- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bu gece kayınvalideme gidicez masa işi zor alkolde almaz zaten eşimHatalısın sanki adam sana zorla sahip oluyor gibi davranışlar hiç hoş değil, kendinden soğutma derim.
Bugün güzel bir yemek yap, hata çilingir sofrası kur (alkol alıyorsa gevşersiniz biraz) korktuğundan öyle bir tepki verdiğini onu ne kadar çok sevdiğinden fln bahset ve geceyi daha sırnaşık geçirin.
Canım bugün olmaz, yarın yaparsın çok zor değil. Şuan bir mesaj bile atabilirsin, olanların korktuğundan olduğunu onu sevdiğinden akşam eve gelmesini sabırsızlıkla beklediğini vs söyle. Akşamda sarılıp öperek karşılaBu gece kayınvalideme gidicez masa işi zor alkolde almaz zaten eşim
ne zevki bitir şunu haaaaaaaaaaaaaaaaKızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Alkolü geçtim ama yemek bugün olmaz, yarın yaparsın çok zor değil. Şuan bir mesaj bile atabilirsin, olanların korktuğundan olduğunu onu sevdiğinden akşam eve gelmesini sabırsızlıkla beklediğini vs söyle. Akşamda sarılıp öperek karşıla
Vajinismus OLDUĞUNU bende pek sanmıyorum bi anlık bir şeydi ama özür diledim tamam kapat bu konuyu bana sapık muamelesi yaptın Konuşmak istemiyorum dedi öyle de kaldı ilk gece yanımda dahi uyumadı bitti mi yani evliliğim başlamadan anlamadım kiIsrarla ve bıkmadan özür dile ve yaptığın o çıkışın ondan değil, senden kaynakladığını anlat eşine. Kırılmıştır haliyle. Beni nasıl bir gözle görüyor bu kız demiştir ama hatanın onda olmadığını anlatmak senin elinde.
Bir de hemen vajinismus boyutunda düşünmemek gerek olayı. İlk defasında her şey tamamına ermeli diye bir şey yok. Yavaş yavaş kendini daha rahat hissedeceksin.
Çok ayıp oldu biliyorum ama üst üste kazma kendi rahat ol deyince bi anda çıktı ağzımdan sanki isteyerek kastım kendimiSanki biraz ayıp olmuş adama be canım :) Keşke daha yumuşak birşeyler söyleseydın. Oda emınım anlayışla karşılardı . Ama neyse olan olmuş sen onun güzelceee bir gönlünü yap eğr yine zevk almassan bır dr. görün derim canım.
ayy dersin o kadar güzel geldi ki şu an bana :)
özür falan dileme direk sürpriz yap[/QUOTE
anlamadım neyi güzel geldi diyeceğimiayy dersin o kadar güzel geldi ki şu an bana :)
özür falan dileme direk sürpriz yap
herkeste öyle dertler varki sizin böyle şeylere şükretmeniz gerekir.Nasıl yan
anlamadım neyi güzel geldi diyeceğimi
Tabi ne dertli olan insanlar var ama Sevdiğim adam sürakli evliliğimizin hayalini kuruyorum diyen adam benden çok uzaklaştı sen yakın davran diyolar da onda da tepki vermiyor ki özür dilesem kapat bu konuyu diyo bitti mi acaba her şey bi anlasam bunu sorsam mı ki ona korkuyorum sormaya daherkeste öyle dertler varki sizin böyle şeylere şükretmeniz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?