Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Israrla ve bıkmadan özür dile ve yaptığın o çıkışın ondan değil, senden kaynakladığını anlat eşine. Kırılmıştır haliyle. Beni nasıl bir gözle görüyor bu kız demiştir ama hatanın onda olmadığını anlatmak senin elinde.
Bir de hemen vajinismus boyutunda düşünmemek gerek olayı. İlk defasında her şey tamamına ermeli diye bir şey yok. Yavaş yavaş kendini daha rahat hissedeceksin.

Hatalısın sanki adam sana zorla sahip oluyor gibi davranışlar hiç hoş değil, kendinden soğutma derim.
Bugün güzel bir yemek yap, hata çilingir sofrası kur (alkol alıyorsa gevşersiniz biraz) korktuğundan öyle bir tepki verdiğini onu ne kadar çok sevdiğinden fln bahset ve geceyi daha sırnaşık geçirin.

Bu gece kayınvalideme gidicez masa işi zor alkolde almaz zaten eşim

tamam konu sahibi hatalı ama o an korkudan kendini kastığı için öyle davranmış ve eşide farketmiştir sonuçta bu durumu, eşinin bu kadar uzatması saçma ama siz yinede gönlünü alın eşinizin ama o an söylediğiniz şeyin kendinizi kastığınızdan dolayı istemsiz ağızdan çıktığını da söyleyin

düzelmeyecek bi şey yok ki bunda.sen tedirgin olmuşsun eşin alınmış.ilk zamanlar olur böyle şeyler aynı evde yaşamaya alıştıkça birbirinizin dilinizi de çözersiniz merak etme.

Bu gece kayınvalideme gidicez masa işi zor alkolde almaz zaten eşim
Canım bugün olmaz, yarın yaparsın çok zor değil. Şuan bir mesaj bile atabilirsin, olanların korktuğundan olduğunu onu sevdiğinden akşam eve gelmesini sabırsızlıkla beklediğini vs söyle. Akşamda sarılıp öperek karşıla

ne zevki bitir şunu haaaaaaaaaaaaaaaa
insan korkarda bu denli murtaza laflar edermi bilemedim
bu arada herkesin başına gelebilecek bir şey malum acemilik..devam ederse tedavisi de mevcut.

Vajinismus OLDUĞUNU bende pek sanmıyorum bi anlık bir şeydi ama özür diledim tamam kapat bu konuyu bana sapık muamelesi yaptın Konuşmak istemiyorum dedi öyle de kaldı ilk gece yanımda dahi uyumadı bitti mi yani evliliğim başlamadan anlamadım ki

Sanki biraz ayıp olmuş adama be canım :) Keşke daha yumuşak birşeyler söyleseydın. Oda emınım anlayışla karşılardı . Ama neyse olan olmuş sen onun güzelceee bir gönlünü yap eğr yine zevk almassan bır dr. görün derim canım.

Şöyle bi durum var kayınvalidemler istanbulda biz Bursa'da bu akşam gidicez onlara ve Çarşamba istanbuldan Bosna'ya uçucaz güya balayı için bana zehir oldu

Canim hic bisi olmamis gibi yaklas esine sen hani pismannligini hissetsin senin en azindan surekli ayni konuyu acmaktansa sen yaklas ona o da farketsn ne kadar uzuldugunu.Giyinmene ozen goster evde bile olsaniz Zaten erkek yani ne kadar karsi koyabilcek ki. :))

Çok ayıp oldu biliyorum ama üst üste kazma kendi rahat ol deyince bi anda çıktı ağzımdan sanki isteyerek kastım kendimi

Esiniz size sevisirken bitir su isi dese bidaha adim atar misiniz yoksa ondan mi beklersiniz?
Su an yapmaniz gereken tek sey iliskiyi sizin baslatmaniz, bu sekilde telafi edebilirsiniz ancak.

ayy dersin o kadar güzel geldi ki şu an bana :)
özür falan dileme direk sürpriz yap

herkeste öyle dertler varki sizin böyle şeylere şükretmeniz gerekir.
Tabi ne dertli olan insanlar var ama Sevdiğim adam sürakli evliliğimizin hayalini kuruyorum diyen adam benden çok uzaklaştı sen yakın davran diyolar da onda da tepki vermiyor ki özür dilesem kapat bu konuyu diyo bitti mi acaba her şey bi anlasam bunu sorsam mı ki ona korkuyorum sormaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…