Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

Yani bizde 5 aylık evliyiz, çok şükür gayet sorunsuz da bi cinsel hayatımız var ancak genel olarak haftada 2 bize de yetiyor yav.

Eskiler kafamızda çok yer etmiş ondan bunlar hep. Yok balayında odadan çıkılmaz, yok erkek cinsi azgın olur vs. vs.
Yahu balayında günde iki kere ilişkiye can mı dayanır? Bunları bana birisi anlatsa gerçek olmadığını bilirim.

Zaten kış ayındayız insan her gün duş almaya çekiniyor.

ya bazı kadınlar bu konuda gösteriş yapmaya bayılır, hatta olmayanı olmuş gibi anlatmaya, boşver takılma sen onlara hatta merakta etme, herkesin yatak odası mutluluğu kendine

Yani bizde 5 aylık evliyiz, çok şükür gayet sorunsuz da bi cinsel hayatımız var ancak genel olarak haftada 2 bize de yetiyor yav.
canım bizde ki sorun da bu zaten haftada 2 kez olmuyor 1 kezde olmuyor.
olunca benim zorlamalarım tahrik etmelerimle oluyor.

O sana gelene kadar sende bekle..
Bakalim bu süreç ne kadar olacak..
1 hafta tamamda ikinci haftaya sarkiyorsa Eşiniz de isteksizlik vardir..
Hormonlarla alakalı bir durumda olabilir.

Hiç eşin sana yaklaşana kadar sen hiçbirşey
yapmamayı denedin mi ?
denedim canım evet baktım kii günler geçmiş çok daha fazla ara vermemek için ben yanaştım yine.
ama hakkını yiyemem kendiliğindn yanaştığı da olmuştur çok nadir.
evde öyle öpiyim kokliyim de yok başından beri böyle.

O sana gelene kadar sende bekle..
Bakalim bu süreç ne kadar olacak..
1 hafta tamamda ikinci haftaya sarkiyorsa Eşiniz de isteksizlik vardir..
Hormonlarla alakalı bir durumda olabilir.
canım bu köklü bir sonuç değil kii denedimmm bazen geldi bzense yeter artık deyip ben gttim.
ama artık okadar taktım kii gergin uyanıyorum surat ediorum

Eşine bu konuda tepki gösterdikçe
sorguladıkça ters Tepecek belli ki

Bence araya zaman girmesini göze al
bekle ve izle derim başka şekilde de
kendini rahatlatıyor olabilir
izle bence bir süre dikkat et.

Kişisel temizliğinize özen gösteriyor musunuz?
Ağzınız kokuyor mu?
Çıplakkekken çok da çekici gelmiyor olabilir misiniz?
Kilolu musunuz?

sana birşey söyleyeyim ve bunu unutma bır kaç yıl sonra hatırlarsın sen böyle üstüne gittikçe o kaçacak yapmayacak bir süre sonra bırakacaksın on gun on bes gun olmadıgı olacak sonra da o sana gelecek hergun yapacak fırsat kollayacak ama sende ki heyecan geçmiş olacak

Ben tahrik etme olaylarinin etkili olacagini pek dusunmuyorum acikcasi. Yebi evlisiniz esinin surekli seni arzuluyor olmasi lazimdi. Mini giyinmesende bakimsiz olsanda parfum surmesende.. bi problem var. Bunun ortaya cikmasi lazim..

Okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum... en iyi yaşayan anlar... Aynı sorunlar bende de var hiç bir sey kâr etmedi... gayet sağlıklı dinc biri maddi sorun yok yol problemi yok ... sıkıntımız yok sürekli çok mutlu olduğunu söyler sarılır güzel sözler söyler sevildigimi hep hissederim ama cinsellik yok.
ve ben pes ettim...
ben de ugrasmiyorum artık o istediginde genellikle ayda 1 yapiyoruz. Bu konuda o kadar kirginim ki artik ben de hic mi hic istemiyorum onu ... biz iyi ev arkadasiyiz...
Bi şeylerin degisecegini de hic zannetmiyorum
çocuğumuz da olmaz bizim cocuk icin sevişmek lazim... çok üzgünüm... ben bir cozum bulamadim umarim sen bulursun.

