Yani bizde 5 aylık evliyiz, çok şükür gayet sorunsuz da bi cinsel hayatımız var ancak genel olarak haftada 2 bize de yetiyor yav.
Haklısın belkide. Ama okuduklarim erkeklerinin genelinin bu konuda daha istekli olması. Benim eşimin se istiyorum dememe rağmen rahat dur deyip istememesini takiyorum işte. Bu sekilde kabulleneyim dedigimden birkac gun sonra yine bu hislere kapiliyorum. Yapmadığım sey yok kucuk kucuk notlar yazip kapilara astım ne istedigimi bekledigimi ama yok biliyor ne istedigimi ama içinden gelmiyor
canım bizde ki sorun da bu zaten haftada 2 kez olmuyor 1 kezde olmuyor.Yani bizde 5 aylık evliyiz, çok şükür gayet sorunsuz da bi cinsel hayatımız var ancak genel olarak haftada 2 bize de yetiyor yav.
canım bizde ki sorun da bu zaten haftada 2 kez olmuyor 1 kezde olmuyor.
olunca benim zorlamalarım tahrik etmelerimle oluyor.
denedim canım evet baktım kii günler geçmiş çok daha fazla ara vermemek için ben yanaştım yine.Hiç eşin sana yaklaşana kadar sen hiçbirşey
yapmamayı denedin mi ?
canım bu köklü bir sonuç değil kii denedimmm bazen geldi bzense yeter artık deyip ben gttim.O sana gelene kadar sende bekle..
Bakalim bu süreç ne kadar olacak..
1 hafta tamamda ikinci haftaya sarkiyorsa Eşiniz de isteksizlik vardir..
Hormonlarla alakalı bir durumda olabilir.
denedim canım evet baktım kii günler geçmiş çok daha fazla ara vermemek için ben yanaştım yine.
ama hakkını yiyemem kendiliğindn yanaştığı da olmuştur çok nadir.
evde öyle öpiyim kokliyim de yok başından beri böyle.
sana birşey söyleyeyim ve bunu unutma bır kaç yıl sonra hatırlarsın sen böyle üstüne gittikçe o kaçacak yapmayacak bir süre sonra bırakacaksın on gun on bes gun olmadıgı olacak sonra da o sana gelecek hergun yapacak fırsat kollayacak ama sende ki heyecan geçmiş olacakMerhaba Bayanlar,
Aslında eski bir üyeyim fakat çekindiğimden kendi üyeliğimle paylaşamadım ama artık bu sorun benide
iyi kötü etti.
Eşimle çok severek evlendik 6 ay önce 1,5 yıllık bir beraberlikten sonra.Beraberken sevgi dolu cinsel anlamda da çok ileri gitmeyecek şekilde beni etkisi altında bırakan biriydi.
O zamanlar aynı çatı altında bu anlamda nekadar güzel bir birlikteliğimiz olabiliceğini düşünüyordum helali olduktan sonra.
Gel gör ki böyle olmadı.Balayımızda bile gün de bir defa yada hiç ilişkiye girmediğimiz günler oldu.odalarından dışarı çıkmayan günde 2 kez ilişkiye giren arkadaşlarımı duydukça ben gerildim.
İlk zamanlar hep böyle geçti ne zaman olacak bu akşam olacak mı diye düşünmekten kahroldum süslenip püslenip yanına yattığımda bana dokunmadan uyuduğu geceler oldu. Konuştuğumsa yeni evli çiftler fırsat kolluyrlar birlikte olmak için biz neden böyleyiz dedim ben daha çok birlikte olmak istiyorum dedim adamlığıma laf ediyorsun diyerek kavgaya bağladı sonunu yani bu konuda anlatamıyorum derdimi.Bazen haftada bir bazen haftada 2 defa oda benim zorumla kendini kaçırmasına ragmen üstelememle oluyor.
