsin eğer istersen" gibi sorular yeterli olacaktır.

Benim eşim evlenmeden önce nasıl istekliyse 3 yıl oldu hala öyle.. Yani evlenmeden isteyip evlenince kadının istemesiyle birlikte olan erkekler ne ilginç? Kesin bi sorunu var gururundan söyleyemiyor. Aklıma başka bişi gelmiyo..
Evlenince o ateş sönecek değil ya?

Ve naparsak yapalim boyle gidicek gibi bende ozenliyim giyinir suslenir makyaj yaparim sacimi masalarim durup durup operim sarilirim ama yok iliski harici opmez dudaktan yada usten oper benim tam tersim ama sevdigine eminim ilgilidir arar sorar trip attigimda gonlumu alana kadar ugrasir biseye kizdigimda sinirim gecene kadar olayı konuşur sanirim boyle kabullenicez

Boşuna uğraşmayın sizde bir sıkıntı yok, oda herşeyin farkında en küçük sözler kavga sebebi olabiliyor ki konu cinselliğe gelmesin diye, hormonlarında bir sıkıntı olabilir tahlil yaptırın gerçi tahlili en son çaresiz kaldıklarında yaptırıyorlar, zor bir süreç bu süreçte kendinizi suçlamayın yeter.

Konu sahibinin aşağıda alıntıladığım mesajına istinaden yazdım. Ben konu sahibinin eşini aşırı isteksiz olarak görmedim. Bir tarafın daha istekli olması sorun.
Üstelik iki paragraf arasında çelişki var bana göre.

Bazen haftada bir bazen haftada 2 defa oda benim zorumla kendini kaçırmasına ragmen üstelememle oluyor.
Hafta içi çalışıyoruz ikimizde h.sonu belki olur diyorum ama tüm h.sonunu hiç birşey olmadan geçiriyoruz.

Haftada 1-2 normal değil mi yani peki normali ne bunun ayyy ben çok cahil kalmışım. Ama zorlamayla yapıyorsa sorun tabi. Bana kalsa 10 günde bir ideal severim de hani ama azıcık özlemem gerek eşinde böyle olmasın sakın. Ne bilim adam özlemeden yapmak istemiyor belki sık olunca zevk almıyordur belki bizde böyle, benim eşim de benim kafadanSenin libidon daha yüksek olabilir mi??

adam bıkmış bıkmış!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…