Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
966
621
303
Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım

Özür dile tabii, harbi batırmışsın. Bitir şunu nedir ya? Adama tenezzül etmişte, sevişmesine izin vermişsiniz gibi.

Bence akşama güzel bi sofra kur Süslen yemekte havadan sudan bahset ilk önce eşinin karnını doyur ki beyni açılsın sonra güzelce bi kahve yap ve kendini anlat çok stres altında olduğun için öyle davrandını söyle ve özür dile eğer kendini hazır hissetmiyorsan bunu anlat korktunu falan soyle bu durum için çok üzgün olduğunu belli et ilk önce gönlünü al sonra o işe bi çare bulursunuz dahada sorun devam ederse dr. Başvurun en başta bi düğün yorgunlunu at gevşe illa işin sonu gelmesi gerekli değil önce öpüp koklaşmanın zevkini al ama ilk kocanın gönlünü al çok kırılmıştır haliyle seni bekledi oda

Eşin çok alıngan bana göre dediğin yanlış ok ama o ruh halinde normal eşin bence batırmış olayı daha sakin olmalıydı soğuk kanlı

Önce aranızı düzeltin, onun gönlünü alın. Onun da sizin gönlünüzü almasına izin verin. Sonra güzel bir ortam yaratıp, rahatlatıcı müzikler dinleyin. Bir süre sonra durum değişmezse, doktora gidip bu konuya yardımcı rahatlatıcı ilaçlardan deneyebilirsiniz. bu anlar çok özel anlar, tadını çıkarmaya bakın

Bende çok kasmistim yapamamistik hatta. Zamanla alisiyor.. 1 hafta sonra yapmistik.ne kadar kasmamaya calissanda bir şekilde engel olamiyorsun.Keşke öyle demeseydin ama esjnde fazla abartmis 4 gün bunun için konuşmamak saçma yani özür dilesen düzelir araniz bence

gerçekten ayıp etmişsiniz eşinize o size anlayışla yaklaşmış iken..... siz üzüldüğünüzü ve yorgunluğunuzdan dolayı saçmaladığınızı ifade edin ,yumuşar zaten yani inşallah ......gönül alıcı haraketler yapın daha yolun başında hatta merdivenin ilk basamağındasınız geçireceğiniz çok güzel günler var unutturmaya çalışın size söylediği vakit ise beni daha fazla utandırma bu konuştuğum kelime ile gerçekten mahçubiyetinizi belirtin zamanla eminim herşey düzelecek .

Eşim evlendiğimiz gece istersen sonra olsun yorgunuz ikimizde dedi ben hayır bu gece olsun dedim başta hiç problem yoktu bi anda oldu her şey

esin adammis, sevinmelisin..

bizim de öyle olmuştu abartılacak birşey yok.. sonra gülüp geçersin.. Ben dedim eşime çok sinirleniyorsan tecrübeli biriyle evlenseydin diye..

Çok komik acıkcası :)
adamda gururluymus
sevişmedenmi yapmaya calısıyorsunuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…