Hafta içi çalışıyoruz ikimizde h.sonu belki olur diyorum ama tüm h.sonunu hiç birşey olmadan geçiriyoruz.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilişki esnasında çok iyi ama başlangıcı yok çekmiyor hiçbirşey.
Bende bu durumda olmaktan bunaldım artık eşim ben istemeden beni istesin,ben istediğimde kaçmasın istiyorum nasıl bir yol önerirsiniz.Doktor asla diyemem büyük kavga çıkartır kabullenmez.
Bu heyecanım bitmeden bu durum beni iyice bunaltmadan akıl verin lütfen.
Ben tahrik etme olaylarinin etkili olacagini pek dusunmuyorum acikcasi. Yebi evlisiniz esinin surekli seni arzuluyor olmasi lazimdi. Mini giyinmesende bakimsiz olsanda parfum surmesende.. bi problem var. Bunun ortaya cikmasi lazim..Merhaba Bayanlar,
Aslında eski bir üyeyim fakat çekindiğimden kendi üyeliğimle paylaşamadım ama artık bu sorun benide
iyi kötü etti.
Eşimle çok severek evlendik 6 ay önce 1,5 yıllık bir beraberlikten sonra.Beraberken sevgi dolu cinsel anlamda da çok ileri gitmeyecek şekilde beni etkisi altında bırakan biriydi.
O zamanlar aynı çatı altında bu anlamda nekadar güzel bir birlikteliğimiz olabiliceğini düşünüyordum helali olduktan sonra.
Gel gör ki böyle olmadı.Balayımızda bile gün de bir defa yada hiç ilişkiye girmediğimiz günler oldu.odalarından dışarı çıkmayan günde 2 kez ilişkiye giren arkadaşlarımı duydukça ben gerildim.
İlk zamanlar hep böyle geçti ne zaman olacak bu akşam olacak mı diye düşünmekten kahroldum süslenip püslenip yanına yattığımda bana dokunmadan uyuduğu geceler oldu. Konuştuğumsa yeni evli çiftler fırsat kolluyrlar birlikte olmak için biz neden böyleyiz dedim ben daha çok birlikte olmak istiyorum dedim adamlığıma laf ediyorsun diyerek kavgaya bağladı sonunu yani bu konuda anlatamıyorum derdimi.Bazen haftada bir bazen haftada 2 defa oda benim zorumla kendini kaçırmasına ragmen üstelememle oluyor.
Hafta içi çalışıyoruz ikimizde h.sonu belki olur diyorum ama tüm h.sonunu hiç birşey olmadan geçiriyoruz.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilişki esnasında çok iyi ama başlangıcı yok çekmiyor hiçbirşey.
Bende bu durumda olmaktan bunaldım artık eşim ben istemeden beni istesin,ben istediğimde kaçmasın istiyorum nasıl bir yol önerirsiniz.Doktor asla diyemem büyük kavga çıkartır kabullenmez.
Bu heyecanım bitmeden bu durum beni iyice bunaltmadan akıl verin lütfen.
Cinsellik dışında da yaklaşmıyosa bence kesinlikle ten uyuşmazlığı. Ten uyumu çok farklı bişey. En büyük kavganın ortasında bile sarılıp öpme isteği veriyo insana. Nişanlımla kavga edip küstüğümüz zamanlarda "durduk yere teninin kokusu geliyo burnuma resmen" diye o katır inadını kırıp geldiği,küslüğü sonlandırdığı çok olmuştur. Demem şu ki kendinizi yıpratıp psikolojinizi bozmadan biran önce bunu netleştirseniz sizin için daha iyi olur sanki. Enazından sebebini bilmeden kendinizi de suçlamazsınız. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur...denedim canım evet baktım kii günler geçmiş çok daha fazla ara vermemek için ben yanaştım yine.
ama hakkını yiyemem kendiliğindn yanaştığı da olmuştur çok nadir.
evde öyle öpiyim kokliyim de yok başından beri böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?