Canim bu eşinin beslenmesiyle coook alakasi var.Banada herkes oyle demiş ti yok canim daha neler diyordum neyse ben kansizliktan dolayı pekmez iciyordum aksamlari yemekten sonra esim cok sever yogurda pekmez dok getir derdi bende getirdim yedi haftada 3- 4 sefer yedi sonra bi baktim isteksiz olan adam gunde 2 defa istiyor bende şaşırdım bi dene istersen.

Cinsellik dışında da yaklaşmıyosa bence kesinlikle ten uyuşmazlığı. Ten uyumu çok farklı bişey. En büyük kavganın ortasında bile sarılıp öpme isteği veriyo insana. Nişanlımla kavga edip küstüğümüz zamanlarda "durduk yere teninin kokusu geliyo burnuma resmen" diye o katır inadını kırıp geldiği,küslüğü sonlandırdığı çok olmuştur. Demem şu ki kendinizi yıpratıp psikolojinizi bozmadan biran önce bunu netleştirseniz sizin için daha iyi olur sanki. Enazından sebebini bilmeden kendinizi de suçlamazsınız. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur...

Bilmiyorum belki yazdıklarıma çoğu kişi hakvermeyecek.

Ben insan sevdiğini her türlü arzular, dizi çıkmış pijaması ile bile diye düşünüyorum..

Yani evde full bakım geziyorum, uyumlu giyiniyorum falan boş.

Bence ilişkiye heyecan katmak için arada sürprizler yapılmalı ama şahsen kendi adıma
7/24 bakımlı gezemem, çalışıyorum yorgun ve keyifsiz hissediyorum...

Ayrıca süslenerek püslenerek, hazırlıklı ilişkiler kadar hazırlıksız ansızın gerçekleşen ilişkiler de
ayrı zevklidir..

Yorgunluk çok etkiler inanırım.
Benim eşim de yorgunken ve hava çok soğukken, üşürken, banyoyu
falan bahane eder.

Ama yeni evliyken haftada birin bile isteğinin ondan gelmemesini bende yadırgadım.
Yani haftada 1 az değil o talebin bile ondan gelmiyor oluşu tuhaf..

Haftada bir gün film günü yapsanız romantik filmler seçseniz, aşka gelir mi acaba?

Bir arkadaşın fikri de güzel, frikik ver ama farkında değilmiş gibi yap falan

Becerebilen hatunlar için iyi fikir. :)

Bir süre sen hiç yanaşma bekle bakalım 10 gün falan tepkisi ne olacak..

canim ustune gitme benim esim ilk zamanlar istemezdi kendiliginden de gelmezdi
Daha sonra sonra ben cekildikceo yanasti canim benim ben seni cok cok iyi anliyorum gercekten zor bir durum
Insan beni begenmiyormu diye dusundurdu cok zaman olmustur gercekten uzuldugumde olmustur inan
Sen gene bakimini ysp hic bisey yokmus gibi yap sskin ustunde baski kurma bunu zorunlu olarak yaptigini zannetmesin
Bir omur var onunuzde canim benim bir omur erkekte olsa bayanda olsa belli bir donem vardir evlilige alisma suresi vardir
Ilk basta cok olucana sonra duragan siradan olucana
Birak yavas az ama heyecanli olsun

Kusura bakma konusahibim, sana onerim malesef yok.
Cunku cok ilginc geliyor bana erkeklerin ozellikle yeni evlendiklerinde cinsellikten bu kadar uzak olmalari.
Esiniz istahsiz midir ? Yediklerini bagli olabilir, baska birinin soyledigi gibi.

Bence sende ustune dusmemelisin..
Birak kendi haline , hata o adim attiginda sen isteme.

Ama en onemlisi bu konuyu hic konustunuzmu kendi aranizda ?
Neden istemedigini anlatimi sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…